Følg os

computerteknologi

Analog Devices investerer €100 millioner i operationer i Europa med ADI Catalyst Launch

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Analog Devices, Inc. (Nasdaq: ADI), en førende global højtydende halvledervirksomhed, meddelte i dag, at de vil investere €100 millioner over de næste tre år i ADI katalysator, en 100,000 kvadratfod specialbygget facilitet til innovation og samarbejde placeret på dets campus i Raheen Business Park i Limerick, Irland. Denne seneste ekspansionsfase vil også se skabelsen af ​​250 nye job på det irske marked i 2025 som en afspejling af ADI's fortsatte engagement i ekspansion i Europa.

ADI Catalyst er en state-of-the-art samarbejdsaccelerator, hvor økosystemer af kunder, forretningspartnere og leverandører engagerer sig med ADI for hurtigt at udvikle brancheførende løsninger. Anvendelse af teknologier i simulerede miljøer og virkelige slutapplikationer accelererer udviklingen og adoptionen af ​​disse innovative løsninger. De nyoprettede job hos ADI Catalyst vil primært fokusere på udviklingen af ​​software-aktiverede løsninger og kunstig intelligens (AI) innovationer inden for områder som Industri 4.0, bæredygtig energi, bilelektrificering og næste generations tilslutningsmuligheder.

Som et eksempel er et af de nuværende Catalyst-projekter fokuseret på at understøtte sundhedsvæsenets spændende migration fra en massemarkedstilgang til en af ​​skræddersyet behandling og terapier. ADI arbejder tæt sammen med sine kunder og deres større økosystem for at skabe fleksible, næste generations modulære produktionssystemer, der muliggør hurtig omstilling af produktionslinjer, der er nødvendige for personaliserede behandlinger som CAR T-celleterapier og menneskelige implantater.

Kommenterer lanceringen, Vincent Roche, President og CEO for Analog Devices sagde: "ADI Catalyst er vores seneste investering i fremtidens innovation, ikke kun i Irland eller Europa, men globalt. Det giver det ideelle miljø for eksperter inden for deres områder til at forbinde, samarbejde, teste og afprøve nye teknologier, forretningsmodeller og økosystemer. Åbningen af ​​ADI Catalyst sætter os i stand til at dele ideer, kapaciteter og ressourcer med teams i Europa og rundt om i verden til det bedste."

Catalyst-projektet er støttet af den irske regering gennem IDA Irland.

I en kommentar til ADI's seneste investering, En Taoiseach Micheál Martin TD sagde: "ADI's vedvarende engagement i Irland, som det har været vidne til gennem mange årtier, skal fejres i dag, da vi markerer endnu en vigtig milepæl. I en verden, hvor teknologien fortsætter med at gennemsyre alle facetter af vores liv, har fortsatte investeringer i nutidens moderne digitale økonomi aldrig været vigtigere. ADI Catalyst styrker yderligere Limerick og Irlands position som både et produktionshub for halvledere og et ekspertisecenter for innovation i Europa."

Tánaiste og minister for erhvervshandel og beskæftigelse Leo Varadkar sagde: "Tillykke til Analog Devices Inc.-teamet med denne seneste udvidelse, som vil skabe 250 nye job i løbet af de næste tre år i Limerick. Det er fantastisk at se virksomheden gå fra styrke til styrke. Disse yderligere 100 mio. EUR vil blive investeret i nye og nye teknologier inden for kunstig intelligens og maskinlæring, bilelektrificering og næste generations tilslutningsmuligheder, herunder 5G-applikationer - virkelig spændende områder, som vil skabe fremtidens job. Tak til teamet hos ADI for jeres fortsatte engagement i Irland og held og lykke med denne næste fase."

reklame

Kommenterer også lanceringen af ​​ADI Catalyst, CEO for IDA Ireland Martin Shanahan sagde, "En investering af denne skala fra ADI - en global leder inden for sit felt - er fantastiske nyheder for Midtvest-regionen. Siden 1976 har ADI haft en tilstedeværelse her i Irland, hvor den beskæftiger mere end 1,300 mennesker. Denne seneste investering i ADI Catalyst er ikke kun et vidnesbyrd om virksomhedens fortsatte fokus på at drive innovation, men også dets mangeårige engagement i Irland og Europa mere bredt. I valget af at udvide aktiviteterne her i Limerick, har ADI placeret sig i en region med et stærkt forretningsøkosystem, en stærk track record af etablerede globale virksomheder og talentfuld og højt kvalificeret arbejdsstyrke. Jeg vil gerne forsikre ADI om IDA Irlands fortsatte støtte."

Ud over ADI Catalyst er Irland hjemsted for ADI's europæiske forsknings- og udviklingscenter, som har et etableret ry for at udvikle banebrydende teknologi og omfatter overdragelse af mere end 1,000 patenter. ADI lancerede sin europæiske fremstillings- og R&D-hub i 1976 i Limerick, Irland, som stadig er ADI's europæiske hovedkvarter i dag. ADI beskæftiger mere end 2,200 fagfolk fordelt på 14 europæiske websteder.

Om analoge enheder

Analog Devices, Inc. (NASDAQ: ADI) opererer i centrum af den moderne digitale økonomi, og konverterer fænomener fra den virkelige verden til brugbar indsigt med sin omfattende suite af højtydende analoge og blandede signaler, strømstyring, radiofrekvens (RF), og digitale og sensorteknologier. ADI betjener 125,000 kunder over hele verden med mere end 75,000 produkter på industri-, kommunikations-, bil- og forbrugermarkedet. ADI har hovedkontor i Wilmington, MA. Besøg hjemmesiden.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending