Følg os

Forsiden

Cinema Movie Review: Verdenskrig Z (2013)

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

original1Af Tom Donley

Fangst nogle zeds?

Marc Foster, instruktøren for sådanne personlige favoritter som Monster's Ball (2001), Finding Neverland (2004)og Stranger Than Fiction (2006), tager en zombie-apokalypse i sin seneste film, Verdenskrig Z (2013) sammen med Brad Pitt (Seven (1995) og Inglourious Basterds (2009)).

reklame

WWZ er et usædvanligt projekt at forsøge at styre i betragtning af, at Fosters sidste to film har været alt andet end formalistisk og indelukket (Quantum of Solace (2008) og Maskingevær Preacher (2011)). Nu forsøger han at skelne sin zombiefilm fra det mættede marked med zombiemateriale, der løber amok gennem vores popkulturlandskab. Oven i købet risikerer han at fremmedgøre bogens hele fanbase ved fuldstændig at ignorere dens forudsætninger og historier.

Det tager ikke lang tid inden filmen bliver skeptisk, da introen mere ligner en åbning for en vejrkanalopdatering, der dækker den nyeste orkan - det tager heller ikke lang tid, før alle løber deres røv fra sultne zombier. Der gives ikke meget baggrund for Pitts karakter Gerry, men da han forsøger at finde tilflugt til sin familie, tager han øjeblikke til at analysere forskellige funktioner omkring de mennesker, der bliver spist omkring ham, såsom det antal sekunder, det tager nogen at dø og genoptage, eller om han vil ændre sig til en zombie, efter at han får noget zombieblod i munden.

Pitts karakter viser sig at være en pensioneret FN-efterforsker. Når Gerry er i stand til at bringe sin familie i sikkerhed, rekrutteres han af regeringen for at finde svar. At rejse fra USA, til Israel, til et andet sted og andre steder (mængden af ​​flyrejser og placeringer gør dig svimmel efter et stykke tid) finder Pitt sine svar og redder verden. Yipee!

reklame

Som jeg allerede har nævnt, kan du forestille dig, at jeg aldrig blev solgt på selve karakteren. Sikker på, han er en super smart, fit og generøs person, men der er ingen differentierende egenskaber, der skiller sig ud under filmen. Dette er hovedsageligt forårsaget af den klæbrige dialog, der krøller igennem.

Jeg tror, ​​at en scene også kan være en udfordrer til årets værste (spoiler foran) - det inkluderer en kort identificeret 20-årig videnskabsmand, der vil redde verden, der giver en uhyggelig lang monolog om, hvorfor denne apokalypse sker. Denne tilfældige fyr er bygget op som værende menneskehedens frelser. Tilsyneladende blev manuskriptforfatterne også syge af denne karakter, fordi han glider og skyder sig i ansigtet efter to minutter til. Der var derefter måske en to sekunders erkendelse af, at dette skete, før forretningen gik videre.

Jeg lyder måske som om jeg er alt for kritisk over for Verdenskrig Z - der er nogle effektive portioner, der får dig til at hoppe lidt, og scenen med James Badge Dale, da den skøre kaptajn Speke giver noget grittiness. Når jeg ser tilbage, var det ikke en frygtelig film, det var bare ikke nok synkronitet med historien og dens karakterer, som efterlod fire eller fem klumpede handlinger. Men når man ser på det større billede, Verdenskrig Z har givet mig min dosis zombier indtil The Walking Deadnæste sæson. Så tak for det i det mindste, Marc Foster.

116 min. På engelsk, spansk, hebraisk og arabisk.

For at se traileren, klik her.

For flere kvalitet filmanmeldelser, gå til Picturenose.com.

newlogo

Læs
reklame

Økonomi

Udstedelse af grønne obligationer vil styrke euroens internationale rolle

Udgivet

on

Eurogruppens ministre drøftede euroens internationale rolle (15. februar) efter offentliggørelsen af ​​Europa-Kommissionens meddelelse af (19. januar), 'Det europæiske økonomiske og finansielle system: fremme styrke og modstandsdygtighed'.

Formand for Eurogruppen, Paschal Donohoe sagde: ”Målet er at reducere vores afhængighed af andre valutaer og styrke vores autonomi i forskellige situationer. Samtidig indebærer øget international brug af vores valuta også potentielle afvejninger, som vi fortsat vil overvåge. Under drøftelsen understregede ministrene potentialet ved udstedelse af grønne obligationer til at forbedre markenes anvendelse af euroen, samtidig med at de bidrog til at nå vores klimatransitionsmål. ”

Eurogruppen har drøftet spørgsmålet flere gange de seneste år siden Eurotopmødet i december 2018. Klaus Regling, administrerende direktør for den europæiske stabilitetsmekanisme, sagde, at overdreven tillid til dollaren indeholdt risici, hvilket gav Latinamerika og den asiatiske krise i 90'erne som eksempler. Han henviste også skråt til "nyere episoder", hvor dollarens dominans betød, at EU-virksomheder ikke kunne fortsætte med at arbejde med Iran i lyset af amerikanske sanktioner. Regling mener, at det internationale monetære system langsomt bevæger sig mod et multipolært system, hvor tre eller fire valutaer vil være vigtige, herunder dollar, euro og renminbi. 

reklame

Europakommissionær for økonomi, Paolo Gentiloni, var enig i, at euroens rolle kunne styrkes gennem udstedelse af grønne obligationer, der forbedrede markternes anvendelse af euroen, samtidig med at det bidrog til at nå vores klimamål for Next Generation EU-midler.

