Følg os

Europa-Kommissionen

Europa-Parlamentets afstemning om tobaksvareforslaget: Erklæring fra sundhedskommissær Tonio Borg

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

cigaret-afgift"Jeg glæder mig over den positive afstemning i Europa-Parlamentets plenarmøde i dag til fordel for at indgå i forhandlinger med Rådet. Vi har været vidne til en livlig og grundig debat om Kommissionens forslag til revision af forslaget om tobaksprodukter, og jeg vil gerne takke MEP'erne for deres støtte og for at hylde ordføreren – Linda McAvan – for hendes engagement, beslutsomhed og vigtige bidrag til at sikre denne positive afstemning. 

"Det er ikke vejens ende, men dette vil give os mulighed for at føre forhandlingerne fremad og indgå i dialog med Rådet for at nå frem til en meningsfuld aftale om sagen.

"Ja, Kommissionen vil nu omhyggeligt analysere de ændringer, der er vedtaget i dag, og definere vores holdning, så forhandlingerne kan fortsætte i trilog. Jeg er overbevist om, at det reviderede direktiv om tobaksvarer stadig kan vedtages inden for det nuværende parlaments mandat. Alle institutionelle aktører er nødt til at spille deres rolle, da EU-borgere forventer, at vi alle handler på tobaksområdet og i den nærmeste fremtid vedtager en ny lovgivning, som vil sætte EU i frontlinjen på en global scene."

Flere oplysninger om forslaget om tobaksprodukter.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending