Følg os

Elektroniske cigaretter

Tobaksproduktdirektivet & elektroniske cigaretter: En andragende

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

1684d2a3ddfb2196de386f0f96447524b7bbea8fNedenfor er et brev, som er blevet sendt her til morgen (16. december) til alle MEP i EU i lyset af, at den elektroniske cigaret igen er til diskussion.

Kære medlem af Europa-Parlamentet,

Efter den nylige afstemning i Europa-Parlamentet, der omstødte Europa-Kommissionens forslag om medicinsk regulering af e-cigaretter, forsøger politikere bag lukkede døre igen at håndhæve dårligt gennemtænkt og overdrevent drakonisk regulering af alle e-cigaretter. Tilsammen vil de forslag, der er under behandling, resultere i et forbud mod e-cigaretter, der er tilgængelige i øjeblikket.

Planerne om at haste disse forslag igennem inden udgangen af ​​det nuværende EU-formandskab betyder, at forslag, der er designet til at decimere e-cigaretindustrien og fratage millioner af tidligere rygere adgang til det ene produkt, som de ved vil holde dem fra tobak for altid, vil blive stemt. videre uden den livsvigtige og nødvendige konsultation og debat.

Som repræsentanter for Europa-Parlamentet, Rådet og Kommissionen mødes i dag for sidste gang i trilog, vil vi gerne sende dig en kopi af vores andragende, som er blevet underskrevet af 26,910 e-cigaretbrugere (på tidspunktet for afsendelse) fra alle hjørner af EU. Vores andragende opfordrer indtrængende politiske beslutningstagere til at trække artikel 18 tilbage fra tobaksproduktdirektivet (TPD). Der skal gives mere tid til at håndtere reguleringen af ​​e-cigaretter. Kommissionen er nu nødt til at gå væk og rådføre sig med alle dem, der har en interesse i denne debat: e-cigaretindustrien, sundhedsprofessionelle, politiske beslutningstagere og vigtigst af alle e-cigaretbrugerne selv. Først da vil Kommissionen være i stand til at fremsætte fornuftige forslag til en robust og proportional reguleringsordning for e-cigaretter. I mellemtiden kan politiske beslutningstagere konkludere alle andre aspekter af TPD på tilfredsstillende vis.

I dag vil e-cigaretbrugere fra hele EU se, hvad der sker i Bruxelles. Vi opfordrer indtrængende dem, der er involveret i triloger til at gøre det rigtige og lytte, ikke kun til de tusindvis af mennesker, der har underskrevet vores andragende, men til de millioner af e-cigaretbrugere i hele EU, som har gjort deres stemme hørt i fortiden. få måneder.

Med venlig hilsen

Linda Reid, Rob Reid og Adrian Dobbie

reklame

34 West Avenue
Boston Spa
Wetherby
LS23 6EJ
Storbritannien

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending