Følg os

Forsiden

Château Magneau-vin: Impressionistenes blomsterlærred

DEL:

Udgivet

on

For dem, der beundrer malerierne af franske impressionister, er de duftende og raffinerede hvidvine fra Château Magneau ægte serendipitet. Ardurats-familien har videregivet hemmelighederne bag deres chef-d'oevre fra en generation til den næste siden det XVII århundrede.

pic 13

"Vi har altid respekteret naturen," sagde Bruno Ardurats. "Om foråret kan man ikke undgå at nyde blomstringen af ​​de blomster, vi planter i mellem rækkerne af vinstokke (vitis); det er filosofien bag Terra Vitis som vi deler - at observere og respektere naturen er afgørende."

reklame

Selvom Ardurats-brødrene driver deres forretning med streng respekt for familietraditionen, bringer hver generation sin egen tilføjelse til kreationerne. Jean-Louis og Bruno har bragt deres med deres mestring af den moderne teknologi inden for vinproduktion, sammen med deres økologiske tilgang til deres vinmarker.

billede 2z2

Om efteråret, mens man smager et glas Chateau Magneau Blanc, kan man helt sikkert nyde tilstedeværelsen af ​​dens blomstrede noter: "Cuvée Julien giver vinen et strejf af en "grillet" note, tilføjer Bruno. "Duften minder om pærer og hvid frugt med 'røgede' toner'." Bruno er enig i, at ordforrådet, når det kommer til at beskrive vine, er ret begrænset - som med fortællinger om malerier og musik, hvordan udtrykker man i ord fornemmelsen af ​​hans juice? Det er kun muligt med poesi.

billede 3z2

Jean-Louis er dog ydmyg, mens han forklarer karakteristikaene ved Chateau Magneaus røde og hvide farver, der er dækket af prestigefyldte diplomer. Men hvad er bedst?

billede 5z2

Bruno antyder, at elegancen ved Chateau Magneau Cuvée Julien mest afspejler palæets sjæl og dets 'terroire'.

 billede 4z2

Priserne til Ardurats vin er talrige: Paris, 'Mondial de Bruxells', Vignrons Indépendants (uafhængige vinproducenter), Concours d'Aquitane, Concours de Macon, Concours Terra Vitis plus adskillige turistguider.

Afslutningsvis kan man med tillid sige, at en sofistikeret vinelsker ikke kan forblive uvidende om Chateau Magneau-mesterværkerne, fordi Ardurats er vinskabernes Claude Monet.

Fra Chateau Magneau, oktober 2013

Anna van Densky

 

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending