Følg os

Økonomi

Visa regler for kinesisk besøger Storbritannien for at være afslappet

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

kinesiske besøgende størrelse

Visumansøgninger for kinesiske besøgende, der kommer ind i Storbritannien, vil blive forenklet, har kansler George Osborne meddelt under sin handelsrejse til Kina. Ifølge planen behøver kinesiske statsborgere, der besøger EU, ikke at indsende separate britiske visumansøgninger, hvis de booker hos udvalgte rejsebureauer. Hr. Osborne forsøger at overtale flere kinesiske virksomheder til at investere i Storbritannien. Men han fortalte BBC Radio 4's I dag program, at hans rejse også handlede om at ændre britiske holdninger til Kina.

"Mange mennesker betragter Kina som en svedebutik ved Pearl River. Alligevel er det i spidsen inden for medicin, computing og teknologi. Det er et meget hurtigt skiftende land."

Tidligere fortalte Osborne et publikum af studerende, at hans besøg handlede om "meget mere end en samling forretningsaftaler".

”Det jeg virkelig ønsker, at det handler om, er at styrke forståelsen mellem vores to nationer, uddybe vores venskab, finde ud af, hvor vi ved at arbejde sammen kan forbedre livet for alle vores borgere,” sagde han i en tale til universitetsstuderende i Beijing.

”Ja, selvfølgelig, vi har forskelle, forskellige politiske systemer, vi lægger værdi på forskellige ting, og vi skal ikke være bange for at påpege, hvor vi er uenige.

”Men lad os ikke gøre det på en måde, der ikke respekterer hinanden og forsøger at forstå hinanden, og lad os prøve at overvinde vores uoverensstemmelser og arbejde sammen i fredeligt samarbejde.

reklame

"Fordi vi i sidste ende vil have det samme - et bedre liv for vores borgere."

Adam Marshall, direktør for politik i lobbygruppen for de britiske handelskamre, sagde, at britiske virksomheder "vil trække et lettelsens suk af lettelse" over planerne om at forenkle kinesiske visumansøgninger.

"For længe har Storbritannien hængt med kinesiske investeringer og turisme uden at gøre det lettere for kinesiske besøgende at komme ind med samme styrke. Et lydhør visumsystem er afgørende for at demonstrere, at Storbritannien er åbent for handel og investeringer," tilføjede han. Under sin uges lange rejse har hr. Osborne allerede afsløret en aftale, hvor et kinesisk firma tog 20% ​​af aktierne i en ny forretningspark i Manchester.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending