Følg os

Forsiden

Tyskland valg: Rival partier i sidste skub for stemmer

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

MerkelTysklands rivaliserende partier er i deres sidste kampagnedag forud for søndagens parlamentsvalg. Meningsmålinger tyder på, at kansler Angela Merkels kristelige demokrater vinder den største andel af stemmerne. Men hendes nuværende koalitionspartnere, De Frie Demokrater, passerer muligvis ikke tærsklen på 5 % for at vinde pladser i parlamentet. Hvis det er tilfældet, kan Merkel blive nødt til at overveje en koalition med sin hovedrival Peer Steinbruecks socialdemokrater.

Merkel holder et stort stævne i Stralsund, og Steinbrueck skal optræde ved et arrangement i Frankfurt. Under en tale til et møde i Christian Democratic Union (CDU) i Hannover fredag ​​bad Merkel om stemmer for at fortsætte med sin regerings politik ind i 2017.

"Vær venlig at stemme på CDU på søndag," sagde hun, "så vi kan fortsætte vores solide politik for jer, for jeres børn, for jeres familier og venner.

"Så at vi om fire år er i stand til at sige, at folk i 2017 klarer sig bedre, end de gjorde i 2013; flere mennesker har job; euroen er mere stabil, Europa er mere stabil, og vi har mindre gæld. Dette er mit mål, mine damer og herrer, og derfor beder jeg jer om jeres støtte."

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending