#Huawei Europe reagerer på den amerikanske præsidentens bekendtgørelse, der er undertegnet på 15 maj

| Maj 16, 2019

I en redegørelse udgivet i dag, 15th Maj, Huawei Europe sagde: "Huawei er den uovertruffen leder i 5G. Vi er klar og villige til at engagere os med den amerikanske regering og komme med effektive foranstaltninger for at sikre produktsikkerhed. At begrænse Huawei til at drive forretning i USA vil ikke gøre USA mere sikker eller stærkere. I stedet vil dette kun tjene til at begrænse USA til ringere, men dyrere alternativer, der efterlader USA bagved i 5G-implementeringen og til sidst skader de amerikanske virksomheders og forbrugernes interesser.

I betragtning af det store behov for globalt samarbejde og integrerede løsninger inden for IKT globalt vil Huawei fortsætte med at skabe tætte forbindelser med europæiske lande og transportører som en vigtig partner for Europas digitale transformation.

Vi er fortsat engagerede i EU og har til formål at fremme dialogen og bringe interessenter sammen om relevante digitale spørgsmål. På 21 maj arrangerer vi en begivenhed på Huawei Cybersecurity Center, hvor vi direkte henvender os til den beslutning, som den amerikanske regering har truffet sammen med andre vigtige spørgsmål omkring implementeringen af ​​5G i Europa. Du kan finde flere oplysninger om begivenhed her og RSVP til events@huawei.eu.

Om Huawei

Huawei er en førende global leverandør af informations- og kommunikationsteknologi (ikt) infrastruktur og intelligente enheder. Med integrerede løsninger på tværs af fire nøgleområder - telekommunikationsnetværk, it, intelligente enheder og cloud services - er vi forpligtet til at bringe digital til hver person, hjem og organisation for en fuldt forbundet intelligent verden.

Huaweis end-to-end portefølje af produkter, løsninger og tjenester er både konkurrencedygtig og sikker. Gennem åbent samarbejde med økosystempartnere skaber vi varig værdi for vores kunder, der arbejder for at styrke mennesker, berige hjemland og inspirere innovation i organisationer af alle former og størrelser.

På Huawei fokuserer innovation på kundens behov. Vi investerer meget i grundforskning og koncentrerer os om teknologiske gennembrud, der styrer verden fremad. Vi har mere end 180,000 medarbejdere, og vi opererer i mere end 170 lande og regioner. Huawei er grundlagt i 1987 og er et privat selskab, der er fuldt ejet af sine ansatte.

For mere information, besøg Huawei online på www.huawei.eu. "

Kommentarer

Facebook kommentarer

tags: , , , , , , , , ,

Boligtype: En forsiden, Kina, Politik, US

Kommentarer er lukket.