Slut med os

coronavirus

EU skal lette COVID-19-kantsten langsomt for at undgå nye bølger, siger administrerende direktør

Udgivet

on

Den Europæiske Union må kun ophæve koronavirusrestriktionerne langsomt og gradvist for at undgå en ny bølge af infektioner, sagde lederen af ​​blokens udøvende mandag torsdag (19. november), skriver og sort

Ursula von der Leyen talte, efter at de 27 nationale ledere drøftede intensivering af den fælles testindsats i blokken, uddeling af vacciner og koordinering af lempelser som en anden bølge af pandemien vejer mod Europa.

”Vi har alle lært af oplevelsen om sommeren, at udgangen fra en bølge er meget vanskelig, og at løfteforanstaltninger for hurtigt har haft en meget dårlig indflydelse på den epidemiologiske situation om sommeren og efteråret,” sagde hun.

”Derfor skal forventningerne til denne gang styres. Vi vil fremsætte et forslag til en gradvis og koordineret tilgang til løft af indeslutningsforanstaltninger. Dette vil være meget vigtigt for at undgå risikoen for endnu en bølge. ”

Europa har haft omkring 11.3 millioner bekræftede COVID-19 tilfælde, og næsten 280,000 mennesker er døde, ifølge data fra European Center for Disease Prevention and Control. Pandemien har også kastet EU ind i sin dybeste recession.

”Vi er nødt til at lære tidligere erfaringer og være forsigtige, når vi løfter restriktionerne. Det skal være gradvis og progressivt. Vi ønsker alle at fejre årets afslutning, men sikkert. Lad os ringe sikkert ind i det nye år, ”sagde Charles Michel, formand for EU-ledernes samtaler.

Den belgiske premierminister Alexander de Croo sagde, at blokken havde brug for en fælles strategi for vinterrejser for at undgå "en tredje 'julebølge".

Von der Leyen sagde, at hendes kommission udvidede sin søgning efter en vaccine gennem samtaler med Moderna og Novavax.

”Og vi arbejder på en vaccinationskampagne for at støtte medlemslandene i kommunikationen om vigtigheden af ​​vacciner. Det er selvbeskyttelse, og det er solidaritet, ”tilføjede hun.

Michel sagde, at antallet af skeptiske over for vaccinationer voksede i EU, og at blokken ville starte en kampagne for at overbevise dem om at skifte mening. Han sagde, at han håbede, at blokken ville få vacciner i 2021.

”Vaccinationsprioriteterne er ens i de fleste medlemsstater, først medicinsk personale og derefter sårbare personer,” sagde den tyske kansler Angela Merkel til journalister efter den virtuelle EU-leders samling.

coronavirus

Italien rapporterer 26,323 nye tilfælde af coronavirus, 686 dødsfald

Udgivet

on

Italien rapporterede 686 COVID-19-relaterede dødsfald lørdag (28. november) mod 827 dagen før og 26,323 nye infektioner, ned fra 28,352 fredag ​​(27. november), sagde sundhedsministeriet, skriver .

Der blev udført 225,940 vatpinde den sidste dag sammenlignet med tidligere 222,803.

Italien var det første vestlige land, der blev ramt af virussen og har set 54,363 COVID-19-dødsfald, siden dets udbrud opstod i februar, den næsthøjeste vejafgift i Europa efter Storbritannien. Det har også registreret 1.564 millioner sager.

Mens Italiens daglige dødsfald har været blandt de højeste i Europa i løbet af de seneste dage, er stigningen i hospitalsindlæggelser og intensivplejebevægelse aftaget, hvilket tyder på, at den seneste bølge af infektioner var ved at falde.

Sundhedsministeriet sagde fredag, at det ville lette anti-COVID-19-begrænsningerne i fem regioner pr. 29. november, herunder i landets rigeste og mest folkerige region, Lombardiet.

Continue Reading

coronavirus

Den tyske minister siger, at delvis nedlukning kan vare indtil foråret 2021

Udgivet

on

Tysklands delvise lockdown-foranstaltninger kunne forlænges indtil det tidlige forår, hvis infektioner ikke bringes under kontrol, sagde økonomiminister Peter Altmaier i et avisinterview offentliggjort lørdag (28. november), skriver Caroline Copley.

Fortalte Altmaier World det var ikke muligt at give det klare, mens der var forekomster af mere end 50 infektioner pr. 100,000 indbyggere i store dele af Tyskland.

”Vi har tre til fire lange vintermåneder foran os,” blev han citeret. "Det er muligt, at begrænsningerne forbliver på plads i de første måneder af 2021."

Kansler Angela Merkel blev onsdag enig med lederne i Tysklands 16 forbundsstater om at forlænge og stramme foranstaltningerne mod coronavirus indtil mindst 20. december.

Tyskland indførte et ”lockdown light” i begyndelsen af ​​november, som lukkede barer og restauranter, men tillod skoler og butikker at være åbne. Foranstaltningerne har stoppet den eksponentielle vækst i tilfælde, men infektioner er stabiliseret på et højt niveau.

Der var 21,695 nye bekræftede tilfælde af coronavirus i Tyskland, data fra Robert Koch Institute (RKI) for smitsomme sygdomme viste lørdag, hvilket samlede antal tilfælde siden pandemien begyndte til 1,028,089.

Continue Reading

coronavirus

Kommissionen godkender den tyske ordning for at kompensere udbydere af indkvartering inden for børne- og ungdomsuddannelse for skader, der er lidt på grund af koronavirusudbruddet

Udgivet

on

Europa-Kommissionen godkendte i henhold til EU-reglerne for statsstøtte en tysk ordning til kompensation af boligudbydere for børne- og ungdomsuddannelse for tab af indtægter forårsaget af koronavirusudbruddet. Den offentlige støtte vil have form af direkte tilskud. Ordningen vil kompensere for op til 60% af det tab af indtægter, som de støtteberettigede modtagere har haft i perioden mellem begyndelsen af ​​lockdown (som startede på forskellige datoer i de regionale stater) og 31. juli 2020, da deres indkvarteringsfaciliteter skulle lukkes på grund af til de restriktive foranstaltninger, der blev gennemført i Tyskland.

Ved beregning af tabet af indtægter skal reduktioner i omkostninger som følge af indtægter genereret under lockdown og eventuel finansiel støtte ydet eller faktisk udbetalt af staten (og især ydet i henhold til ordningen SA.58464) eller tredjeparter til at håndtere konsekvenserne af koronavirusudbruddet fratrækkes. På statsligt plan har faciliteter, der er kvalificerede til at ansøge, et budget på op til 75 mio. EUR.

Disse midler er imidlertid ikke øremærket udelukkende til denne ordning. Derudover har regionale myndigheder (kl delstater eller lokalt niveau) kan også bruge denne ordning fra de lokale budgetter. Under alle omstændigheder sikrer ordningen, at de samme støtteberettigede omkostninger ikke kan kompenseres to gange med forskellige administrative niveauer. Kommissionen vurderede foranstaltningen under Artikel 107 (2) (b) i traktaten om Den Europæiske Unions funktionsmåde, der gør det muligt for Kommissionen at godkende statsstøtteforanstaltninger, der ydes af medlemsstaterne for at kompensere bestemte virksomheder eller specifikke sektorer for skader forårsaget af usædvanlige begivenheder, såsom koronavirusudbruddet.

Kommissionen fandt, at den tyske ordning vil kompensere for skader, der er direkte forbundet med koronavirusudbruddet. Den fandt også, at foranstaltningen er forholdsmæssig, da den påtænkte erstatning ikke overstiger det, der er nødvendigt for at kompensere for erstatningen. Kommissionen konkluderede derfor, at ordningen er i overensstemmelse med EU's statsstøtteregler.

Flere oplysninger om de foranstaltninger, Kommissionen har truffet for at imødegå de økonomiske virkninger af coronaviruspandemien, kan findes : Gå hertil, log ind ved hjælp af den e-mail du bruger til EyeOnWater og klik på “Tilføj et nyt billede”. Følg vejledningen til at uploade, vælge eller tage et nyt billede.. Den ikke-fortrolige version af beslutningen vil blive gjort tilgængelig under sagsnummeret SA.59228 i EU statsstøtte register om Kommissionens konkurrence internet side.

Continue Reading
reklame

Facebook

Twitter

trending