Følg os

Forsiden

MEP Mike Nattrass afsluttes UKIP på TV

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

12_ukip_grab_w-300x168Mike Nattrass MEP har quit UKIP, beskylder partileder Nigel Farage for at køre en "totalitær" organisation og være en "dårlig leder".

I et blærende opsigelsesbrev sagde Nattrass også: ”Desværre sætter lederens nuværende narrestreger mig i ord og sætninger som 'Gerrymandering', 'totalitær', 'præsident for Zimbabwe' og 'få Machiavelli til at ligne en amatør'. "

Nattrass, MEP for West Midlands, besluttede at gå efter ikke at gøre listen udvælgelse som UKIP kandidat til 2014 europæiske valg. Han fratrådte i aftes under et tv-interview med Channel 4 News, mens han gik Parlamentet i Strasbourg.

reklame

Han sagde: ”Processen er blevet fuldstændig uhyggelig og løst, så kun folk, der støtter Nigel Farage, sættes på denne liste.” UKIP er nu et totalitært parti. Nigel Farage ønsker kun folk i partiet, der absolut og helt er enige med ham. "

Mike Nattrass fortalte senere EU Reporter: "Kun en mand i UKIP har tilladelse til at udtale sig - og vi ved alle, hvem det er. Partilederen. Den ledelsesstil er ikke god. Enhver, der står op mod Nigel Farage, ses som en urolighedsmager - og sådan så de mig, på trods af at jeg klarede mig godt i mine genudvælgelsesinterviews.

"Jeg mistede, fordi jeg ifølge dem ikke havde vist loyalitet. Nu holder folk hovedet nede for at undgå at blive taget ud. Det er ikke måde at lede et parti. Lederen vil kun have valgt folk, der er hans kammerater. ”

reklame

Nattrass, 67, vil sidde som en uafhængig i Europa-Parlamentet, indtil valget næste maj s. Det vides ikke, hvilken gruppe han vil deltage i EU.

Sidste mandag trak han sig tilbage fra EFD-gruppen - han overvejer at stå som uafhængig i West Midlands næste maj.

I en erklæring sagde UKIP: "Vi forstår, at Mike Nattrass MEP trækker sig tilbage fra UKIP. Jeg forstår hans skuffelse over ikke at være på UKIP-lister til det kommende valg, men shortlisten blev besluttet af en retfærdig og omfattende proces, og UKIP har nu meget mange talentfulde mennesker kommer frem og ønsker at repræsentere os. "

Nattrass 'dramatiske afgang fremhæver en voksende' borgerkrig 'inden for UKIP. Chris Pain, leder af UKIP i Lincolnshire amtsråd og medlem af den nationale udøvende myndighed, blev suspenderet i denne uge på trods af at denne uge blev ryddet af politiet for at fremsætte påståede racistiske kommentarer på sine sociale mediewebsteder.

Pain har nu dannet sin egen udbrydergruppe, og NEC-medlem Doug Denny blev også afskediget på mandagens NEC-møde i London sidste mandag. På trods af UKIP's interne krangling José Manuel Barroso, formanden for europakommissionen, forudsagde denne uge, at partiet kunne blive Storbritanniens "første styrke" i Bruxelles.

Nattrass 'tilbagetræden brev til UKIP partiformand Steve Crowther læses:

MIN AFSENDELSE FRA UKIP: Jeg har været medlem af UKIP siden 1997 og er tidligere partiformand og næstformand og har repræsenteret West Midlands of England som UKIP MEP siden 2004. UKIP-udvælgelsesprocessen er blevet snoet og redesignet for at vælge Cronies af Nigel Farage og Cronies of Cronies; UKIP-regler (NEC's normale forståelse af reglerne) blev simpelthen brudt for at passe til dette formål. 

De, der ikke vil give Nigel Farage nogen modstand i det, han gør, de 'udvalgte kronikker', vælges højt på listerne, og de højt profilerede personer i alle regioner, der måtte spørge ham, blev taget af. Denne proces vil styrke målet, som ikke er at distrahere medlemmernes stemmer væk fra 'The Chosen Cronies' Derefter det sidste halm. Denne uge rådede Nigel Farage UKIP-MEP'erne (inklusive mig selv), at uanset hvordan medlemmerne stemmer, kan NEC ændre rækkefølgen! Så selvom de ikke stemmer på hans kammerater, vil NEC bekræfte dem som kandidater. Han bekræftede også, at denne proces allerede var blevet anvendt på listen ved valg i London.  

Jeg vil tjene mine vælgere som uafhængig MEP og vil overveje at stille op til valget i 2014 og vil altid stå imod totalitarisme og EU. Denne forringelse af vores parti er en stor tristhed for mig, da jeg har modtaget stor støtte fra "de rigtige UKIP-medlemmer", der har arbejdet så hårdt og er blevet mine venner. Jeg kan kun takke alle de mennesker, hvoraf nogle ikke længere lever, for de gode år. 

Med venlig hilsen Mike 

Økonomi

Udstedelse af grønne obligationer vil styrke euroens internationale rolle

Udgivet

on

Eurogruppens ministre drøftede euroens internationale rolle (15. februar) efter offentliggørelsen af ​​Europa-Kommissionens meddelelse af (19. januar), 'Det europæiske økonomiske og finansielle system: fremme styrke og modstandsdygtighed'.

Formand for Eurogruppen, Paschal Donohoe sagde: ”Målet er at reducere vores afhængighed af andre valutaer og styrke vores autonomi i forskellige situationer. Samtidig indebærer øget international brug af vores valuta også potentielle afvejninger, som vi fortsat vil overvåge. Under drøftelsen understregede ministrene potentialet ved udstedelse af grønne obligationer til at forbedre markenes anvendelse af euroen, samtidig med at de bidrog til at nå vores klimatransitionsmål. ”

Eurogruppen har drøftet spørgsmålet flere gange de seneste år siden Eurotopmødet i december 2018. Klaus Regling, administrerende direktør for den europæiske stabilitetsmekanisme, sagde, at overdreven tillid til dollaren indeholdt risici, hvilket gav Latinamerika og den asiatiske krise i 90'erne som eksempler. Han henviste også skråt til "nyere episoder", hvor dollarens dominans betød, at EU-virksomheder ikke kunne fortsætte med at arbejde med Iran i lyset af amerikanske sanktioner. Regling mener, at det internationale monetære system langsomt bevæger sig mod et multipolært system, hvor tre eller fire valutaer vil være vigtige, herunder dollar, euro og renminbi. 

reklame

Europakommissionær for økonomi, Paolo Gentiloni, var enig i, at euroens rolle kunne styrkes gennem udstedelse af grønne obligationer, der forbedrede markternes anvendelse af euroen, samtidig med at det bidrog til at nå vores klimamål for Next Generation EU-midler.

Ministrene var enige om, at der var behov for en bred indsats til støtte for euroens internationale rolle, som omfatter fremskridt inden for bl.a. Den Økonomiske og Monetære Union, bankunionen og kapitalmarkedsunionen for at sikre euroens internationale rolle.

reklame

Læs

EU

Europæisk menneskerettighedsdomstol støtter Tyskland over Kunduz-luftangrebssagen

Udgivet

on

By

En undersøgelse foretaget af Tyskland om et dødbringende luftangreb i 2009 nær den afghanske by Kunduz, der blev beordret af en tysk kommandør, overholdt dens forpligtelser med hensyn til livsret, fastslog Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol tirsdag den 16. februar skriver .

Dommen fra den Strasbourg-baserede domstol afviser en klage fra den afghanske statsborger Abdul Hanan, der mistede to sønner i angrebet, om at Tyskland ikke opfyldte sin forpligtelse til effektivt at undersøge hændelsen.

I september 2009 kaldte den tyske chef for NATO-tropper i Kunduz en amerikansk kampfly til at slå to brændstofbiler nær byen, som NATO mente var blevet kapret af Talibans oprørere.

Den afghanske regering sagde på det tidspunkt, at 99 mennesker, herunder 30 civile, blev dræbt. Uafhængige rettighedsgrupper anslået mellem 60 og 70 civile blev dræbt.

reklame

Dødstallet chokerede tyskerne og tvang i sidste ende sin forsvarsminister til at træde tilbage på grund af beskyldninger om at dække over antallet af civile tab i opløbet til Tysklands valg i 2009.

Tysklands føderale anklagemyndighed havde fundet ud af, at kommandanten ikke påtog sig strafferetligt ansvar, hovedsageligt fordi han var overbevist om, da han beordrede luftangrebet, at der ikke var nogen civile til stede.

For at han kunne holdes ansvarlig i henhold til international lov, ville han skulle have fundet ud af, at han havde handlet med den hensigt at forårsage overdrevne civile tab.

reklame
Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol overvejede effektiviteten af ​​Tysklands efterforskning, herunder om den fastslog en begrundelse for dødelig magtanvendelse. Det overvejede ikke lovligheden af ​​luftangreb.

Af 9,600 NATO-tropper i Afghanistan har Tyskland den næststørste kontingent bag USA.

En fredsaftale i 2020 mellem Taliban og Washington opfordrer udenlandske tropper til at trække sig tilbage den 1. maj, men den amerikanske præsident Joe Bidens administration gennemgår aftalen efter en forværring af sikkerhedssituationen i Afghanistan.

Tyskland forbereder sig på at udvide mandatet til sin militære mission i Afghanistan fra 31. marts til slutningen af ​​dette år med troppsniveauer på op til 1,300 ifølge et udkast til dokument set af Reuters.

Læs

EU

Digitalisering af EU-retssystemer: Kommissionen indleder offentlig høring om grænseoverskridende retligt samarbejde

Udgivet

on

Den 16. februar lancerede Europa-Kommissionen en offentlig høring om modernisering af EU's retssystemer. EU sigter mod at støtte medlemslandene i deres bestræbelser på at tilpasse deres retssystemer til den digitale tidsalder og forbedre dem EU grænseoverskridende retligt samarbejde. Justiskommissær Didier Reynders (billedet) sagde: “COVID-19-pandemien har yderligere understreget vigtigheden af ​​digitalisering, også inden for retfærdighed. Dommere og advokater har brug for digitale værktøjer for at kunne arbejde hurtigere og mere effektivt sammen.

Samtidig har borgere og virksomheder brug for onlineværktøjer til en lettere og mere gennemsigtig adgang til domstolene til en lavere pris. Kommissionen stræber efter at skubbe denne proces frem og støtte medlemslandene i deres bestræbelser, herunder med hensyn til at lette deres samarbejde i grænseoverskridende retslige procedurer ved hjælp af digitale kanaler. " I december 2020 vedtog Kommissionen en kommunikation skitserer de handlinger og initiativer, der skal fremme digitaliseringen af ​​retssystemer i hele EU.

Den offentlige høring vil samle synspunkter om digitaliseringen af ​​EU's grænseoverskridende civile, kommercielle og strafferetlige procedurer. Resultaterne af den offentlige høring, hvor en bred vifte af grupper og enkeltpersoner kan deltage, og som er tilgængelige her indtil den 8. maj 2021 vil indgå i et initiativ om digitalisering af grænseoverskridende retligt samarbejde, der forventes ved udgangen af ​​dette år, som annonceret i 2021 Kommissionens arbejdsprogram.

Læs
reklame
reklame
reklame

trending