Følg os

EU

#Huawei opfordrer USA til at tilpasse sin tilgang til at håndtere cybersikkerhed effektivt

DEL:

Udgivet

on

Huawei indgav et forslag til summarisk dom som led i processen for at udfordre forfatningen af ​​afsnit 889 i 2019 National Defense Authorization Act (2019 NDAA) i maj 29, 2019. Det opfordrede også den amerikanske regering til at standse sin statsstøttede kampagne mod Huawei, fordi den ikke vil levere cybersikkerhed.

Forbyder Huawei at bruge cybersikkerhed som en undskyldning "vil ikke gøre noget for at gøre netværk mere sikre. De giver en falsk følelse af sikkerhed, og distraherer opmærksomheden fra de reelle udfordringer, vi står over for, "sagde Song Liuping, Huaweis øverste jurist. "Politikere i USA bruger styrken af ​​en hel nation til at komme efter en privat virksomhed," noterede Song. "Dette er ikke normalt. Næsten aldrig set i historien. "

"Den amerikanske regering har ikke fremlagt noget bevis for, at Huawei er en sikkerhedstrussel. Der er ingen pistol, ingen røg. Kun spekulation, "tilføjede sangen.

Huawei hævder i klagen, at 889 2019 XDAUMX fra XNUMX NDAA udpeger Huawei med navn og ikke kun beder amerikanske myndigheder om at købe Huawei-udstyr og -tjenester, men også dem fra at indgå kontrakt med eller tildele tilskud eller lån til tredjeparter, der køber Huawei udstyr eller tjenester - selv om der ikke er nogen indflydelse eller forbindelse til den amerikanske regering.

Song adresserede også tilføjelsen af ​​Huawei til "Entity List" af det amerikanske handelsministerium for to uger siden. ”Dette skaber et farligt præcedens. I dag er det telekommunikation og Huawei. I morgen kan det være din branche, din virksomhed, dine forbrugere, ”sagde han.

"Retssystemet er den sidste linje for forsvar for retfærdighed. Huawei har tillid til det amerikanske retssystems uafhængighed og integritet. Vi håber, at fejl i NDAA kan rettes af retten, "tilføjede Song.

reklame

Glen Nager, Huaweis ledende rådgiver for sagen, sagde, at 889's afsnit 2019 NDAA overtræder Bill of Attainder, Due Process og Vesting Clauses i United States Constitution. Således er sagen rent "et retligt spørgsmål", da der ikke er nogen omtvistede fakta, hvilket derved begrunder forslaget om en summarisk dom for at fremskynde processen.

Huawei mener, at USA's undertrykkelse af Huawei ikke vil bidrage til at gøre netværk mere sikre. Huawei forventer, at USA tager den rigtige tilgang og vedtager ærlige og effektive foranstaltninger til forbedring af cybersikkerheden for alle, hvis den amerikanske regerings egentlige mål er sikkerhed.

I overensstemmelse med en domstolsplanlægning er en høring om bevægelsen sat til 19 September.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending