Følg os

Forsiden

Udvalget for udenrigsanliggender opfordrer Egypten til at gå igen på vej mod demokrati

DEL:

Udgivet

on

Btherhood ændre størrelseEP's udenrigsudvalg har opfordret Det Muslimske Broderskab til at vende tilbage til forhandlingsbordet og opgive vold. Udvalget holdt et særligt møde den 28. august, hvor medlemmerne diskuterede, hvordan man kan få det urolige land tilbage på sporet mod demokrati. De insisterede også på bedre beskyttelse af kristne koptere, efter at 40 af deres kirker blev brændt af islamiske fundamentalister.

Egypten har været i uro lige siden hæren overtog tøjlerne på grund af uenigheder med regeringen ledet af Det Muslimske Broderskab. Europa-Parlamentet har været bekymret over udbruddene af vold i landet og støtter en hurtig tilbagevenden til den demokratiske proces, herunder afholdelse af frie og retfærdige præsident- og parlamentsvalg.

Udvalgsformand Elmar Brok, et tysk medlem af EPP-gruppen, sagde: "Vi er nødt til at se, hvad der er nyttigt for de almindelige mennesker, for de unge mennesker, og derfor bør EU's programmer støtte disse mennesker og bruges til at introducere igen køreplanen til demokrati, som den blev lovet af den nuværende regering."

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending