Følg os

Forsiden

Château Leognan: Phoenix Philippe og Chantal Miecaze

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Philippe og Chantal Miecaze er parret, der fødte Château Leognan - både til det mytiske palæ fra det 17. århundrede og den udsøgte, rige rødvin fra dets vinmarker. Miecaze kom til Bordeaux for at realisere deres drøm om at legemliggøre legenden om Leognan-vine - det magiske univers, der er afbildet på dets emblem, med to phoenix, der drikker fra gralen af ​​evig ungdom.

reklame

wine1rz4

reklame

I dag, når det karismatiske par byder gæsterne velkommen til deres fantastiske palæ, kan man næppe forestille sig de store restaureringsarbejder, de udførte siden 2006, da de erhvervede ejendommen. "Selvom det var fantastisk, mistede vinmarkerne på slottet deres identitet og bidrog til produktionen af ​​Grand Cru-graven i det andet vinhus i nærheden, og slottet var en total ruin med vand dryp gennem taget. Kapellet var endda i dårligere tilstand, ”sagde Philippe Miecaze til EU Reporter. "Da vi startede med ret kedelige obligatoriske administrative procedurer, kunne vi ikke have troet, at der ville være et sted for magi ..."

wine2new

Den første overraskelse kom med en lokal arkitekt, der havde tegninger af kapellets antikke vinduer i farvet glas - ingen troede, at sådanne tegninger eksisterede. Det andet kom, da fliserne med slottets emblem dukkede ud af støvet på gulvet. ”Hvad skal der ellers dekorere flasken, hvis ikke symbolet på evigt liv fra fliserne i slottets Leognan-kapel,” spørger Miecaze. Men at bære et sådant ædelt emblem fra det antikke kapel på en almindelig vinflaske var ikke god nok - Miecaze, der altid ledte efter perfektion, valgte i stedet for en specielt designet flaske.

wine3new

Følelsen af ​​æstetik og design er et af de mest integrerede elementer i Miecazes succes - slottet er blevet restaureret med megen smag, der kombinerer gammelt og nyt, ligesom besøgende værelser med udsigt over det gamle kapel. Og så er vinproduktionen, der respekterer naturen og også bruger de mest avancerede teknologier.

wine4new

"Det var en oplevelse for os at komme ind på markedet for de mest sofistikerede Bordeaux-vine, og især med navnet" château ", der repræsenterer halvdelen af ​​betegnelsens navn," sagde Chantal. ”Det var overvældende at vinde tre gyldne medaljer i træk lige fra starten,” tilføjede hun med et smil.

wine5new

Chateau Leognan kom ind i rampelyset som en ægte stjerne: 'Challenge International du Vin' Guldmedalje i 2007, Guld fra Bordeaux Wine Awards i 2008 og en særlig pris oprettet til Leognan ud over det andet guld i Lyon for at ære sin ekstraordinære kvaliteter. "De skabte Grand Medaille d'Or specielt til Château Leognan, da de ikke havde denne pris før," afslører Miecaze stolt.

Chantal Miecaze ser ud som en fe og lever op til sit image - uanset hvad hun rører ved, er det pyntet og opnår lang levetid. Palæets renæssance repræsenterer parrets holdning til livet og verden, og de deler en passion for natur og dyr. Ved siden af ​​den gamle pony, der startede et nyt liv i Chateau's fantastiske omgivelser, er den sande stjerne i showet den unge Boxer-hund, Violette.

"Folk kan lide at holde kontakten med os, efter at de har besøgt slottet," tilføjer Chantal. "Slottets venner på Facebook gav navnet til en ung bokser, der kom for at slutte sig til vores gamle Max. Vi ønsker, at vi kunne svare alle beundrere af Château Leognan, men det er svært," siger hun, mens hun minder om en triumferende. besøg i Kina, hvor parret modtog et specielt trofæ.

Betyder det, at al vinproduktion går mod Kina dengang? Philippe insisterer ikke på det, for på trods af deres kommercielle succes er salg ikke det ultimative mål: Parret planlægger snart at åbne en restaurant for at dele stedets ro og poesi med besøgende og naturligvis hæve et glas af det udsøgte Château Leognan - den magiske drik fra Phoenix.

Fotos fra Château Leognan, 16 oktober 2013.

Anna van Densky

Økonomi

Udstedelse af grønne obligationer vil styrke euroens internationale rolle

Udgivet

on

Eurogruppens ministre drøftede euroens internationale rolle (15. februar) efter offentliggørelsen af ​​Europa-Kommissionens meddelelse af (19. januar), 'Det europæiske økonomiske og finansielle system: fremme styrke og modstandsdygtighed'.

Formand for Eurogruppen, Paschal Donohoe sagde: ”Målet er at reducere vores afhængighed af andre valutaer og styrke vores autonomi i forskellige situationer. Samtidig indebærer øget international brug af vores valuta også potentielle afvejninger, som vi fortsat vil overvåge. Under drøftelsen understregede ministrene potentialet ved udstedelse af grønne obligationer til at forbedre markenes anvendelse af euroen, samtidig med at de bidrog til at nå vores klimatransitionsmål. ”

Eurogruppen har drøftet spørgsmålet flere gange de seneste år siden Eurotopmødet i december 2018. Klaus Regling, administrerende direktør for den europæiske stabilitetsmekanisme, sagde, at overdreven tillid til dollaren indeholdt risici, hvilket gav Latinamerika og den asiatiske krise i 90'erne som eksempler. Han henviste også skråt til "nyere episoder", hvor dollarens dominans betød, at EU-virksomheder ikke kunne fortsætte med at arbejde med Iran i lyset af amerikanske sanktioner. Regling mener, at det internationale monetære system langsomt bevæger sig mod et multipolært system, hvor tre eller fire valutaer vil være vigtige, herunder dollar, euro og renminbi. 

reklame

Europakommissionær for økonomi, Paolo Gentiloni, var enig i, at euroens rolle kunne styrkes gennem udstedelse af grønne obligationer, der forbedrede markternes anvendelse af euroen, samtidig med at det bidrog til at nå vores klimamål for Next Generation EU-midler.

Ministrene var enige om, at der var behov for en bred indsats til støtte for euroens internationale rolle, som omfatter fremskridt inden for bl.a. Den Økonomiske og Monetære Union, bankunionen og kapitalmarkedsunionen for at sikre euroens internationale rolle.

reklame

Læs

EU

Europæisk menneskerettighedsdomstol støtter Tyskland over Kunduz-luftangrebssagen

Udgivet

on

By

En undersøgelse foretaget af Tyskland om et dødbringende luftangreb i 2009 nær den afghanske by Kunduz, der blev beordret af en tysk kommandør, overholdt dens forpligtelser med hensyn til livsret, fastslog Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol tirsdag den 16. februar skriver .

Dommen fra den Strasbourg-baserede domstol afviser en klage fra den afghanske statsborger Abdul Hanan, der mistede to sønner i angrebet, om at Tyskland ikke opfyldte sin forpligtelse til effektivt at undersøge hændelsen.

I september 2009 kaldte den tyske chef for NATO-tropper i Kunduz en amerikansk kampfly til at slå to brændstofbiler nær byen, som NATO mente var blevet kapret af Talibans oprørere.

Den afghanske regering sagde på det tidspunkt, at 99 mennesker, herunder 30 civile, blev dræbt. Uafhængige rettighedsgrupper anslået mellem 60 og 70 civile blev dræbt.

reklame

Dødstallet chokerede tyskerne og tvang i sidste ende sin forsvarsminister til at træde tilbage på grund af beskyldninger om at dække over antallet af civile tab i opløbet til Tysklands valg i 2009.

Tysklands føderale anklagemyndighed havde fundet ud af, at kommandanten ikke påtog sig strafferetligt ansvar, hovedsageligt fordi han var overbevist om, da han beordrede luftangrebet, at der ikke var nogen civile til stede.

For at han kunne holdes ansvarlig i henhold til international lov, ville han skulle have fundet ud af, at han havde handlet med den hensigt at forårsage overdrevne civile tab.

reklame
Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol overvejede effektiviteten af ​​Tysklands efterforskning, herunder om den fastslog en begrundelse for dødelig magtanvendelse. Det overvejede ikke lovligheden af ​​luftangreb.

Af 9,600 NATO-tropper i Afghanistan har Tyskland den næststørste kontingent bag USA.

En fredsaftale i 2020 mellem Taliban og Washington opfordrer udenlandske tropper til at trække sig tilbage den 1. maj, men den amerikanske præsident Joe Bidens administration gennemgår aftalen efter en forværring af sikkerhedssituationen i Afghanistan.

Tyskland forbereder sig på at udvide mandatet til sin militære mission i Afghanistan fra 31. marts til slutningen af ​​dette år med troppsniveauer på op til 1,300 ifølge et udkast til dokument set af Reuters.

Læs

EU

Digitalisering af EU-retssystemer: Kommissionen indleder offentlig høring om grænseoverskridende retligt samarbejde

Udgivet

on

Den 16. februar lancerede Europa-Kommissionen en offentlig høring om modernisering af EU's retssystemer. EU sigter mod at støtte medlemslandene i deres bestræbelser på at tilpasse deres retssystemer til den digitale tidsalder og forbedre dem EU grænseoverskridende retligt samarbejde. Justiskommissær Didier Reynders (billedet) sagde: “COVID-19-pandemien har yderligere understreget vigtigheden af ​​digitalisering, også inden for retfærdighed. Dommere og advokater har brug for digitale værktøjer for at kunne arbejde hurtigere og mere effektivt sammen.

Samtidig har borgere og virksomheder brug for onlineværktøjer til en lettere og mere gennemsigtig adgang til domstolene til en lavere pris. Kommissionen stræber efter at skubbe denne proces frem og støtte medlemslandene i deres bestræbelser, herunder med hensyn til at lette deres samarbejde i grænseoverskridende retslige procedurer ved hjælp af digitale kanaler. " I december 2020 vedtog Kommissionen en kommunikation skitserer de handlinger og initiativer, der skal fremme digitaliseringen af ​​retssystemer i hele EU.

Den offentlige høring vil samle synspunkter om digitaliseringen af ​​EU's grænseoverskridende civile, kommercielle og strafferetlige procedurer. Resultaterne af den offentlige høring, hvor en bred vifte af grupper og enkeltpersoner kan deltage, og som er tilgængelige her indtil den 8. maj 2021 vil indgå i et initiativ om digitalisering af grænseoverskridende retligt samarbejde, der forventes ved udgangen af ​​dette år, som annonceret i 2021 Kommissionens arbejdsprogram.

Læs
reklame
reklame
reklame

trending