Følg os

Europa-Parlamentet

MEP'er støtter hele Europa alarm mekanisme til ramt-off læger

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

SprøjteDen 9. oktober stemte Labour-parlamentsmedlemmerne for at indføre en ny europæisk varslingsmekanisme for fagfolk, hvilket betyder, at læger, der er slået fra andre steder i EU, ikke vil være i stand til at praktisere i Storbritannien.

De sundhedsprofessionelle, der er omfattet af det opdaterede direktiv om sprogtjek, omfatter læger, sygeplejersker, tandlæger, dyrlæger, jordemødre og farmaceuter.

Catherine Stihler MEP sagde: "Labour MEP'er har arbejdet for at sikre, at det nuværende direktiv om faglige kvalifikationer sikrer, at myndighederne er i stand til at anvende sprogkontrol efter anerkendelsen af ​​kvalifikationer, og arbejdsgivere vil fortsætte med at fastslå de sprogkrav, der er nødvendige.

"Alle EU-nationer bør advare myndighederne om fagfolk, der ikke længere har ret til at udøve deres erhverv."

Den britiske regerings ændring af lægeloven i overensstemmelse med direktivet om faglige kvalifikationer vil sikre større sikkerhed for britiske patienter og forhindre fatale tilfælde som Dr. Ubani, den tyske læge, der dræbte en patient i Cambridge.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending