Følg os

EU

#EAPM: #Oncology Konference bakker patientcentreret behandling

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

American_Society_of_Clinical_Oncology_ASCO_headquarters_galleryASCO, American Society of Clinical Oncology, afholdt sin årlige kongres for nylig i Chicago og blev tale af den amerikanske vicepræsident Joe Biden. Temaet for 2016-mødet, der blev afholdt tidligt i juni, var Collective Wisdom: The Future of Patient-Centered Care and Research, skriver europæisk alliance for personlig medicin (EAPM) administrerende direktør Denis Horgan.  

Under arrangementet sagde ASCO-præsident Julie Vose: ”Patienten er i centrum for et meget komplekst system, der prøver at hjælpe dem gennem deres rejse med kræftpleje ... Temaet for kollektiv visdom (repræsenterer) vigtigheden af ​​den multimodalitetspleje, der er nødvendig for vores patienter. ” I sin egen tale takkede VP Biden i mellemtiden onkologer for deres engagement i patientpleje og deres bidrag til Amerikas voksende forståelse af kræft.

Han opfordrede dem også til at give dristige nye ideer, der kan fremme National Cancer Moonshot Initiative. ASCO's årsmøde er mere end 35,000 deltagere og er verdens største samling af kræftlæger og fokuseret på banebrydende klinisk forskning og de mest lovende behandlinger inden for patientpleje.

reklame

ASCO blev grundlagt i 1964 og er forpligtet til at gøre en verden med forskel inden for kræftpleje. Som verdens førende organisation af sin type repræsenterer den mere end 40,000 fagfolk inden for onkologi. Gennem forskning, uddannelse og fremme af patientpleje af højeste kvalitet arbejder ASCO for at erobre kræft og skabe en verden, hvor de forskellige sygdomme forhindres eller helbredes, og arbejder for at sikre, at enhver overlevende er sund.

"Hvert år afventer tusinder af onkologer og millioner af patienter over hele verden nyheden fra dette møde - nye gennembrud, nye terapier, nye løfter om helbredelse, håb," sagde Biden.

"I år (ASCO's mødetema) udnytter den onkologers kollektive visdom rundt om i verden for at sætte patienter i centrum for forskning og pleje. Det er præcis, hvad jeg prøver at gøre i Cancer Moonshot, og det betyder noget," siger han. tilføjet.

reklame

Biden gentog fire vigtige prioriteter for at nå sit 'måneskud' for at afslutte kræft. Disse involverer betydelige nye føderale investeringer i kræftforskning; forbedret deling af forskning og patientdata øget brug af holdbaserede tilgange, der udnytter forskellige medicinske og videnskabelige discipliner; og nye tilgange til udvikling og rekruttering til kliniske forsøg.

Biden fortsatte: ”I dag er onkologer og kræftforskere klar over, at de ikke kan (fremme kræftfremskridt) alene. ”Det, der kræves i dag, strækker sig ud over ethvert individ eller enhver individuel disciplin, ud over selve medicinen ... Det kræver noget af en ændring i tankegangen. Det kræver meget mere åbenhed - åbne data, åbent samarbejde og frem for alt åbne sind. ”

Hans følelser har længe været en hjørnesten i den Bruxelles-baserede europæiske alliance for personlig medicin (EAPM). Blandt begivenhederne på ASCO-kongressen var meddelelsen om, at en pilotundersøgelse har afsløret store forskelle i medianprisen for 23 kræftlægemidler i syv forskellige lande med de højeste detailpriser identificeret i USA og de laveste i Indien og Sydafrika. Det blev anført, at kræftlægemidler synes at være mindre overkommelige i lande med lav indkomst på trods af lavere detailpriser.

Også fremtrædende fra samlingen var Roches meddelelse om nye resultater fra 19 godkendte lægemidler og efterforskningsmedicin. Sandra Horning, Roche's Chief Medical Officer og chef for global produktudvikling, sagde: "Sammenløbet af nye lægemidler, sofistikeret diagnostik og avancerede teknologier har skabt en hidtil uset mulighed for at forbedre resultaterne for patienterne i dag og i fremtiden," Farmaceutiske gigant præsenterede resultater fra undersøgelser der, sagde Horning; "Har potentialet til at definere nye behandlingsmetoder for kræft, der ikke har set betydelige fremskridt i årtier".

Nye forsøgsresultater for atezolizumab omfatter data fra en undersøgelse, hvor folk fik medicin som en indledende behandling af metastatisk blærekræft. Disse data blev fremhævet og ny samlet overlevelse og diagnostiske resultater blev præsenteret i tilbagevendende metastatisk blære og lungekræft og fik følgeskab af resultater fra tidlige kombinationsstudier af atezolizumab med målrettede lægemidler og det undersøgte cancer immunterapi MOXR0916.

I mellemtiden blev det forklaret af Andrew Epstein, en medicinsk onkolog og ASCO-ekspert inden for palliativ pleje, at: ”Livsforsikring ved livets afslutning er meget personlig for hver patient, og palliativ pleje, inklusive hospice, er fortsat en af ​​vores bedste og mest under -udnyttede ressourcer. ”Der er ingen one-size-fits-all tilgang til pleje af livets udgang, og det burde det ikke være. På hvert trin i plejen skal patienter og deres læger have tankevækkende diskussioner om balance mellem fordele og risici, herunder omkostninger og bivirkninger. Vores ultimative mål som onkolog er at hjælpe patienter med at leve det længste og bedst mulige liv, selv i deres sidste dage, ”sagde Epstein.

EAPM enig helhjertet med denne erklæring, at være en multi-stakeholder organisation, der samler de europæiske sundhedssystemer eksperter og patient fortalere involveret med store kroniske sygdomme. Formålet med alliancen er at forbedre patientbehandlingen ved at fremskynde udvikling, levering og optagelse af personlig medicin og diagnostik, gennem konsensus.

EAPM er et svar på behovet for en bredere forståelse af prioriteter og en mere integreret tilgang blandt forskellige lægfolk og professionelle interessenter. Blandingen af ​​EAPM-medlemmer giver omfattende videnskabelig, klinisk, pleje- og uddannelsesekspertise inden for personlig medicin og diagnostik på tværs af patientgrupper, den akademiske verden, sundhedspersonale og industrien. Relevante afdelinger i Europa-Kommissionen har observatørstatus, ligesom Det Europæiske Lægemiddelagentur har det.

Europa-Kommissionen

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 231 mio. EUR i forfinansiering til Slovenien

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 231 mio. EUR til Slovenien i forfinansiering, svarende til 13% af landets tildelingstilskud under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil bidrage til at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Sloveniens plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Sloveniens plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage € 2.5 mia., Bestående af € 1.8 mia. I tilskud og € 705 mio. I lån, i løbet af planens levetid. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. EUR i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU.

RRF er kernen i NextGenerationEU, som vil yde 800 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne. Den slovenske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Cypern

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 157 mio. EUR i forfinansiering til Cypern

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 157 mio. EUR til Cypern i forfinansiering, svarende til 13% af landets finansielle tildeling under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil hjælpe med at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage 1.2 milliarder euro i løbet af planens levetid, med 1 milliard euro i tilskud og 200 millioner euro i lån. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. Euro i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU. En del af NextGenerationEU vil RRF yde 723.8 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne.

Den cypriotiske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Belgien

EU's samhørighedspolitik: Belgien, Tyskland, Spanien og Italien modtager 373 mio. EUR til støtte for sundheds- og socialtjenester, SMV'er og social inklusion

Udgivet

on

Kommissionen har bevilget 373 mio. EUR til fem Europæiske Socialfond (ESF) og Europæiske Fond for Regionaludvikling (EFRU) operationelle programmer (OP'er) i Belgien, Tyskland, Spanien og Italien for at hjælpe landene med beredskab og reparation af coronavirus inden for rammerne af REACT-EU. I Belgien vil ændringen af ​​Wallonia OP stille yderligere 64.8 mio. EUR til rådighed for anskaffelse af medicinsk udstyr til sundhedstjenester og innovation.

Midlerne vil støtte små og mellemstore virksomheder (SMV'er) i udviklingen af ​​e-handel, cybersikkerhed, websteder og onlinebutikker samt den regionale grønne økonomi gennem energieffektivitet, miljøbeskyttelse, udvikling af smarte byer og lavemission offentlige infrastrukturer. I Tyskland, i forbundsstaten Hessen, vil 55.4 mio. EUR støtte sundhedsrelateret forskningsinfrastruktur, diagnostisk kapacitet og innovation på universiteter og andre forskningsinstitutioner samt forskning, udvikling og innovationsinvesteringer inden for klima og bæredygtig udvikling. Dette ændringsforslag vil også yde støtte til SMV'er og midler til opstart via en investeringsfond.

I Sachsen-Anhalt vil 75.7 mio. EUR lette samarbejdet mellem SMV'er og institutioner inden for forskning, udvikling og innovation, og tilvejebringe investeringer og arbejdskapital til mikrovirksomheder, der er ramt af coronavirus-krisen. Desuden vil midlerne muliggøre investeringer i virksomheders energieffektivitet, støtte digital innovation i SMV'er og erhverve digitalt udstyr til skoler og kulturinstitutioner. I Italien modtager den nationale OP 'Social Inklusion' 90 mio. EUR til fremme af social integration af mennesker, der oplever alvorlig materiel afsavn, hjemløshed eller ekstrem marginalisering, gennem 'Housing First' -tjenester, der kombinerer levering af umiddelbare boliger med mulighed for social- og arbejdsformidling .

reklame

I Spanien tilføjes 87 mio. EUR til ESF OP for Castilla y León for at støtte selvstændige og arbejdstagere, der fik deres kontrakter suspenderet eller reduceret på grund af krisen. Pengene vil også hjælpe hårdt ramte virksomheder med at undgå fyringer, især i turistsektoren. Endelig er midlerne nødvendige for at give vigtige sociale tjenester mulighed for at fortsætte på en sikker måde og for at sikre uddannelseskontinuitet under hele pandemien ved at ansætte yderligere personale.

REACT-EU er en del af NæsteGenerationEU og yder 50.6 mia.EUR ekstra finansiering (i løbende priser) til samhørighedspolitiske programmer i løbet af 2021 og 2022. Tiltag fokuserer på at understøtte arbejdsmarkedets modstandsdygtighed, job, SMV'er og lavindkomstfamilier samt etablere fremtidssikret grundlag for de grønne og digitale overgange og et bæredygtigt socioøkonomisk opsving.

reklame

Læs
reklame
reklame
reklame

trending