Følg os

EU

S & D-gruppen: 'Juncker-valg et uopretteligt skridt for europæisk demokrati og fremtidigt EU-program har nu et klart S & D-stempel'

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

gianni-PittellaDen 15. juli blev Jean-Claude Juncker valgt til præsident for den næste Europa-Kommission med et flertal på 422 stemmer fra MEP'erne i Strasbourg.

S&D-gruppens præsident Gianni Pittella kommenterede resultatet af valget (afbilledet) sagde: "På vegne af S & D-Gruppen lykønsker jeg Jean-Claude Juncker med valget til den næste EU-kommissionspræsident. Vores gruppe har støttet hr. Juncker ved denne afstemning og under processen siden valget til Europa-Parlamentet, baseret på vores løfte om at respekter borgernes stemmer for 'Spitzenkandidaten', når de vælger den nye kommissionsformand. 

"Vi har set en lille revolution i Europa i de sidste par måneder, hvor vores gruppe har spillet en central rolle. Vi har sat folket først og respekteret deres stemmer."

reklame

Med hensyn til det fremtidige EU-politikprogram tilføjede Pittella: "I de seneste uger har vores gruppe haft intensive forhandlinger med hr. Juncker. Det program, som han fremlagde i dag, har tydeligt et S & D-stempel, og vi er stolte af vores indflydelse på at sikre, at det er meget mere retfærdigt og mere socialt afbalanceret end de oprindelige planer. 

"Vi fremsatte adskillige krav, som nu er en del af EU's handlingsplan, herunder en investeringsplan på 300 mia. € inden februar 2015, en relancering for den europæiske industri, en styrket europæisk ungdomsgaranti, en europæisk mindsteløn, et fortsat fokus om offentlige tjenester, en mere demokratisk struktur til erstatning for trojkaen, kampen mod skatteunddragelse og indførelsen af ​​en skat på finansielle transaktioner.

"Desuden er vores opfordring til solidaritet og europæisk indsats mod asyl- og indvandringspolitik taget op, såvel som vores krav om mere samordnet europæisk aktion vedrørende udenrigspolitik. Endelig har revisionen af ​​udstationeringsdirektivet været en af ​​vores nøgler kræver de sidste par år at kæmpe mod social dumping. " 

reklame

Han sluttede med at opfordre til seriøs handling for at erstatte nedskæringer med større solidaritet i Europa: "Der er stadig mere at gøre. Vi er nødt til at se en klar plan for at indføre større fleksibilitet i stabilitets- og vækstpagten, og vi opfordrer præsident Juncker til at leve op til hans løfte om at udpege et medlem af S & D-familien som kommissær for økonomiske og monetære anliggender. Endelig er vi presserende nødt til at lægge barselsorlovsdirektivet tilbage på bordet for at sikre større beskyttelse af kvinder og mænd, når de vælger at starte en familie. 

"Vores gruppe giver ikke en tom kontrol til hr. Juncker og hans fremtidige kommissærer. Dette var et første afgørende skridt, så hr. Juncker nu kan begynde at oprette sit hold. Vi vil følge med nøje i de kommende måneder og i de afsluttende høringer i November for at sikre, at præsident Juncker omsætter sine løfter. "

Cypern

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 157 mio. EUR i forfinansiering til Cypern

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 157 mio. EUR til Cypern i forfinansiering, svarende til 13% af landets finansielle tildeling under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil hjælpe med at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage 1.2 milliarder euro i løbet af planens levetid, med 1 milliard euro i tilskud og 200 millioner euro i lån. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. Euro i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU. En del af NextGenerationEU vil RRF yde 723.8 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne.

Den cypriotiske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Belgien

EU's samhørighedspolitik: Belgien, Tyskland, Spanien og Italien modtager 373 mio. EUR til støtte for sundheds- og socialtjenester, SMV'er og social inklusion

Udgivet

on

Kommissionen har bevilget 373 mio. EUR til fem Europæiske Socialfond (ESF) og Europæiske Fond for Regionaludvikling (EFRU) operationelle programmer (OP'er) i Belgien, Tyskland, Spanien og Italien for at hjælpe landene med beredskab og reparation af coronavirus inden for rammerne af REACT-EU. I Belgien vil ændringen af ​​Wallonia OP stille yderligere 64.8 mio. EUR til rådighed for anskaffelse af medicinsk udstyr til sundhedstjenester og innovation.

Midlerne vil støtte små og mellemstore virksomheder (SMV'er) i udviklingen af ​​e-handel, cybersikkerhed, websteder og onlinebutikker samt den regionale grønne økonomi gennem energieffektivitet, miljøbeskyttelse, udvikling af smarte byer og lavemission offentlige infrastrukturer. I Tyskland, i forbundsstaten Hessen, vil 55.4 mio. EUR støtte sundhedsrelateret forskningsinfrastruktur, diagnostisk kapacitet og innovation på universiteter og andre forskningsinstitutioner samt forskning, udvikling og innovationsinvesteringer inden for klima og bæredygtig udvikling. Dette ændringsforslag vil også yde støtte til SMV'er og midler til opstart via en investeringsfond.

I Sachsen-Anhalt vil 75.7 mio. EUR lette samarbejdet mellem SMV'er og institutioner inden for forskning, udvikling og innovation, og tilvejebringe investeringer og arbejdskapital til mikrovirksomheder, der er ramt af coronavirus-krisen. Desuden vil midlerne muliggøre investeringer i virksomheders energieffektivitet, støtte digital innovation i SMV'er og erhverve digitalt udstyr til skoler og kulturinstitutioner. I Italien modtager den nationale OP 'Social Inklusion' 90 mio. EUR til fremme af social integration af mennesker, der oplever alvorlig materiel afsavn, hjemløshed eller ekstrem marginalisering, gennem 'Housing First' -tjenester, der kombinerer levering af umiddelbare boliger med mulighed for social- og arbejdsformidling .

reklame

I Spanien tilføjes 87 mio. EUR til ESF OP for Castilla y León for at støtte selvstændige og arbejdstagere, der fik deres kontrakter suspenderet eller reduceret på grund af krisen. Pengene vil også hjælpe hårdt ramte virksomheder med at undgå fyringer, især i turistsektoren. Endelig er midlerne nødvendige for at give vigtige sociale tjenester mulighed for at fortsætte på en sikker måde og for at sikre uddannelseskontinuitet under hele pandemien ved at ansætte yderligere personale.

REACT-EU er en del af NæsteGenerationEU og yder 50.6 mia.EUR ekstra finansiering (i løbende priser) til samhørighedspolitiske programmer i løbet af 2021 og 2022. Tiltag fokuserer på at understøtte arbejdsmarkedets modstandsdygtighed, job, SMV'er og lavindkomstfamilier samt etablere fremtidssikret grundlag for de grønne og digitale overgange og et bæredygtigt socioøkonomisk opsving.

reklame

Læs

Europa-Kommissionen

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 2.25 milliarder euro i forfinansiering til Tyskland

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 2.25 milliarder euro til Tyskland i forfinansiering, svarende til 9% af landets finansielle tildeling under Recovery and Resilience Facility (RRF). Dette svarer til det forfinansieringsbeløb, som Tyskland anmodede om i sin genopretnings- og modstandsdygtighedsplan. Forfinansieringsbetalingen vil hjælpe med at sætte gang i implementeringen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Tysklands genopretnings- og modstandsdygtighedsplan. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Tysklands genopretnings- og modstandsdygtighedsplan.

Landet er indstillet til at modtage 25.6 mia. EUR i alt, fuldt ud bestående af tilskud, i løbet af planens levetid. Udbetalingen følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. Euro i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU. En del af NextGenerationEU vil RRF yde 723.8 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne. Den tyske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. En fuld pressemeddelelse er tilgængelig her.

reklame

Læs
reklame
reklame
reklame

trending