Følg os

EU

Offentlige høringer af kandidat-kandidat: Format og tidsplan

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

20140716PHT52601_original
Kandidatkommissionærerne som præsenteret af den kommende kommissionsformand Jean-Claude Juncker vil blive undersøgt af Europa-Parlamentets udvalg fra 29. september til 7. oktober. Medlemmerne vurderer kandidaternes egnethed inden fuldt hus stemmer om den foreslåede Kommission. Lederne for de politiske grupper er enige torsdag (18. september) om formatet og programmet for de offentlige høringer.
Høringerne finder sted fra 29. september til 2. oktober og i den efterfølgende uge om eftermiddagen mandag 6. og morgenen tirsdag 7. oktober. Formandskonferencen, dvs. lederne for EP's politiske grupper, godkendte torsdag den nøjagtige tidsplan for høringerne, dvs. hvornår hvilken kommissær vil møde foran hvilket eller hvilke komitéer. flere udvalg vil blive organiseret af flere udvalg.
For kandidater, der ikke har bestået deres eksamen (er) for komiteerne eller har fået ændret deres portefølje, kan der afholdes yderligere høringer. Høringen af ​​den første vicepræsident, der er udpeget Frans Timmermans, vil have et andet format. Han vil møde op til en formandskonference, der er åben for alle MEP'er i betragtning af hans horisontale ansvar. Europa-Parlamentet skal stemme om, hvorvidt den godkender den fulde Kommission den 22. oktober. Dette vil give den nye Kommission mulighed for at begynde at arbejde den 1. november. Den indkommende kommissionsformand Juncker blev allerede godkendt ved afstemning den 15. juli.
Parlamentariske udvalg sendte i dag (18. september) skriftlige spørgsmål til kandidaterne, som skal besvares skriftligt inden 26. september. Der er generelle spørgsmål, der er fælles for alle om kompetence, portefølje og samarbejde med Parlamentet og tre fra det relevante udvalg. Hvor flere komiteer er involveret i høringer, kan de også indsende yderligere to skriftlige spørgsmål. Høringerne varer tre timer og sendes og webstreames live (al information og links er tilgængelige på det dedikerede websted, se links nedenfor).

De udpegede kommissærer kan afgive en indledende erklæring, hvorefter MEP'erne stiller spørgsmål. Hvert udvalg udarbejder derefter en evaluering i lukket kamera, der sendes til Parlamentets formand.

Tidsplan

reklame

18 September: Spørgeskemaer, der sendes på engelsk til Kommissionen (andre sprog følger) med frist til at svare på engelsk senest den 26. september kl. 29 og på andre sprog inden den XNUMX. september formiddag.

Uge 39 (22.-25. September): Udvalget om Retlige Anliggender mødes for at drøfte erklæringer om kandidaters økonomiske interesse.

29 september til 7 oktober: Høringer af udpegede kommissionsmedlemmer og evalueringsmøder i udvalg ingen høringer fredag ​​3. oktober 2014 og mandag 6. oktober 2014 om morgenen.

reklame

7 Oktober: Ekstraordinært møde i Udvalgsformandskonferencen for at evaluere resultatet af høringerne.

8. til 9. oktober: Grupperne mødes onsdag den 8. oktober om eftermiddagen og torsdagen den 9. oktober om morgenen for at evaluere høringerne.

9 Oktober: Formandskonferencen mødes for at erklære høringerne lukket og afslutte evalueringen.

22 Oktober: Afstemning på plenarmødet.

Mere information

Europa-Kommissionen

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 231 mio. EUR i forfinansiering til Slovenien

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 231 mio. EUR til Slovenien i forfinansiering, svarende til 13% af landets tildelingstilskud under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil bidrage til at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Sloveniens plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Sloveniens plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage € 2.5 mia., Bestående af € 1.8 mia. I tilskud og € 705 mio. I lån, i løbet af planens levetid. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. EUR i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU.

RRF er kernen i NextGenerationEU, som vil yde 800 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne. Den slovenske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Cypern

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 157 mio. EUR i forfinansiering til Cypern

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 157 mio. EUR til Cypern i forfinansiering, svarende til 13% af landets finansielle tildeling under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil hjælpe med at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage 1.2 milliarder euro i løbet af planens levetid, med 1 milliard euro i tilskud og 200 millioner euro i lån. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. Euro i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU. En del af NextGenerationEU vil RRF yde 723.8 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne.

Den cypriotiske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Belgien

EU's samhørighedspolitik: Belgien, Tyskland, Spanien og Italien modtager 373 mio. EUR til støtte for sundheds- og socialtjenester, SMV'er og social inklusion

Udgivet

on

Kommissionen har bevilget 373 mio. EUR til fem Europæiske Socialfond (ESF) og Europæiske Fond for Regionaludvikling (EFRU) operationelle programmer (OP'er) i Belgien, Tyskland, Spanien og Italien for at hjælpe landene med beredskab og reparation af coronavirus inden for rammerne af REACT-EU. I Belgien vil ændringen af ​​Wallonia OP stille yderligere 64.8 mio. EUR til rådighed for anskaffelse af medicinsk udstyr til sundhedstjenester og innovation.

Midlerne vil støtte små og mellemstore virksomheder (SMV'er) i udviklingen af ​​e-handel, cybersikkerhed, websteder og onlinebutikker samt den regionale grønne økonomi gennem energieffektivitet, miljøbeskyttelse, udvikling af smarte byer og lavemission offentlige infrastrukturer. I Tyskland, i forbundsstaten Hessen, vil 55.4 mio. EUR støtte sundhedsrelateret forskningsinfrastruktur, diagnostisk kapacitet og innovation på universiteter og andre forskningsinstitutioner samt forskning, udvikling og innovationsinvesteringer inden for klima og bæredygtig udvikling. Dette ændringsforslag vil også yde støtte til SMV'er og midler til opstart via en investeringsfond.

I Sachsen-Anhalt vil 75.7 mio. EUR lette samarbejdet mellem SMV'er og institutioner inden for forskning, udvikling og innovation, og tilvejebringe investeringer og arbejdskapital til mikrovirksomheder, der er ramt af coronavirus-krisen. Desuden vil midlerne muliggøre investeringer i virksomheders energieffektivitet, støtte digital innovation i SMV'er og erhverve digitalt udstyr til skoler og kulturinstitutioner. I Italien modtager den nationale OP 'Social Inklusion' 90 mio. EUR til fremme af social integration af mennesker, der oplever alvorlig materiel afsavn, hjemløshed eller ekstrem marginalisering, gennem 'Housing First' -tjenester, der kombinerer levering af umiddelbare boliger med mulighed for social- og arbejdsformidling .

reklame

I Spanien tilføjes 87 mio. EUR til ESF OP for Castilla y León for at støtte selvstændige og arbejdstagere, der fik deres kontrakter suspenderet eller reduceret på grund af krisen. Pengene vil også hjælpe hårdt ramte virksomheder med at undgå fyringer, især i turistsektoren. Endelig er midlerne nødvendige for at give vigtige sociale tjenester mulighed for at fortsætte på en sikker måde og for at sikre uddannelseskontinuitet under hele pandemien ved at ansætte yderligere personale.

REACT-EU er en del af NæsteGenerationEU og yder 50.6 mia.EUR ekstra finansiering (i løbende priser) til samhørighedspolitiske programmer i løbet af 2021 og 2022. Tiltag fokuserer på at understøtte arbejdsmarkedets modstandsdygtighed, job, SMV'er og lavindkomstfamilier samt etablere fremtidssikret grundlag for de grønne og digitale overgange og et bæredygtigt socioøkonomisk opsving.

reklame

Læs
reklame
reklame
reklame

trending