Følg os

Afrika

EU giver fuld effekt til FN's våbenembargo mod Den Centralafrikanske Republik

DEL:

Udgivet

on

00082e9d-642-612x336Den 23. december forbød Rådet eksport af våben og relateret materiale fra EU til Den Centralafrikanske Republik for at give fuld virkning i EU til FN's Sikkerhedsråds resolution 2127 (2013) af 5. december.

Forbuddene omfatter også levering af finansiel og teknisk bistand, herunder bevæbnet lejesoldater. Der er fastsat visse undtagelser fra våbenembargoen, herunder i forhold til materiale, der udelukkende er beregnet til Mission for Consolidation of Peace in Central Africa (Micopax), den afrikansk-ledede internationale støttemission til Den Centralafrikanske Republik (MISCA) og de franske styrker indsat i Den Centralafrikanske Republik.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending