Følg os

Forsiden

Skulpturer af Katja Strunz

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Af Bruxelles-korrespondent

LIFESTUNKZ

Almine Rech Gallery annoncerer udstillingen af ​​den tyske kunstner Katja Strunz i sit galleri i Bruxelles.

Strunz' skulpturelle praksis, sivet i historien, finder sine rødder i konstruktivisterne og avantgarderne. Til denne præsentation har kunstneren installeret et monumentalt skulpturelt relief, der blev udstillet på São Paolo Biennalen sidste efterår med titlen Zeittraum #10, som kunstneren har arbejdet på siden 2003. Værket er placeret i hendes ikoniske serie af foldede værker, fortæller til både forestillinger om tid og rum og er gengivet i træ og metal. Selvom de er elegante i deres konstruktion, bevarer skulpturerne også et håndlavet aspekt, der afslører deres ældning over tid. Udstillingen vil også omfatte en gruppe collager, som relaterer til kunstnerens skulpturelle praksis og en solitær reliefskulptur i stål.
Strunz blev født i 1970 i Ottweiler, Tyskland, hun bor og arbejder i Berlin. Hun blev for nylig tildelt Vatenfall Contemporary 2013 og vil være genstand for en udstilling på Berlinische Galerie, der åbner den 24. april. I den anledning vil der blive udgivet et katalog.

Hendes arbejde er inkluderet i talrige offentlige og private samlinger, herunder Centre Pompidou, Paris og Boros Collection, Berlin.
Katja Strunz / Projektrum / 18. april - 25. maj 2013

 

reklame

Anna van Densky

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.
reklame

trending