Følg os

Europa-Kommissionen

Farm to Fork-strategi: Kommissær Kyriakides starter sine medlemslandes tur på Cypern

DEL:

Udgivet

on

Den 29. oktober, kommissær for sundhed og fødevaresikkerhed, Stella Kyriakides (billedet) vil være i Nicosia på Cypern, hvor hun skal mødes med landbrug, udvikling af landdistrikter og miljøminister Costas Kadis. Drøftelserne vil fokusere på Farm to Fork-strategien og status for dens implementering i Cypern med hensyn til brugen af ​​pesticider, dyrevelfærd, antimikrobiel resistens og den seneste udvikling vedrørende Halloumi/Hellim. Mødet vil blive efterfulgt af et møde med Cyperns handelskammer, et besøg på Riverland biofarm og et hundeplejehjem i Kokkinotrimitia.

Forud for besøget sagde kommissær Kyriakides: "Farm til bord-strategien er vores transformative vision om den måde, fødevarer produceres og forbruges på i EU. Den måde, vi producerer, distribuerer og indtager fødevarer på, skal ændres. Vores sundhed er et kontinuum på tværs af menneskelige, dyre-, plante- og planetariske dimensioner. Jeg ser frem til at diskutere, hvordan EU yderligere kan støtte Cyperns overgang til et fødevaresystem, der er mere retfærdigt, grønnere og mere bæredygtigt for alle." 

Disse tiltag er en del af Kommissionens igangværende indsats og kommissær Kyriakides' forpligtelse til at støtte gennemførelsen af Farm to Fork-strategi på tværs af medlemslandene.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending