Følg os

EU

Athletico Madrid til at træne belgiske unge i løbet af sommeren

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Det er enhver ung fodboldfans drøm - chancen for at træne med dine idoler. I sommer får unge i Belgien en chance for at opfylde deres drømme eller den næstbedste ting alligevel, skriver Martin Banks.

De vil være i stand til at deltage i en række træningslejre arrangeret af en af ​​Europas bedste klub, Athletico Madrid.

Mens klubbens superstjernspillere faktisk ikke deltager, har sessionerne det næstbedste: trænere i La Liga-giganterne.

reklame

Belgien-baserede Football2Be og Kogoza.be har gået sammen med klubben om at organisere fodboldlejre, der skal arrangeres i Belgien for første gang på to forskellige spillesteder, Braine l'Alleud og Tienen.

Da fodboldeuroerne er ved at starte, er det den perfekte måde at gøre det til en spektakulær sommer af fodbold.

Atletisk, berømt for deres røde og hvide striber og forvaltet af den gådefulde Diego Simeone, er de nuværende La Laga titelholdere.

reklame

Madrid-akademiets etaper er åbne for piger og drenge på alle niveauer, der vil drage fordel af en overlegen coachingoplevelse, hvor deltagerne træner i 5 dage under Athletico-farverne.

Alt dette finder sted under personlig tilsyn af busser, der rejser til Belgien fra det officielle akademi i Madrid. Træningssessionerne er designet af Atléticos sportsafdeling for at sikre deltagerne en "unik og uforglemmelig oplevelse."

Pas på! Antallet af deltagere er begrænset til 70, så tidlig reservation anbefales kraftigt.

Hvis du ikke kan klare det, arrangerer Football2B også kurser og fodboldpraktikpladser året rundt for alle spillere i alderen 5 til 16 år, fra begyndere til elitespillere (piger og drenge). Unge trænes af kvalificerede trænere og sessioner er struktureret omkring forskellige tekniske temaer, herunder dribling, boldhåndtering og informationsindsamling. Grupper på 10-12 spillere er dannet efter alder og niveau for hver deltager, og alt udstyr leveres til hvert barn.

En talsmand sagde, "Hele panopen af ​​den moderne spiller er udviklet. Ideen er, at barnet udvikler sig på den bedst mulige måde."

Sådanne sessioner giver også en dejlig gave, såsom en fødselsdag.

Under drivkraft fra to professionelle spillere blev Football2Be oprettet i 2017 og tilbyder kvalitetsfodboldtræning og lejre hele året, der drives af kvalificerede og erfarne trænere.

Talsmanden sagde, ”Hvert barn er født med potentiale, der kan udnyttes, men det tager tid og selvopofrelse at udvikle og forme det. Fordi hver spiller er forskellig og udvikler sig i deres eget tempo, gør vi dem opmærksomme, så tilgangen er optimal. Vi sigter mod at støtte spillere, der ønsker at komme videre, og de erfaringer, som vores trænere har erhvervet i løbet af deres karriere, giver dem mulighed for at dele passende sportsråd for at undgå faldgruber i fodboldverdenen og yde individuel støtte. ”

Sessionerne er tilgængelige for børn i alderen 6 til 16 år og arrangeres på Gaston Reiff stadion i Braine-l'Alleud og også på Bergévest i Tienen.

Yderligere info er tilgængelig via www.football2be.be eller på Facebook-siden: Football2Be

Europa-Kommissionen

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 231 mio. EUR i forfinansiering til Slovenien

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 231 mio. EUR til Slovenien i forfinansiering, svarende til 13% af landets tildelingstilskud under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil bidrage til at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Sloveniens plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Sloveniens plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage € 2.5 mia., Bestående af € 1.8 mia. I tilskud og € 705 mio. I lån, i løbet af planens levetid. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. EUR i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU.

RRF er kernen i NextGenerationEU, som vil yde 800 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne. Den slovenske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Cypern

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 157 mio. EUR i forfinansiering til Cypern

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 157 mio. EUR til Cypern i forfinansiering, svarende til 13% af landets finansielle tildeling under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil hjælpe med at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage 1.2 milliarder euro i løbet af planens levetid, med 1 milliard euro i tilskud og 200 millioner euro i lån. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. Euro i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU. En del af NextGenerationEU vil RRF yde 723.8 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne.

Den cypriotiske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Belgien

EU's samhørighedspolitik: Belgien, Tyskland, Spanien og Italien modtager 373 mio. EUR til støtte for sundheds- og socialtjenester, SMV'er og social inklusion

Udgivet

on

Kommissionen har bevilget 373 mio. EUR til fem Europæiske Socialfond (ESF) og Europæiske Fond for Regionaludvikling (EFRU) operationelle programmer (OP'er) i Belgien, Tyskland, Spanien og Italien for at hjælpe landene med beredskab og reparation af coronavirus inden for rammerne af REACT-EU. I Belgien vil ændringen af ​​Wallonia OP stille yderligere 64.8 mio. EUR til rådighed for anskaffelse af medicinsk udstyr til sundhedstjenester og innovation.

Midlerne vil støtte små og mellemstore virksomheder (SMV'er) i udviklingen af ​​e-handel, cybersikkerhed, websteder og onlinebutikker samt den regionale grønne økonomi gennem energieffektivitet, miljøbeskyttelse, udvikling af smarte byer og lavemission offentlige infrastrukturer. I Tyskland, i forbundsstaten Hessen, vil 55.4 mio. EUR støtte sundhedsrelateret forskningsinfrastruktur, diagnostisk kapacitet og innovation på universiteter og andre forskningsinstitutioner samt forskning, udvikling og innovationsinvesteringer inden for klima og bæredygtig udvikling. Dette ændringsforslag vil også yde støtte til SMV'er og midler til opstart via en investeringsfond.

I Sachsen-Anhalt vil 75.7 mio. EUR lette samarbejdet mellem SMV'er og institutioner inden for forskning, udvikling og innovation, og tilvejebringe investeringer og arbejdskapital til mikrovirksomheder, der er ramt af coronavirus-krisen. Desuden vil midlerne muliggøre investeringer i virksomheders energieffektivitet, støtte digital innovation i SMV'er og erhverve digitalt udstyr til skoler og kulturinstitutioner. I Italien modtager den nationale OP 'Social Inklusion' 90 mio. EUR til fremme af social integration af mennesker, der oplever alvorlig materiel afsavn, hjemløshed eller ekstrem marginalisering, gennem 'Housing First' -tjenester, der kombinerer levering af umiddelbare boliger med mulighed for social- og arbejdsformidling .

reklame

I Spanien tilføjes 87 mio. EUR til ESF OP for Castilla y León for at støtte selvstændige og arbejdstagere, der fik deres kontrakter suspenderet eller reduceret på grund af krisen. Pengene vil også hjælpe hårdt ramte virksomheder med at undgå fyringer, især i turistsektoren. Endelig er midlerne nødvendige for at give vigtige sociale tjenester mulighed for at fortsætte på en sikker måde og for at sikre uddannelseskontinuitet under hele pandemien ved at ansætte yderligere personale.

REACT-EU er en del af NæsteGenerationEU og yder 50.6 mia.EUR ekstra finansiering (i løbende priser) til samhørighedspolitiske programmer i løbet af 2021 og 2022. Tiltag fokuserer på at understøtte arbejdsmarkedets modstandsdygtighed, job, SMV'er og lavindkomstfamilier samt etablere fremtidssikret grundlag for de grønne og digitale overgange og et bæredygtigt socioøkonomisk opsving.

reklame

Læs
reklame
reklame
reklame

trending