Følg os

Forsiden

Cinema Movie Review: The Bling Ring (2013)

DEL:

Udgivet

on

Bling ringen

Bling lyder ikke sandt 

By Catherine Feore

Når min ven Kimmy Kim Kim Kim foreslog at se denne film, jeg var enig, da jeg ikke vidste andet end det Sofia Coppola er direktør. Da Coppola laver film, der har et perspektiv, der normalt er lidt skævt i forhold til Hollywood-normen, tænkte jeg, at det kunne være interessant. jeg havde set Lost in Translation (2003) og selvom jeg ikke kunne lide det, var jeg ikke så overvældet, som mange kritikere var, og jeg er bange for, at The Bling Ring (2013) efterlod mig på samme måde, nemlig bare en smule kede af det og ambivalente.

Kort fortalt handler filmen om en gruppe unge, der henter ting fra celebs huse. Den åbner med et indbrud – for at skabe intriger får vi at vide, at det er baseret på en 'rigtig historie'. Som en god første linje i en roman troede jeg, at dette var begyndelsen på et fantastisk garn, men selvom plottet har meget potentiale, leverer det ikke helt. Jeg blev ved med at vente på nuancer, indsigter, drejninger og drejninger, men de når aldrig frem.

reklame

Mens jeg nød røverierne, kedede jeg mig ret meget, når der var for mange, og de tilføjede ikke noget til historien. I de senere scener er filmatiseringen af ​​røveri sat i slo-mo, og er meget stiliseret, men uden ende. Med fare for at lyde som den afdøde Mary Whitehouse, er det eneste formål med dette at glamorisere tyveri? Jeg var især forvirret over brugen af ​​et fortælletrick, der normalt fungerer godt, som starter på et kritisk punkt i nuet og derefter går tilbage for at sætte denne nutid i kontekst, inden jeg går til slut, som i Det er en Wonderful Life (1946). Det eneste problem er, at pointen ikke er kritisk – så selvom Coppola åbenbart kender sit fag, ved hun ikke rigtig, hvordan hun skal bruge det. Festscenerne bliver ligesom røverierne også ret gentagne.

I en scene ser vi en af ​​'ringen' forsøge at sælge nogle stjålne Rolex-ure til en natklubejer, og jeg så frem til et twist – ville urene have en gravering, der indikerer, at de var Orlando Blooms, hvilket førte til en vittighed ? En original begivenhed? Men igen, der er ingen levering - han bliver blot tilbudt fem tusind for urene. Selvom jeg ikke har levet i tæt kontakt med de kriminelle klasser, er det ingen overraskelse for mig, at når man forsøger at hogge varer, der er af den tydeligt stjålne sort, må man forvente en lille værdiforringelse. Er det meningen, at vi skal overraske? Sikkert datter af Francis Ford Coppola, kraften bag The Godfather (1971), har ikke ført sådan et beskyttet liv?

Den mest underholdende del af filmen var Leslie Manns mor Lauries hjemmeundervisning af hendes egensindige børn og menighed – hendes undervisningsmetode består af en Adderall first thing (bruges til at behandle ADHD), en gruppe new age bøn og undervisning baseret på bestselleren selvhjælpsbog The Secret, hvis centrale princip er, at alt er muligt. Det højlydte øjeblik for mig var en lektion om Angelina Jolies karakteristika, da Lauries kyniske børn antyder, at Jolies bedste egenskaber måske er en varm mand og en varm krop – til deres mors åbenlyse skuffelse, men vi ser deres punkt.

Skuespillet er meget godt, men er spildt uden den egentlige fortælling, som filmen så tydeligt har brug for. En meget behagelig overraskelse var Emma Watsons portrættering af Nikki Moore, langt fra Hermione.

Filmens varige budskab er, at berygtethed betaler sig – Paris Hiltons og Lindsay Lohans i denne verden tjener eller tilføjer deres formuer gennem deres berygtethed snarere end via noget påviselig talent, og 'Bling Ring' følger blot deres idolers eksempel. Selvfølgelig vil de bruge lidt tid, men efter denne film ville jeg ikke blive overrasket over en fornyet interesse, eksklusive interviews, bøger og måske lidt tid på Oprahs sofa. Filmen efterlod mig temmelig ligeglad med dem alle sammen, selvom jeg ikke var ligeglad nok til ikke at Google dem, da jeg kom hjem.

Faktisk, efter at have læst stumper og stykker, tænkte jeg, at dette var en fantastisk historie, som virkelig ikke er blevet fortalt så godt, som den burde have været. Virkelig bare lidt kede sig, Tunbridge Wells.

90 min.


For at se traileren, klik her.

For flere kvalitet filmanmeldelser, gå til Picturenose.com

newlogo

 

 

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.
reklame

trending