Følg os

Konflikter

Kommissær Georgieva fordømmer drab på to sundhedsarbejdere i Darfur, understreger vigtigheden af ​​vaccinationer

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

photo_verybig_1163081"Jeg fordømmer kraftigt drabet på to frivillige, der arbejder for det sudanesiske sundhedsministerium på en vaccinationskampagne i West Darfur i sidste uge. De to mænd var en del af et hold, der vaccinerede børn mod mæslinger i West Darfur. Mine tanker går til deres familier, venner og kolleger.

"Vaccinationer er afgørende for folkesundheden i Sudan som andre steder, og især for børn, der er de primære modtagere. Det er ikke kun mæslinger. Det internationale samfund har i nogen tid slået til lyd for en poliovaccinationskampagne i Sudan, hvilket også ville gavne de 165,000 børn, der bor i de konfliktramte regioner i South Kordofan og Blue Nile.

"Bestræbelser på at vaccinere disse børn har hidtil mislykkedes. Jeg opfordrer kraftigt Sudans regering samt Sudan People's Liberation Movement-North (SPLM-N) til at få poliovaccinationskampagnen til at ske. Dette er en alvorlig sundhedsrisiko i de to områder, og i hele underregionen, hvor børn betaler den højeste pris, hvis vaccination ikke kan gennemføres."

For mere information, klik her.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending