Følg os

Forretning

Konference: Optimering af vindkraft O&M: Europa

DEL:

Udgivet

on

logoDer har aldrig været et bedre tidspunkt at gennemgå og genforhandle drifts- og vedligeholdelseskontrakter for vindmøller. I november 2012 rapporterede Bloomberg New Energy Finance, at den gennemsnitlige pris for fuld service O&M-tilbud til vindmølleparker på land faldt til 19,200 euro pr. MW årligt, et fald på 38 % siden 2008. Dog med de samlede vedligeholdelsesomkostninger for en typisk kørende vindmøllepark på land. med op til 30 % (og offshore endnu højere) af de samlede driftsomkostninger, kan en vellykket kontrol af dette forbrug gøre forskellen mellem overskud og tab på et hvilket som helst år.

Med indflydelse på ydeevne, produktivitet og rentabilitet er møllens O&M afgørende for vindmølleparkers kommercielle succes. På dette stadig mere konkurrenceprægede marked er rækken af ​​kontraktmuligheder og værktøjer til rådighed for aktivejere enorm og kompleks.  Hvilken strategi passer bedst til din forretningsmodel og risikovillighed?  Hvad er dine interne muligheder? Hvad kan du lære af de strategier, som andre aktivejere har vedtaget?

Disse og andre centrale spørgsmål vil blive besvaret kl Green Power Conferences' kommende Optimering af vindkraft O&M: Europa. Foregår i Manchester den 3. og 4. september, vil den to-dages dagsorden analysere og evaluere risici og fordele ved forskellige O&M-kontrakter for onshore og offshore vindmøller. Aktivejere vil give eksempler på casestudier på, hvordan de arbejder for at minimere nedetid, planlægge vedligeholdelsesplaner og i sidste ende maksimere udbyttet af hver euro, der bruges på O&M.

Nøglespørgsmål, der skal behandles på dagsordenen omfatter:

  • Hvordan man holder O&M omkostninger under kontrol
  • Evaluering af bedste muligheder for udløb af OEM-garanti
  • At aflive myterne om Tilstandsovervågningssystemer – virker de virkelig i praksis?
  • Hvilken strategi er den mest omkostningseffektive og tidseffektive – prædiktiv, forebyggende eller reaktiv vedligeholdelse?
  • At få den rigtige balance mellem internt, OEM og tredjeparts serviceudbyder vedligeholdelse
  • Nyeste teknikker og værktøjer til effektivt styre vedligeholdelse på vinger, generatorer og gearkasser
  • Eftermontering vs. udskiftning – hvad er mulighederne og cost-benefit-analysen?
  • Rollen som effektiv lager- og reservedelsstyring i styring af driftsomkostninger

For mere information, klik her.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending