Følg os

Blogspot

Narrative for et nyt Europa?

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

BarrosoDen 11 juli opfordrede Europa-Kommissionens præsident José Manuel Barroso til en 'ny fortælling om et nyt Europa'. Jeg kan huske, da jeg først hørte en strategiperson lægge ordet 'fortælling' ind i deres præsentation - det var, da de argumenterede for, at der skulle gennemføres en meget dyre undersøgelse og en navneændring for deres afdeling. Ingen af ​​disse ting var dårlige i sig selv, men den ændrede fortælling resulterede ikke i en bedre organisation, det resulterede i, at mange mennesker, der ikke brugte ordet 'fortælling', blev sidelinet og en flok mennesker med lidt direkte erfaring med hvad de gjorde ved at overtage. Dette havde et forudsigeligt resultat, meget varm luft og meget lidt af den konkrete sort blev opnået. Så undskyld mig, hvis jeg ikke føler mig håbelig, når folk begynder at tale om nye fortællinger.

reklame

Men vi har ikke bare brug for en ny fortælling - hvis det ikke var irriterende nok, vil vi faktisk have en 'version 2.0'. Lad mig oversætte til enhver, der ikke kender den nye jargon. 'Version 2.0', i den gamle jargon, ville have været en ny 'vision', som måske havde involveret noget 'tænkning uden for kassen'. Faktisk er jeg overrasket over, at denne fortælling ikke bliver en 'version 3.0' - det nyeste stykke ordiage. Jeg deltog for nylig på en træningsbegivenhed for lobbyister, der havde 'Version 3.0' tagget til den - da jeg var ganske uvidende om, hvad '3.0' var, så jeg frem til at blive oplyst. Jeg er ked af at sige, at jeg ikke er den klogere; der handlede lidt om at bruge sociale medier og Internettet, og det var stort set det, åh ja, og hvordan vi alle skulle bruge den nu altom nuværende infografik (tilsyneladende hjælper dette med at håndtere 'infobesity'). Intet om effektiv brug af crowd sourcing eller håndtering af den perverse 'misinformation', som søgemaskinealgoritmer kan provokere, eller hvordan man styrer information over udbuddet, andet end kun ved hjælp af informeret personlig dømmekraft. Kort sagt, intet der tilføjede meget til min nuværende forståelse. Det, der var særligt deprimerende, var, at hvert nyt stykke jargon blev hilst magisk - jeg kunne se visse individer med glæde notere det nye ord og tænke på, hvordan de kunne fortælle klienterne, at de var folket til at håndtere problemet med europæisk 'infobesity'.

Undskyld jargon, men den 'nye fortælling' virker alle som en meget detaljeret måde at undgå 'elefanten i rummet'. Europa er forskelligt fra det, der blev grundlagt for mere end 60 år siden. Når vi forbereder os til at mindes hundredeårsdagen for starten af ​​den første verdenskrig, vil det være en skarp påmindelse om, hvor vi er kommet fra, og vi bør aldrig glemme dette. Det Europa, vi kender i dag, har været et af de mest succesrige politiske projekter nogensinde. Det er en enorm præstation, mangelfuld, langsom, undertiden irriterende, men alligevel en enorm succes. Jeg håber, at der vil blive gjort en større indsats for at forbedre det indre marked, gøre Europa til et bedre sted at leve og arbejde i og sikre, at Europa spiller en positiv rolle globalt. Ikke desto mindre har dynamikken i Europa ændret sig, og det er vigtigt at anerkende dette - genforeningen af ​​Tyskland, tiltrædelsen af ​​de tidligere kommunistiske stater i Østeuropa og halvbagt indførelse af en enkelt valuta har forvandlet vores kontinent.

Præsident Barroso opfordrer til intet mindre end en ”altomfattende fortælling [til] at tage højde for den europæiske kontinent, der udvikler sig, og fremhæver, at EU ikke kun handler om økonomi og vækst, men også om kulturel enhed og fælles værdier i en globaliseret verden ”. Dette visionære Europa varierer en smule fra nutidens, det, der er fikseret med inflationsrater, budgetunderskud, curmudgeonly forsvar af national interesse (normalt understøttet af nationale lejesøgende eliter) og håndhævelse af udbredte vanskeligheder. De nuværende politikker truer med at ødelægge det politiske projekt. Vi har allerede en overflod af strategier, især Europa 2020 og dets undersæt med strategier - nogle stopper ikke ved 2020, andre er allerede flyttet til 2030. Men dette er ikke nok for Barrosos arv. Jeg vil bede præsident Barroso om at bemærke ordene fra den canadiske og senere amerikanske økonom, offentlige embedsmand og diplomat JK Galbraith: ”Alle de store ledere har haft et fælles kendetegn: Det var villigheden til utvetydigt at konfrontere deres menneskers største angst i deres tid. Dette og ikke meget andet er essensen af ​​ledelse. ”. En 'version 2.0, ny fortælling' simpelthen fikler, mens Rom-traktaten brænder.

reklame

Læs
reklame

Rusland

EU skal være parat til ikke at anerkende russiske duma -valg, siger EPP

Udgivet

on

Rusland [nid: 114228]

”Vi har brug for en revision af Europas politik over for Rusland. Vi skal afskrække russiske trusler, inddæmme russisk indblanding i EU og dets nabolag og strategisk støtte pro-demokratiske kræfter i Rusland. Vi er nødt til at arbejde ud fra den antagelse, at forandringer er mulige i dette land, og at 'demokrati først' er vores første opgave i vores forhold til Rusland. Rusland kan være et demokrati, ”sagde Andrius Kubilius, EPP-MEP, forud for plenarmødedebatten den 14. september om fremtiden for de politiske forbindelser mellem EU og Rusland.

En parlamentarisk rapport, som Kubilius forfattede, og som vil blive sat til afstemning i dag (15. september), understreger, at Europa bør engagere sig i Moskva om spørgsmål af fælles interesse, såsom våbenkontrol, fredsopbygning, global sikkerhed eller klimaforandringer. Et sådant samarbejde bør imidlertid være strengt betinget af Kremls vilje til at overholde menneskerettigheder og internationale love. ”Samarbejdet på bestemte områder bør ikke føre til indrømmelser af EU's værdier og bør aldrig se bort fra konsekvenserne for vores partnere. Vi har brug for mere mod til at tage en stærk holdning over for Kreml-regimet for at forsvare menneskerettighederne. Vi skal sikre os, at ethvert yderligere engagement med Kreml afhænger af Putins vilje til at afslutte aggressioner, undertrykkelser og intimideringer i og uden for Rusland, ”understregede Kubilius.

reklame

Rapporten understreger endvidere, at EU skal være parat til ikke at anerkende den russiske duma og suspendere landet fra internationale parlamentariske forsamlinger, herunder Europarådets, hvis denne uges parlamentsvalg i Rusland anerkendes som svigagtig. »Folk i Rusland skal have valgret, ligesom mennesker i ethvert andet demokratisk land. Når centrale oppositionsspillere og modstandere af det russiske regeringsparti sidder i fængsel eller i husarrest, er der intet valg. Kremls kontinuerlige undertrykkelse af alle oppositionskandidater, frie medier eller NGO'er undergraver valgets legitimitet og retfærdighed. Vi gentager, at oppositionslederen Alexei Navalny skal løslades såvel som alle dem, der støttede ham under fredelige protester, ”sluttede Kubilius.

reklame
Læs

Tyskland

Tyske Grønnes medleder forsvarer den kæmpede kanslerkandidat

Udgivet

on

By

Medledere for Tysklands grønne parti Robert Habeck og Annalena Baerbock, også kandidat til kansler for De Grønne, lytter til NABU-foreningsleder Christian Unselt, mens de går en tur ved hederne i naturreservatet Biesenthaler Basin efter at have forelagt et øjeblikkeligt klimabeskyttelsesprogram i Biesenthal nær Bernau, nordøstlige Tyskland 3. august 2021. Tobias Schwarz/Pool via REUTERS

Medlederen for Tysklands Grønne forsvarede søndag (8. august) partiets kandidat til kansler ved næste måneds føderale valg og afviste forslag om, at han skulle erstatte hende, efter at hun havde begået en række kostbare fejl, skriver Paul Carrel, Reuters.

Økologerne steg kort i meningsmålingerne for at overhale forbundskansler Angela Merkels konservative blok, efter at de havde kaldt Annalena Baerbock (afbilledet) som deres kanslerkandidat i april, men er siden aftaget.

Baerbocks fejlstrøgne kampagne har inkluderet fejl i hendes cv og en skandale over en julebonusbetaling, som hun undlod at erklære for parlamentet. Baerbock har også sagt, at sexistisk undersøgelse holder hende tilbage. Læs mere.

reklame

"Fru Baerbock er egnet til kanslerembedet, og vores opgave er at sikre, at de grønne er stærke," sagde partiets medleder, Robert Habeck, til tv-stationen ZDF i et interview.

På spørgsmålet om de grønne skulle erstatte Baerbock med ham som deres kanslerkandidat, svarede Habeck: "Nej, det er ikke en debat."

Foruden de grønnes problemer vil partiet blive udelukket fra stemmesedlen i delstaten Saarland ved det nationale valg 26. september på grund af uregelmæssigheder i udvælgelsen af ​​regionale kandidater efter intern skænderi.

reklame

"De Grønne kampagne havde et par problemer, men ... Jeg glæder mig til august og september," sagde Habeck, der er partileder med Baerbock. "Alt er muligt."

En meningsmåling, der blev offentliggjort tidligere søndag, viste, at de venstreorienterede socialdemokrater (SPD) trak niveau med de grønne på 18%, bag Merkels konservative på 26%. Merkel, der har siddet ved magten siden 2005, planlægger at stille op efter valget. Læs mere.

INSA -undersøgelsen viste, at SPD -kandidaten Olaf Scholz i en hypotetisk direkte afstemning om kansler var godt fremme med 27% opbakning. Konservative Armin Laschet faldt på 14%, et point foran Baerbock, på 13%.

De Grønne præsenterede tirsdag et "nødklima -beskyttelsesprogram" med det formål at nulstille deres kampagne. Læs mere.

Læs

European Green Deal

Familier med lav indkomst og husejere i middelklassen må ikke betale for Green Deal, siger EPP

Udgivet

on

EPP-gruppen ønsker, at Europa bliver klimaneutralt inden 2050. "Denne vidtrækkende transformation af vores økonomier og samfund skal ske på en smart måde, fordi vi ønsker at bekæmpe klimaforandringer med innovation, konkurrenceevne og europæiske job. Vi vil omdanne den nødvendige transformation til en mulighed. Vi ønsker afkarbonisering og ikke de-industrialisering! Vi ønsker ikke kun at opstille mål, men finde den bedste måde for Europa at nå disse mål med særlig fokus på brint og i visse tilfælde gas, som en overgangsteknologi, "sagde Esther de Lange MEP, næstformand for EPP-gruppen med ansvar for økonomi og miljø.

Hendes erklæring kommer forud for Europa-Kommissionens præsentation af den såkaldte 'Fit for 55' -pakke, en enorm lovpakke med energi- og klimalove, der har til formål at omsætte 55% CO2-reduktionsmålet til konkrete nye regler for transport, industri, bygninger og andre sektorer.

"Vi skal være meget opmærksomme på, hvem der afregner regningen for Green Deal. Det kan ikke være familier med lav indkomst, husejere fra middelklassen eller bilejere i landdistrikter uden offentlig transport, der skal betale den højeste regning," tilføjede de Lange, forklarer, at EPP-gruppen ønsker et troværdigt socialt instrument til at tackle fattigdom i opvarmning og mobilitet inden for og mellem medlemsstater.

reklame

EPP-gruppen ønsker at fremme rene biler. "Vi ønsker at prioritere udviklingen af ​​rene køretøjer, elektrisk mobilitet og nulemissionsbrændstoffer. Vi ønsker ikke, at debatten om CO2-emissioner fra biler bliver til endnu en ideologisk kamp om dogmer. Europas bilindustri skal bevare sin globale konkurrenceevne og skal forblive teknologiledere og trendsættere for rene biler til Europa og resten af ​​verden. Meget vil også afhænge af udrulningen af ​​afgiftsinfrastrukturen. EPP-Gruppen insisterer derfor på regelmæssig rapportering fra Kommissionen om de fremskridt, der er gjort her, og dens konsekvenser for realiseringen af CO2-reduktionsmål, "konkluderede de Lange.

reklame
Læs
reklame
reklame
reklame

trending