Følg os

Europa-Parlamentet

EPIO London aktivitet op til valget

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

downloadeI de kommende dage vil millioner over hele Storbritannien afgive deres stemmer ved verdens næststørste demokratiske valg. Med Europa-Parlamentets lovgivende rolle meget større og valgdeltagelsen traditionelt lav, har det aldrig været så kritisk at engagere sig i alle samfund og sikre, at de kan træffe et informeret valg.

I løbet af de sidste par måneder har EPIO i London arbejdet hårdt med forskellige organisationer, forsynet med information, øget opmærksomhed og opmuntret engagement. Den 30. marts sluttede vi os til Faiths Forum for London og London Jewish Forum for at være vært for en husting om Storbritanniens plads i EU. MEP-kandidater fra 3 britiske politiske partier (Konservative, Labour og de liberale demokrater) deltog, og arrangementet blev ledet af rabbiner Laura Janner-Klausner med bidrag fra Jonathan Birdwell fra tænketanken Demos.

En bred vifte af hot-button-spørgsmål, herunder økonomi og immigration, var fremtrædende i diskussionen. Deltagerne diskuterede også, om beslutninger såsom forbud mod religiøse symboler skulle træffes på EU-, nationalt eller lokalt plan. Et engageret publikum og panel sørgede for et interessant arrangement. To yderligere hustings forud for valget finder sted: en på hinduistiske London Sivan Kovil Trust tirsdag den 13. maj, modereret af Jonathan Birdwell fra Demos med MEP-kandidater fra de fem vigtigste politiske partier inviteret. Den sidste afholdes i den muslimske Al-Khoei Foundation i Brent lørdag den 17. maj.

Ud over engagement med trossamfund er opsøgende arbejde på plads med medlemmer af synshandicappede og blinde samfund, hvoraf der er 360,000 registreret i Storbritannien. Ved at bruge tjenesterne fra National Federation of Talking Newspapers vil en tre-minutters tekst om det kommende valg blive optaget på lydkassette og USB/MP3-afspiller og distribueret via netværket nationalt. En ugentlig nyhedstjeneste går ud via denne kanal og informerer folk med synshandicap om, at valget til Europa-Parlamentet afholdes.

EPIO har også fokuseret sin indsats på sociale medier, som er helt afgørende for at nå ud til forskellige målgrupper. Medlemmer af teamet har lavet infografik og attraktive billeder for at informere offentligheden om, hvad Europa-Parlamentet laver, og skabe mulighed for onlinedebat. Der har været temauger, herunder køn, ligestilling, miljø og bevægelsesfrihed, og i de tre uger op til valget vil vi se specifikt på kandidater og politiske grupper i Europa-Parlamentet. Det seneste fremstød på sociale medier er mere end en 'go to vote-kampagne'. Det opfordrer folk til at tænke over, hvad EU har gjort for dem, deres land og resten af ​​Europa som helhed og til at spørge, om det har været positivt.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.
reklame

trending