Følg os

Kasakhstan

Kasakhisk hovedstad skal være vært for international biologi-olympiade, der viser globale talenter

DEL:

Udgivet

on

Astana vil være vært for den 35. Internationale Biologi Olympiade (IBO) den 7.-14. juli med en forventet deltagelse af 350 skolebørn fra 80 lande. Mere end 40 priser vil være på højkant.

IBO er den bedste konkurrence blandt gymnasieelever globalt og rangerer blandt de vigtigste begivenheder inden for uddannelse. Siden 1996 har kasakhiske skolebørn deltaget i denne videnskabelige konkurrence og vundet to guld-, 20 sølv-, 54 bronzemedaljer og 14 æresdiplomer. I år vil fire skolebørn repræsentere det kasakhiske hold.

Ifølge Kanibek Zhumashev, formand for udvalget for sekundær uddannelse, har der været et betydeligt forberedende arbejde i gang siden starten af ​​det akademiske år, med fokus på OL-opgaver på internationalt niveau, der dækker biokemi, molekylærbiologi, bioinformatik, anatomi og dyrefysiologi.

“Kasakhstans olympiske hold i biologi forbereder sig til de kommende konkurrencer med træningslejre i Daryn Center. Inden for arrangementet vil mesterklasser, seminarer om løsning af biologi-olympiade-problemer og videnskabelig-praktiske konferencer blive afholdt for kasakhiske lærere af førende videnskabsmænd over hele verden,” sagde han ved en briefing i februar 8 på Central Communications Service.

Gazdembek Tursunov, direktør for Daryn-centret, understregede, at det at være vært for olympiaden i Kasakhstan betyder en stor ære og understreger det høje niveau af viden, som kasakhiske skolebørn demonstrerer.

Investeringer letter finansieringen af ​​organisering og afholdelse af De Internationale Olympiske Lege, der omfatter indkøb af biologisk laboratorieudstyr, instrumenter, computere, multimedieressourcer, print og interaktive materialer og indretning til deltagere.

reklame

Omkostningerne til organisering og afvikling af den internationale olympiade, herunder anskaffelse af biologisk laboratorieudstyr, instrumenter og tilbehør til eksperimenter, computere, multimedieudstyr, print- og interaktivt udstyr, borde og stole til deltagere, dækkes med involvering af investeringer.

”Efter arrangementet vil laboratorieudstyret blive overdraget til specialskoler til brug i uddannelsesforløbet. Overholdelse af etablerede internationale standarder under olympiaden er altafgørende. Arrangementet vil være baseret på Nazarbayev Universitet, hvis tekniske faciliteter fuldt ud opfylder standarderne og betingelserne for at gennemføre de olympiske runder,” sagde Tursunov. 

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending