Følg os

Cigaretter

UK elektronisk cigaret selskab formelt udfordrer Tobacco direktiv Products

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

elektronisk cigarethelt Wicked, Storbritanniens førende elektroniske cigaret producent har lanceret en juridisk udfordring til Den Europæiske Unions direktiv nylig vedtaget Tobaksvarer den begrundelse, at artikel 20 af direktivets brud etablerede EU-retten.

Konkret at artikel 20 repræsenterer en uforholdsmæssig hindring for den frie bevægelighed for varer og den frie udveksling af tjenesteydelser, stiller elektroniske cigaretter på en uberettiget konkurrencemæssig ulempe for tobaksvarer, ikke overholder det generelle EU-princip om lighed og overtræder de grundlæggende rettigheder af elektroniske cigaret producenter.

Totally Wicked har fået tilladelse fra den britiske forvaltningsdomstol til at anlægge en domstolsprøvelse, der anfægter ovenstående, efter en kendelse truffet af hr. Justice Supperstone den 31. juli 2014. Tilladelse blev opnået efter udstedelse af retssager mod ministeren for sundhed, som bad UK-ret til at henvise lovligheden af ​​artikel 20 til en "præjudiciel afgørelse" truffet af EU-Domstolen (EU-Domstolen) i Luxembourg.

reklame

Det er væsentligt, at efter at have overvejet Totally Wickeds påstand og støttende beviser, har statssekretæren for sundhed accepteret, at det ville være hensigtsmæssigt, at de spørgsmål, der blev rejst af Totally Wicked, blev henvist til EU-Domstolen til afgørelse. Selv om statssekretæren fastholder, at artikel 20 er lovlig, har den ikke modsat sig, at Totally Wicked forfølger et krav og har givet sit samtykke til, at der henvises til EU-Domstolen.

En høring vil nu finde sted i London den 6th oktober 2014, hvor en dommer i forvaltningsretten afgør, om der skal henvises, og i bekræftende fald vilkårene for de præjudicielle spørgsmål. Totally Wickeds advokater har kontakt med Treasury Solicitor, der handler for udenrigsministeren, for at prøve at blive enige om udkast til mandat med henblik på at blive godkendt af retten i oktober.

Parterne, og hr Justice Supperstone, har aftalt, at sagen skal behandles hurtigst muligt i betragtning af den foreslåede dato for maj 2016 implementering.

reklame

Hvis sagen henvises til EU-Domstolen, forventes det retsmødet kan finde sted i 2015 at afgøre, om artikel 20 strider EU-retten.

Helt Wicked administrerende direktør Fraser Cropper sagde"Mange af de regler, der er indeholdt i artikel 20 i tobaksvaredirektivet, ville resultere i, at elektroniske cigaretter er underlagt en strengere reguleringsordning end nogle tobaksvarer. Ikke kun er artikel 20 derfor uforholdsmæssig, vi mener, at den også er i strid med etableret EU-lovgivning. Det er af disse grunde, at vi har taget det vigtige skridt til formelt at anfægte direktivet ved domstolene, og vi er meget glade for de fremskridt, der hidtil er gjort.

"For næsten 30 millioner mennesker i EU har elektroniske cigaretter og leverer fortsat et levedygtigt alternativ til at ryge tobakscigaretter. De har gjort det muligt for dem, der bruger dem, at efterlade rygning enten på fuld eller deltid. Elektroniske cigaretter har potentiale til at være et af de store transformationsprodukter fra 21st århundrede. Hvis dette direktiv implementeres i sin nuværende form, vil det alvorligt hæmme dette potentiale og tvinge mange mennesker tilbage til at ryge tobakscigaretter.

"Af hensyn til brugere af elektroniske cigaretter og potentielle brugere er det afgørende, at vores industri får lov til at modnes inden for en forholdsmæssig lovgivningsmæssig ramme, som understøtter passende kontrol og sikkerhedskrav og det nødvendige sociale ansvar og fortsat giver forbrugernes valg for at maksimere det enorme disse produkters potentiale. Artikel 20 i dette direktiv leverer åbenlyst ikke dette miljø. "

Helt Wicked er repræsenteret ved Addleshaw Goddard LLP og Kieron Beal QC af Blackstone Chambers.

I december 2012 fremsatte Europa-Kommissionen forslag til ændring af tobaksvaredirektivet (TPD). Disse forslag søgte for første gang at bringe elektroniske cigaretter inden for direktivets anvendelsesområde. Endelig aftale om den ændrede TPD blev opnået mellem Europa-Kommissionen, Parlamentet og Rådet i december 2013. Medlemsstaterne har indtil maj 2016 til at gennemføre TPD.

Artikel 20 af TPD omhandler specifikt regulering af elektroniske cigaretter.

For at læse TPD i fuld klik her.

Cigaretter

Vaping smag forbud bevise eget mål for folkesundhed talsmænd

Udgivet

on

Den canadiske føderale regering for nylig offentliggjort udkast til regler for at forbyde næsten alle e-cigaretsmag over hele landet, med kun tobak og mynte / mentolsmag, der er uberørt. Forslaget vil også se de fleste aromatiserende ingredienser, herunder alt sukker og sødestoffer, forbudt at bruge i vapingprodukter, skriver Louis Auge.

Regningen er beregnet formål er at beskytte folkesundheden ved at gøre vaping mindre tiltalende for unge mennesker. De tilgængelige beviser tyder imidlertid på, at ikke kun foranstaltningen kan være uden for varemærket, men faktisk kan forårsage flere problemer, end den løser, hvilket fik både unge og voksne til at ryge konventionelle cigaretter, en langt mere skadelig praksis end vaping. Faktisk en nylig studere af Yale School of Public Health (YSPH) foreslog, at efter en afstemningsforanstaltning i San Francisco forbød aromatiserede vape-væsker i 2018 steg rygningsgraden i byens skolekvarter efter år med jævn tilbagegang.

Selv efter tilpasning til andre tobakspolitikker fandt undersøgelsen, at gymnasieelever i San Francisco odds for at ryge konventionelle cigaretter blev fordoblet i kølvandet på forbuddet mod aromatiserede dampe. Andre undersøgelser har i mellemtiden illustreret, hvordan smagsstoffer er medvirkende til at få voksne brugere til at opgive konventionelle cigaretter - en 2020 studere fandt ud af, at voksne, der brugte e-cigaretter med aroma, var mere tilbøjelige til at holde op med at ryge end dem, der brugte ikke-aromatiske (eller tobakssmagede) e-cigaretter.

reklame

Endnu mere svimlende er det faktum, at Canadas egen vurderingen af ​​det foreslåede forbud mod e-cigaretsmag indrømmer, at foranstaltningen sandsynligvis vil få nogle voksne til at ryge mere. Nogle forbrugere i alderen 20 år og derover, der i øjeblikket bruger aromatiserede vapingprodukter, Health Canada erkendte, ville ikke erstatte de smag, de foretrækker med tobaks- eller myntsmagede e-cigaretter, og ville i stedet vælge at købe mere konventionelle cigaretter.

Den forbløffende optagelse fra de canadiske myndigheder bringer virkelig hjem det faktum, at smagsforbud næsten helt sikkert vil føre til, at en andel af brugerne opgiver deres dampeindretninger for i stedet at optage konventionelle cigaretter - med potentielt ødelæggende folkesundhedsmæssige konsekvenser. Det burde være en skarp advarsel for lande over Atlanten, da flere europæiske regeringer, herunder Finland og Estland har allerede gjort det bandlyst vaping smag - eller arbejder rasende for at skubbe igennem lignende lovgivning.

Holland er et sådant eksempel, hvor sundhedssekretær Paul Blokhuis annoncerede sidste sommer planlagde han at forbyde alle ikke-tobaksvape-smag i landet. En offentlig høring om emnet drew i et rekordstort antal svar og gav en næsten enstemmig konsensus: overvældende 98% af de adspurgte var imod forbuddet. Ikke desto mindre kunne Blokhuis 'foranstaltninger træde i kraft så tidligt som næste år.

reklame

Flytningen er et paradoks i fremtiden for det ellers liberale land, hvor Holland samtidig skubber store rygerkampagner som STOPtober for at få tobaksbrugere til at slukke deres cigaretter for godt. Ved at forbyde aromatiserede e-cigaretter risikerer Holland

bringe disse fremskridt i fare og sende rygere væk fra vaping - en praksis, der ifølge forskning bestilt af Public Health England omtrent er 95 % mindre skadelig end at ryge brændbar tobak.

At disse smagsforbud truer med at skubbe rygere tilbage til brændbare tobaksvarer, kan betyde katastrofe for EU's bestræbelser på at få en tobaksfri generation inden 2040. På trods af en betydelig indsats fra folkesundhedsmyndighedernes side har fremskridt hen imod dette mål været mindre end lovende: 23% af den samlede befolkning stadig brug konventionelle cigaretter, og næsten en tredjedel af unge europæere ryger. Europa har nu mindre end 20 år til at hjælpe næsten 90 millioner rygere med at opgive vanen.

Manglende opfyldelse af dette mål kan have alvorlige folkesundhedsmæssige konsekvenser. Over hele Europa mere end 700,000 dødsfald årligt og en fjerdedel af alle kræftformer tilskrives i øjeblikket rygning; ikke overraskende er blokken ivrig efter at eliminere "den største enkeltstående undgåelige sundhedsrisiko" på alle mulige måder. Som sådan er Tobaksvarer direktiv har været aktiv i et halvt årti og bruger en række værktøjer til at afskrække rygere, herunder sundhedsadvarsler, et sporingssystem og uddannelseskampagner.

Alle disse foranstaltninger har imidlertid ikke ført tilstrækkeligt ned på rygeraterne, og de øverste europæiske embedsmænd har gjort det erkendte at væsentlige yderligere foranstaltninger vil være nødvendige for at nå drømmen om en røgfri generation. Som undersøgelser har vist, og Health Canada har nu indrømmet, forbyder de meget smag, som lave e-cigaretter en attraktiv mulighed for rygere, der søger at reducere deres sundhedsrisici, men alligevel ikke er villige eller ude af stand til at holde op med nikotin, vil sandsynligvis skubbe mange forbrugere til at købe flere cigaretter. Hvis dette stoppede - eller endog vendte om - faldet i rygeprocenten i hele Europa, kunne smagsforbudene vise sig at være et dramatisk eget mål for folkesundheden, hvilket sætter EU's bestræbelser på at begrænse rygning i flere år.

Læs

Cigaretter

Almindelig emballage, ikke de beslutningstagere, der har brugt universalmiddel, har ledt efter

Udgivet

on

En ny studere af forskere fra LUISS Business School og Deloitte i Rom analyserer effektiviteten af ​​almindelig emballage til tobaksvarer i Storbritannien og Frankrig og kommer til en nøgtern konklusion.

EU Reporter ville finde ud af mere og satte sig sammen med forskerne.


EU Reporter: Tak fordi du accepterer dette interview. Dette er den anden analyse fra din gruppe om effektiviteten af ​​almindelig emballage. Første gang du kiggede på Australien. Denne gang fokuserede du på Storbritannien og Frankrig, to lande, der implementerede almindelig emballage for at bremse cigaretforbruget for tre år siden. Kan du opsummere, hvordan du nærmede dig analysen og den metode, der blev brugt til rapporten?

reklame

Professor Oriani: Tak fordi jeg måtte komme. Vores analyse er baseret på cigaretforbrugsstatistikker, der spænder over mere end tre års fuld implementering af almindelig emballage i Storbritannien og Frankrig. Indtil videre er vores den eneste undersøgelse, som vi er opmærksomme på, og som har brugt data fra så lang tid.

Vi brugte tre metoder til at vurdere, om introduktionen af ​​almindelig emballage havde en betydelig indvirkning på cigaretforbruget i begge lande.

For det første udførte vi en strukturel pause-analyse for at teste, om introduktionen af ​​almindelig emballage førte til en ændring i cigaretforbrugstrenden.

reklame

Vi udførte derefter en strukturel modelestimering for at bekræfte, om almindelig emballage kan være forbundet med et fald i cigaretforbruget, efter at der er kontrolleret alternative påvirkningsfaktorer, såsom pris.

Endelig estimerede vi en regressionsligning med forskel i forskel for cigaretforbrug, der gjorde det muligt for os at vurdere den forskellige virkning af almindelig emballage i Frankrig og Storbritannien i forhold til sammenlignelige lande, der ikke har introduceret almindelig emballage.

EU Reporter: Hvad var de vigtigste resultater af forskningen?

Professor Oriani: Vi fandt ud af, at introduktionen af ​​almindelig emballage ikke havde haft nogen indflydelse på tendenser til cigaretforbrug i Storbritannien eller Frankrig.

Estimatet af den strukturelle model viste, at efter kontrol af alternative påvirkningsfaktorer har almindelig emballage ikke haft nogen statistisk signifikant indvirkning på cigaretforbruget i begge lande. Endelig viser forskellen i forskel regression, at almindelig emballage har haft nul effekt i Storbritannien, mens det er forbundet med en statistisk signifikant stigning i cigaretforbrug pr. Indbygger på 5% i Frankrig, hvilket er i modstrid med de tilsigtede mål for regulering.

EU Reporter: Det er meget interessant. Så bevisene antyder ikke, at almindelig emballage reducerer cigaretforbruget?

Professor Oriani: Samlet set viser dataene, at der ikke er noget bevis for, at almindelig emballage reducerer cigaretforbruget på ethvert niveau. Ingen af ​​de forskellige anvendte modeller viste et fald i cigaretforbruget på grund af almindelig emballage i Storbritannien og Frankrig.

Og faktisk fandt vores forskning noget bevis for et stigning i cigaretforbruget i Frankrig, hvilket tyder på, at almindelig emballage kan have haft en kontraproduktiv effekt på rygeniveauet.

Vi skal også huske de rygere, der skiftede til alternative produkter, såsom e-cigaretter eller opvarmede tobaksvarer. Vores analyse inkluderer dem ikke. Det faktum, at vi fandt ud af, at almindelig emballage ikke havde nogen effekt, selv uden at tage hensyn til skiftet til alternative nikotinprodukter, styrker vores resultater om, at almindelig emballage er ineffektiv.

EU Reporter: Jeg nævnte din første undersøgelse tidligere. Kan du sammenligne resultaterne af den australske undersøgelse af almindelig emballage med resultaterne fra de britiske og franske studier? Hvilke konklusioner kan vi drage af en sådan sammenligning?

Professor Oriani: Resultaterne i denne rapport er i overensstemmelse med dem, der blev præsenteret i vores tidligere undersøgelse af den indflydelse, som almindelig emballage har haft på cigaretforbruget i Australien. Vi brugte den samme metode og kom til den konklusion i en af ​​vores modeller, at almindelig emballage også er forbundet med en statistisk signifikant stigning i cigaretforbruget der.

Dette viser, at der ikke er nogen indikation på, at almindelig emballage reducerer cigaretforbruget. Der er også nogle beviser for, at almindelig emballage kan resultere i højere rygningsniveauer, hvilket vi bør forsøge at undgå.

EU Reporter: Hvordan kan du som ekspert anbefale, at europæiske beslutningstagere tager fat på emnet almindelig emballage?

Professor Oriani: Som den hidtil mest indgående og omfattende undersøgelse af almindelig emballage i Storbritannien og Frankrig kan vores forskning hjælpe med at informere europæiske politikere, når de overvejer, hvilke typer tobakskontrolforanstaltninger der skal indføres. Dette og vores tidligere undersøgelser bekræfter ikke hypotesen om, at almindelig emballage er en effektiv politisk foranstaltning til at reducere cigaretforbruget. Europæiske beslutningstagere, der vurderer almindelig emballage, bør overveje dette for at sikre, at de får et fuldstændigt billede af den potentielt kontraproduktive indvirkning og omkostningerne ved almindelig emballage.

Undersøgelsen kan tilgås her

Læs

Cigaretter

Verdens Ingen Tobaksdag 2021:

Udgivet

on

”Tobaksbrug er den største sundhedsrisiko, der kan undgås. Det er den førende årsag til kræft, der kan forebygges, idet 27% af alle kræftformer tilskrives tobak. Med Europas slagkræftplan foreslår vi dristige og ambitiøse tiltag til forebyggelse for at reducere brugen af ​​tobak. Vi har sat et meget klart mål - at skabe en røgfri generation i Europa, hvor mindre end 5% af befolkningen bruger tobak inden 2040. Dette ville være en betydelig ændring i forhold til de omkring 25% i dag. Og at reducere brugen af ​​tobak er afgørende for at nå dette mål. Uden tobaksbrug kunne ni ud af ti tilfælde af lungekræft undgås.

"Mange, hvis ikke flertallet, af rygere har forsøgt at holde op et eller andet tidspunkt i deres liv. Det seneste Eurobarometer[1] tal taler for sig selv: hvis det lykkes os at støtte rygere, der prøver at holde op med at følge dette med succes, kunne vi allerede halvere rygeprævalensen. På den anden side brugte tre ud af fire rygere, der stoppede eller forsøgte at stoppe, ikke hjælp.

"COVID-19-krisen har fremhævet sårbarheden hos rygere, der har op til 50% højere risiko for at udvikle alvorlig sygdom og død af virussen, en kendsgerning, der har fået millioner af dem til at ønske at holde op med tobak. Men det kan være Vi kan gøre mere for at hjælpe, og det er netop, hvad dette års World Tobacco Day handler om - at forpligte os til at holde op.

reklame

"Vi er nødt til at øge motivationen til at efterlade rygning. At stoppe med at ryge er en win-win-situation i alle aldre, altid. Vi er nødt til at intensivere vores spil og sikre, at EU's tobakslovgivning håndhæves strengere, især med hensyn til salg til mindreårige og kampagner om at give op med at ryge. Det skal også holde trit med den nye udvikling, være tilstrækkeligt opdateret til at tackle den endeløse strøm af nye tobaksvarer, der kommer ind på markedet.

"Min besked er enkel: at holde op med at redde dit liv: hvert øjeblik er godt at holde op, selvom du har ryget for evigt."

[1] Eurobarometer 506. Europæernes holdning til tobak og elektroniske cigaretter. 2021

reklame

Læs
reklame
reklame
reklame

trending