Ministrene var enige om, at der var behov for en bred indsats til støtte for euroens internationale rolle, som omfatter fremskridt inden for bl.a. Den Økonomiske og Monetære Union, bankunionen og kapitalmarkedsunionen for at sikre euroens internationale rolle.

reklame

Læs

EU

Europæisk menneskerettighedsdomstol støtter Tyskland over Kunduz-luftangrebssagen

Udgivet

on

By

En undersøgelse foretaget af Tyskland om et dødbringende luftangreb i 2009 nær den afghanske by Kunduz, der blev beordret af en tysk kommandør, overholdt dens forpligtelser med hensyn til livsret, fastslog Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol tirsdag den 16. februar skriver .

Dommen fra den Strasbourg-baserede domstol afviser en klage fra den afghanske statsborger Abdul Hanan, der mistede to sønner i angrebet, om at Tyskland ikke opfyldte sin forpligtelse til effektivt at undersøge hændelsen.

I september 2009 kaldte den tyske chef for NATO-tropper i Kunduz en amerikansk kampfly til at slå to brændstofbiler nær byen, som NATO mente var blevet kapret af Talibans oprørere.

Den afghanske regering sagde på det tidspunkt, at 99 mennesker, herunder 30 civile, blev dræbt. Uafhængige rettighedsgrupper anslået mellem 60 og 70 civile blev dræbt.

reklame

Dødstallet chokerede tyskerne og tvang i sidste ende sin forsvarsminister til at træde tilbage på grund af beskyldninger om at dække over antallet af civile tab i opløbet til Tysklands valg i 2009.

Tysklands føderale anklagemyndighed havde fundet ud af, at kommandanten ikke påtog sig strafferetligt ansvar, hovedsageligt fordi han var overbevist om, da han beordrede luftangrebet, at der ikke var nogen civile til stede.

For at han kunne holdes ansvarlig i henhold til international lov, ville han skulle have fundet ud af, at han havde handlet med den hensigt at forårsage overdrevne civile tab.

reklame
Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol overvejede effektiviteten af ​​Tysklands efterforskning, herunder om den fastslog en begrundelse for dødelig magtanvendelse. Det overvejede ikke lovligheden af ​​luftangreb.

Af 9,600 NATO-tropper i Afghanistan har Tyskland den næststørste kontingent bag USA.

En fredsaftale i 2020 mellem Taliban og Washington opfordrer udenlandske tropper til at trække sig tilbage den 1. maj, men den amerikanske præsident Joe Bidens administration gennemgår aftalen efter en forværring af sikkerhedssituationen i Afghanistan.

Tyskland forbereder sig på at udvide mandatet til sin militære mission i Afghanistan fra 31. marts til slutningen af ​​dette år med troppsniveauer på op til 1,300 ifølge et udkast til dokument set af Reuters.

Læs

EU

Digitalisering af EU-retssystemer: Kommissionen indleder offentlig høring om grænseoverskridende retligt samarbejde

Udgivet

on

Den 16. februar lancerede Europa-Kommissionen en offentlig høring om modernisering af EU's retssystemer. EU sigter mod at støtte medlemslandene i deres bestræbelser på at tilpasse deres retssystemer til den digitale tidsalder og forbedre dem EU grænseoverskridende retligt samarbejde. Justiskommissær Didier Reynders (billedet) sagde: “COVID-19-pandemien har yderligere understreget vigtigheden af ​​digitalisering, også inden for retfærdighed. Dommere og advokater har brug for digitale værktøjer for at kunne arbejde hurtigere og mere effektivt sammen.

Samtidig har borgere og virksomheder brug for onlineværktøjer til en lettere og mere gennemsigtig adgang til domstolene til en lavere pris. Kommissionen stræber efter at skubbe denne proces frem og støtte medlemslandene i deres bestræbelser, herunder med hensyn til at lette deres samarbejde i grænseoverskridende retslige procedurer ved hjælp af digitale kanaler. " I december 2020 vedtog Kommissionen en kommunikation skitserer de handlinger og initiativer, der skal fremme digitaliseringen af ​​retssystemer i hele EU.

Den offentlige høring vil samle synspunkter om digitaliseringen af ​​EU's grænseoverskridende civile, kommercielle og strafferetlige procedurer. Resultaterne af den offentlige høring, hvor en bred vifte af grupper og enkeltpersoner kan deltage, og som er tilgængelige her indtil den 8. maj 2021 vil indgå i et initiativ om digitalisering af grænseoverskridende retligt samarbejde, der forventes ved udgangen af ​​dette år, som annonceret i 2021 Kommissionens arbejdsprogram.

Læs
reklame
reklame
reklame

trending