Følg os

Forsiden

'Real-life' britiske køkkenundersøgelsesresultater offentliggøres

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

373_IndianTrailsDrive_Angle1Den første treårige undersøgelse af brugen af ​​køkkener i rigtige britiske husholdninger er afsluttet, og de vigtigste resultater, der er yderst relevante for den britiske køkkenindustri, skal præsenteres på et seminar i september.

Projektet havde til formål at fastslå, hvordan skuffer, døre og løftesystemer i køkkener i Storbritannien bruges over tid ved at installere skærme og sensorer i 20 husstande. Resultaterne af undersøgelsen vil påvirke design, fremstilling og installation af køkkenmøbler i fremtiden.

Dr. Peter Beele, Furniture Industry Research Association (FIRA) Internationals tekniske udviklingschef, sagde: "Dette studie er det første treårige studie af sin art i Storbritannien og vil hjælpe os med at få en dybdegående forståelse af, hvordan køkkener bruges. sammenlignet med resten af ​​Europa. Information om, hvordan en familie behandler et køkken, er af afgørende betydning for design, fremstilling og installation. Disse data vil hjælpe med at identificere tendenser i den måde, familielivet ændrer sig på, og gøre det muligt for os at se på områder, der ville drage fordel af forbedringer og innovation."

Projektet blev finansieret af FIRA og udført i samarbejde med Blum UK, en østrigsk armaturproducent, som har gennemført verdensomspændende undersøgelser af køkkener i de sidste femogtyve år.

Resultaterne af projektet vil blive præsenteret af Furniture Industry Research Association på et seminar den 12. september på The kbbreview Kitchen Conference, den eneste netværks- og seminarevent dedikeret udelukkende til den britiske køkkenindustri.

Beele tilføjede: "Resultaterne af undersøgelsen vil være af særlig interesse for køkken- og køkkenkomponentdesignere og -producenter. Vi er virkelig spændte på at finde ud af, hvilken indflydelse dette vil have på fremtidig køkkenplanlægning og fremstilling."

En geografisk spredning af køkkener, der omfatter alle dele af Storbritannien, blev valgt. FIRA Serviceteknikere, uddannet af Blum, udstyret de udpegede køkkener med overvågningsudstyr, inklusive sensorer og 6-cifrede tællere til at bestemme:

reklame
  • Belastninger på låger og skuffer
  • Cykler af døre, skuffer og løftesystemer gennem et køkkens levetid
  • Ændringer i brug over tid (dvs. bevæger sig mod fuld forlængelse, ændring af lagermuligheder osv.)

Resultaterne vil primært være fokuseret på følgende skabsområder i køkkenerne:

1. Bestik - hoved

2. Dagligt brugt service

3. Dagligt brugt glasvarer

4. Dagligt brugte krus/kopper

5. Gryder og pander

6. Bortskaffelse af affald (hvis monteret)

7. Forbrugsvarer - dåser/krukker/pakker

8. Redskaber - spatler/piskeris/fiskeudstikkere/ dåseåbnere mm.

9. Husholdningsfilm, folie, poser mm

10. Dyremad

Undersøgelsen er resultatet af 60-års jubilæumsdesign- og innovationskonkurrencen afholdt i 2009 af Møbelindustriens Forskningsforening. Blum UK vandt konkurrencen og modtog støtte til et projekt på £20,000, hvis resultater ville øge industriens konkurrenceevne som helhed.

Etableret for 64 år siden Møbelindustri Forskningsforening blev sat af industrien til industrien. Det giver uvurderlig teknisk støtte til hele møbelforsyningskæden og finansierer projekter til gavn for industrien.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.
reklame

trending