Følg os

EU

Udtalelse: Uddannelse og samarbejde betyder bedre behandling til patienter

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

JaegerAf professor Ulrich Jäger (afbilledet), European Hematology Association (EHA) tidligere præsident og formand for Europæisk Udvalg

I den skiftende verden af ​​sundhedspleje i Europa, herunder spændende ny udvikling inden for personlig medicin (PM), understreges mindst to nøgleelementer - uddannelse af sundhedspersonale og deres interaktion med de industrier, der producerer innovative behandlinger og medicin.

Det sande potentiale i al denne fantastiske nye videnskab, bygget op omkring genetisk profilering og individuelt DNA, vil aldrig blive fuldt ud realiseret, medmindre frontlinjeklinikerne har viden og forståelse for at udnytte den, og innovatørerne har den nødvendige feedback.

reklame

Der er et presserende behov for en forbedring af forholdet mellem alle vigtige interessenter for at udvikle tillid og nye partnerskaber. Dette skal have til formål at give klinikere bedre værktøjer til at behandle og informere deres patienter og give sundhedspersonale (HCP'er) en bedre forståelse af deres patients behov.

Den moderne patient ønsker at blive informeret på en gennemsigtig, ikke-patroniserende og klar måde om hans eller hendes muligheder, og dette lader ham eller hende ordentligt ind i beslutningsprocessen med hensyn til behandlingsmuligheder under hensyntagen til livsstil og andre faktorer.

Der er også behov for, at HCP'er reagerer bedre på industrien ved at give feedback om, hvor godt eller på anden måde en behandling eller et lægemiddel fungerer i reelle situationer. Desuden skal små, mellemstore og store virksomheder, der har travlt med at skabe de nyeste lægemidler og teknologier, samarbejde med HCP'er på en uafhængig og gennemsigtig måde, der også skaber tillid på tværs af interessenter. Det Europæisk alliance for Personlig Medicin (EAPM) arbejder allerede på denne linje med organisationer som EHA, EAU og andre.

reklame

Oven i det er det vigtigt, at der er meget mere tværfaglig dialog og samarbejde, så f.eks. Radiologer, urologer og klinikere kan forstå hinanden og udtænke et holistisk svar på enhver given behandling. Dette vil resultere i en bedre forståelse af hinandens disciplin og gøre det muligt at udvikle mere effektive, moderne synergier.

EAPM, der samler en bred vifte af interessenter, herunder patienter, klinikere, forskere, industrien, akademikere og politikere, er stærkt overbevist om, at det nødvendige tovejssamarbejde skal finde sted på en arena, der er baseret på solide etiske principper såvel som de af respekt, gensidig tillid og goodwill.

Et miljø som dette kan kun hjælpe med at forbedre patientresultaterne ved bedre udvikling af behandlinger og mere målrettede, effektive lægemidler. En sådan forbedring er afgørende for en aldrende befolkning på 500 millioner borgere i hele EUs 28 medlemsstater. Ikke kun fordi det påhviler alle parter at holde befolkningen så sund som muligt og nyde lige adgang til den bedste tilgængelige behandling, men også fordi et sundt Europa betyder et velhavende Europa.

Spørgsmålet om uddannelse af HCP'er er meget vigtigt. Det er klart, at der allerede kræves en stor grad af uddannelse, og for at holde trit med videnskaben, skal dette fortsætte. Interessenter skal finde en måde at opnå dette sammen på - med aftalte standarder overalt, så ingen patienter nægtes en passende, næsten skræddersyet behandling på grund af manglende viden eller forståelse på HCP's vegne, der behandler og diagnosticerer ham eller hende .

EAPM mener, at der i betragtning af fremskridtene inden for personaliseret medicin de seneste år nu er behov for at reformere, hvordan sundhedspleje leveres til den teknologibevidste patient. En nøglepartner til at tackle dette er sundhedssektoren, og en måde at nå målet er gennem øgede EU-dækkende investeringer i uddannelse og uddannelse af sundhedspersonale. I tilfælde af PM er sundhedspersonale alle direkte relateret til integrationen af ​​'omics' teknologier og spænder fra praktiserende læger til biovidenskabere og biostatistikere.

Sundhed handler helt klart om patienter og potentielle patienter - 500 millioner i hele EU som allerede nævnt. Hvert sundhedsvæsen inden for 28-landenes blok indeholder samlingen mellem et sæt borgere, der har brug for diagnose og / eller behandling, og et andet sæt, der er betroet at levere det. Denne tillid er baseret på en blanding af teknisk kompetence og serviceorientering styret af etisk engagement og social ansvarlighed, som udgør essensen af ​​pålidelig og professionel sundhedspleje. At udvikle en sådan blanding kræver langvarig uddannelse og en betydelig investering fra politikere og samfund. Alligevel ændrer konteksten, indholdet og forholdene, hvor vi har brug for at uddanne sundhedspersonale, hurtigt.

Dette moderne skift er allerede blevet bemærket af Europa-Kommissionen, hvis dagsorden inkluderer en fælles aktion om sundhedspersonale og planlægning. Denne fælles aktion vedrører ikke kun sundhedspersonalets fremtidige kapacitet, men har også til formål at modernisere dets færdigheder og kompetencer. Der er bestemt behov for at udvikle delte og / eller overlappende retningslinjer for denne spændende nye æra inden for sundhedspleje for at få mest muligt ud af den nylige eksplosion i teknologi. Dette vil uundgåeligt nødvendiggøre oprettelsen af ​​en platform designet til at verificere, vurdere og få adgang til information vedrørende ny behandling og teknologi.

EAPM er gået videre ved at opfordre til handling på EU-niveau og siger: ”I 2020 bør EU støtte udviklingen af ​​en europæisk uddannelse og uddannelse af sundhedspersoners læseplan for den personaliserede medicin æra ved at forpligte sig til dette i 2015. EU bør efterfølgende lette udviklingen af ​​en uddannelsesstrategi for HCP i personaliseret medicin. ”

Alliancen arbejder hårdt på at fremme dialoger, tilskynde til den krævede platform og opfordrer som sagt til hurtig EU-handling. Dette er emner, der helt sikkert vil blive diskuteret i sin tid årlig konference den 9.-10. september på Solvay-biblioteket i Bruxelles 'Park Leopold, tæt på Europa-Parlamentet. Dette vil samle alle interessenter, inklusive nye MEP'er, og er tidsindstillet forud for udnævnelsen af ​​den kommende Europa-Kommissionen.

Med hjælp fra Den Europæiske Union og med større samarbejde mellem alle interessenter kan vi arbejde for at opbygge et sundere - og dermed rigere - EU for os selv, vores børn og for de kommende generationer.

Læs
reklame

Cypern

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 157 mio. EUR i forfinansiering til Cypern

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 157 mio. EUR til Cypern i forfinansiering, svarende til 13% af landets finansielle tildeling under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil hjælpe med at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage 1.2 milliarder euro i løbet af planens levetid, med 1 milliard euro i tilskud og 200 millioner euro i lån. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. Euro i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU. En del af NextGenerationEU vil RRF yde 723.8 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne.

Den cypriotiske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Belgien

EU's samhørighedspolitik: Belgien, Tyskland, Spanien og Italien modtager 373 mio. EUR til støtte for sundheds- og socialtjenester, SMV'er og social inklusion

Udgivet

on

Kommissionen har bevilget 373 mio. EUR til fem Europæiske Socialfond (ESF) og Europæiske Fond for Regionaludvikling (EFRU) operationelle programmer (OP'er) i Belgien, Tyskland, Spanien og Italien for at hjælpe landene med beredskab og reparation af coronavirus inden for rammerne af REACT-EU. I Belgien vil ændringen af ​​Wallonia OP stille yderligere 64.8 mio. EUR til rådighed for anskaffelse af medicinsk udstyr til sundhedstjenester og innovation.

Midlerne vil støtte små og mellemstore virksomheder (SMV'er) i udviklingen af ​​e-handel, cybersikkerhed, websteder og onlinebutikker samt den regionale grønne økonomi gennem energieffektivitet, miljøbeskyttelse, udvikling af smarte byer og lavemission offentlige infrastrukturer. I Tyskland, i forbundsstaten Hessen, vil 55.4 mio. EUR støtte sundhedsrelateret forskningsinfrastruktur, diagnostisk kapacitet og innovation på universiteter og andre forskningsinstitutioner samt forskning, udvikling og innovationsinvesteringer inden for klima og bæredygtig udvikling. Dette ændringsforslag vil også yde støtte til SMV'er og midler til opstart via en investeringsfond.

I Sachsen-Anhalt vil 75.7 mio. EUR lette samarbejdet mellem SMV'er og institutioner inden for forskning, udvikling og innovation, og tilvejebringe investeringer og arbejdskapital til mikrovirksomheder, der er ramt af coronavirus-krisen. Desuden vil midlerne muliggøre investeringer i virksomheders energieffektivitet, støtte digital innovation i SMV'er og erhverve digitalt udstyr til skoler og kulturinstitutioner. I Italien modtager den nationale OP 'Social Inklusion' 90 mio. EUR til fremme af social integration af mennesker, der oplever alvorlig materiel afsavn, hjemløshed eller ekstrem marginalisering, gennem 'Housing First' -tjenester, der kombinerer levering af umiddelbare boliger med mulighed for social- og arbejdsformidling .

reklame

I Spanien tilføjes 87 mio. EUR til ESF OP for Castilla y León for at støtte selvstændige og arbejdstagere, der fik deres kontrakter suspenderet eller reduceret på grund af krisen. Pengene vil også hjælpe hårdt ramte virksomheder med at undgå fyringer, især i turistsektoren. Endelig er midlerne nødvendige for at give vigtige sociale tjenester mulighed for at fortsætte på en sikker måde og for at sikre uddannelseskontinuitet under hele pandemien ved at ansætte yderligere personale.

REACT-EU er en del af NæsteGenerationEU og yder 50.6 mia.EUR ekstra finansiering (i løbende priser) til samhørighedspolitiske programmer i løbet af 2021 og 2022. Tiltag fokuserer på at understøtte arbejdsmarkedets modstandsdygtighed, job, SMV'er og lavindkomstfamilier samt etablere fremtidssikret grundlag for de grønne og digitale overgange og et bæredygtigt socioøkonomisk opsving.

reklame

Læs

Europa-Kommissionen

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 2.25 milliarder euro i forfinansiering til Tyskland

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 2.25 milliarder euro til Tyskland i forfinansiering, svarende til 9% af landets finansielle tildeling under Recovery and Resilience Facility (RRF). Dette svarer til det forfinansieringsbeløb, som Tyskland anmodede om i sin genopretnings- og modstandsdygtighedsplan. Forfinansieringsbetalingen vil hjælpe med at sætte gang i implementeringen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Tysklands genopretnings- og modstandsdygtighedsplan. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Tysklands genopretnings- og modstandsdygtighedsplan.

Landet er indstillet til at modtage 25.6 mia. EUR i alt, fuldt ud bestående af tilskud, i løbet af planens levetid. Udbetalingen følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. Euro i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU. En del af NextGenerationEU vil RRF yde 723.8 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne. Den tyske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. En fuld pressemeddelelse er tilgængelig her.

reklame

Læs
reklame
reklame
reklame

trending