Følg os

Covid-19

EU og USA foreslår mål om 70% af verdens vaccinerede til næste år

DEL:

Udgivet

on

I dag (18. oktober) meddelte Europa -Kommissionens formand Ursula von der Leyen, at han sammen med Biden -administrationen vil foreslå et mål om 70% vaccination til verden. 

Von der Leyen sagde, at EU vil gøre sit, ud over sin ekspertise vil EU donere mindst 500 millioner doser vacciner til de mest sårbare lande. Hun sagde, at andre lande skulle etablere sig, og at hun ville arbejde sammen med premierminister Draghi og præsident Biden for at samle G20 -ledere for at forpligte sig til dette mål. 

En milliard vacciner eksporteret fra EU

Von der Leyen sagde, at EU havde nået en vigtig milepæl i at eksportere mere end 1 milliard COVID-19-vacciner til resten af ​​verden: ”Vacciner fra EU er blevet afsendt til mere end 150 lande, for blot at nævne nogle få til Japan , til Tyrkiet til Storbritannien til New Zealand, til Sydafrika til Brasilien. ”

reklame

”Vi leverede omkring 87 millioner doser til lav- og mellemindkomstlande gennem COVAX. Så vi levede op til vores løfte, vi har altid delt vores produktionskapacitet til vaccinationer retfærdigt med resten af ​​verden. Vi har sagt, at mindst hver anden dosis, der produceres i EU, går til udlandet. ”

Von der Leyen tilføjede, at dette ikke havde forhindret EU i at nå sit mål om mere end 75% af den voksne befolkning fuldt vaccineret. Hun pegede på, at EU formåede at gøre dette, selvom vacciner var knappe.

reklame

Del denne artikel:

Læs
reklame

Covid-19

De bedste tips til at rejse til udlandet med børn under COVID-19-pandemien

Udgivet

on

Ferier og rejser er en væsentlig del af livet for de fleste mennesker over hele verden. Eftervirkningerne af COVID-19-pandemien er dog stadig udtalte bredt. Rejser er stadig risikable og kan have visse komplikationer involveret, når du forlader dit land for at rejse rundt og rejse et andet land og en region i verden.

Du bør ikke rejse til en anden by eller nation, hvis COVID-19-spredningen eskalerer i disse regioner, eller hvis du eller nogen af ​​dine familiemedlemmer (inklusive børn) har symptomer på COVID-19-infektion (i det mindste de seneste 14 dage) ). Hvis nogle familiemedlemmer stadig er uvaccinerede, har de en større risiko for en alvorlig sygdom. Dødsraten er især højere for ældre mennesker eller dem, der har visse kroniske medicinske tilstande, såsom hypertension eller diabetes blandt andre.

Hvis du rejser sammen med dine familiemedlemmer og børn i de nuværende pandemitider, hvor der stadig er visse rejserestriktioner på plads, er det vigtigt at vide mere om de relevante oplysninger og retningslinjer for at få en sikker og problemfri rejseoplevelse. Mens gæstfrihedssektoren arbejder på at komme sig, søger hoteller at skabe en bedre kundeoplevelse end nogensinde før, f.eks bedste hoteller i Santa Fe.

Undersøg vejledningen for ankomster

Folk er forpligtet til at komme i tæt kontakt med hinanden under rejsen. Rejser til andre byer og nationer er muligvis ikke helt risikofri, selv efter at en person er blevet fuldt vaccineret mod COVID-19-virussen. Men hvis det nødvendige antal vaccinedoser er blevet administreret, og der er givet tilstrækkelig tid til, at vaccinerne kan udøve deres effekt, reducerer det risikoen for COVID-19-infektion og en alvorlig sygdom som følge heraf markant.

Hvis du stadig skal rejse til andre nationer, bør du først tjekke for eventuelle rejserestriktioner og vejledningen for ankomster til den pågældende destination. Nationer har øvet forskellige planer og procedurer for at begrænse spredningen af ​​COVID-19-pandemien.

reklame

Du skal tjekke for ordrer om ophold i hjemmet samt kravene til test og karantæne, ikke kun i dit lokalområde, men også i den region eller det land, du ønsker at rejse. Glem heller ikke, at nogen af ​​disse politikker udstedt af de lokale myndigheder eller regionernes stat og centralregeringer kan ændre sig uventet uden nogen væsentlig varselperiode.

Forskning Rejsesystemkrav

Udover ovenstående skal du også tjekke rejsekravene for flyselskabskarrieren. Hvis det er en pauserejse, skal du også kende de rejserelaterede krav og restriktioner for den lufthavnsby og det land, hvor du skal lave et kort ophold, mens du forsøger at nå den endelige destination. Der kan også være visse retningslinjer og særlige rejseregler for overlejringerne.

reklame

Husk, at de regioner eller lande, du rejser, kan bede om CIVID-19-vaccinationscertifikatet eller en COVID-19-negativ testrapport på det tidspunkt, du når destinationen. Dette krav og retningslinje kan også udvides til at omfatte børn og børn. For eksempel kræver USA's regering i øjeblikket, at alle personer i alderen 2 år eller derover skal levere den negative testrapport (testen skal udføres inden for 3 dage efter rejse og afrejse) ved deres ankomst.

Rejseforsikring med COVID-dækning

Rejseforsikring med en COVID-dækning kan være afgørende i de nuværende pandemitider. En sådan dækning kan give forsikring mod mange forskellige slags problemer, der kan opstå under rejsen. Når du har en rejseforsikring med en COVID-19-dækning, kan du aflyse din rejse eller udskyde den af ​​en hvilken som helst coronavirus-relateret årsag, og dine tab vil være dækket af corona-virus rejseforsikringen.

coronavirus rejseforsikring fra Globelink vil også dække eventuelle udgifter, der måtte opstå på grund af indlæggelse. Derfor, hvis en rejsende er smittet under rejsen af ​​corona-virussen og er indlagt under sin rejse, dækkes indlæggelsesudgifterne af rejseforsikringsselskabet. En sådan forsikringsdækning kan også give økonomisk lettelse under forhold som hjemsendelse, medicinsk evakuering, medicinske forsyninger, medicinsk behandling/pleje og løbende test.


At pakke sammen

De fleste af regionerne og nationerne vil kræve, at du har et COVID-19 negativ testcertifikat med dig, når du lander. Kravet omfatter også børn og børn. Der er dog de mere overkommelige og pålidelige rejseforsikringsudbydere, der også kan tilbyde dækning til børn uden omkostninger. Det er vigtigt at undersøge mulighederne og at vide mere om alle relevante retningslinjer og regler vedrørende COVID-19 internationale rejser i COVID-19 pandemi tider. Jo mere du ved om rejsereglerne og de nuværende omstændigheder, jo mere problemfri kan din rejseoplevelse være.Del denne artikel:

Læs

Covid-19

'Vi skal være på vagt' Charles Michel

Udgivet

on

Budskabet fra Det Europæiske Råds topmøde er, at Europa skal være på vagt. Vaccinationskampagner i hele Europa har bragt fremskridt i kampen mod COVID-19, men der er en erkendelse af, at der stadig er et problem med tøven med vacciner, især i Rumænien og Bulgarien, hvor vaccinationsraterne har været lave. 

Charles Michel sagde, at desinformation skulle tackles, især på sociale medieplatforme. 

Der arbejdes løbende på at fremskynde anerkendelsen af ​​certifikater, hvor en vigtig udvikling er den seneste beslutning af USA til at ophæve restriktioner for vaccinerede EU-borgere fra den 8. november 2021.

Det Europæiske Råd opfordrede i sine konklusioner også til erfaringerne fra COVID-19-krisen for at styrke EU's beredskab til fremtidige sundhedsnødsituationer og konklusionerne af forhandlingerne om den nye sundhedsberedskabsmyndighed (HERA).

reklame

I forbindelse med det kommende G20-møde og i lyset af Verdenssundhedsforsamlingens særlige samling i november understreger Det Europæiske Råd sin støtte til en stærk, central rolle for Verdenssundhedsorganisationen i fremtidens globale sundhedsforvaltning og målsætningen om vedtage en international traktat om pandemier.

Del denne artikel:

Læs

Covid-19

EU vaccinerer 70% af den voksne befolkning

Udgivet

on

I dag (31. august) har EU nået et mål om, at 70% af den voksne befolkning er fuldt vaccineret. Mere end 256 millioner voksne i EU har nu modtaget et komplet vaccinekursus. 

Kommissionen meddelte allerede, at den havde nået sit mål om at levere nok vacciner til at vaccinere denne andel af befolkningen i slutningen af ​​juli; dagens meddelelse bekræfter, at disse vacciner er blevet administreret. Europa -Kommissionens formand Ursula von der Leyen sagde: ”Fuld vaccination af 70% af voksne i EU allerede i august er en stor bedrift. EU's strategi om at gå fremad sammen betaler sig og sætter Europa i spidsen for den globale kamp mod COVID-19. ”

I betragtning af udbredelsen af ​​den mere virulente Delta -variant opfordrer von der Leyen EU -landene og dets partnere til at fortsætte med at vaccinere i et tempo. 

Sundhedskommissær Stella Kyriakides sagde: ”Jeg er meget glad for, at vi fra i dag har nået vores mål om at vaccinere 70% af voksne i EU inden sommeren er slut. Dette er en kollektiv præstation for EU og dets medlemsstater, der viser, hvad der er muligt, når vi arbejder sammen med solidaritet og koordinering. Vores bestræbelser på at øge vaccinationerne yderligere i hele EU vil fortsætte uformindsket. Vi vil fortsat især støtte de stater, der fortsat står over for udfordringer. ”

reklame

Billedet i hele EU varierer enormt; den gode nyhed skjuler betydelige forskelle mellem EU -medlemmer, idet Rumænien (26%) og Bulgarien (17%) har meget lave vaccinationsrater. Irland, som har en meget høj vaccinationsrate, har været i stand til at købe vacciner fra Rumænien, på trods af den lave vaccinationsrate. 

Rådet fjerner 5 lande og en liste over rejserestriktioner for en enhed/territorial myndighed 

Rådet har opdateret listen over lande, særlige administrative regioner og andre enheder og territoriale myndigheder, som rejserestriktioner bør ophæves for. Især Israel, Kosovo, Libanon, Montenegro, Republikken Nordmakedonien og USA blev fjernet fra listen.

reklame

Ikke-væsentlige rejser til EU fra lande eller enheder er underlagt midlertidig rejsebegrænsning. Medlemsstaterne kan ophæve den midlertidige begrænsning af ikke-væsentlige rejser til EU for fuldt vaccinerede rejsende.

Del denne artikel:

Læs
reklame
reklame

trending