Følg os

Forsiden

Opmuntrende tegn i USA malaria-vaccine forskning

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

081208_malariaAmerikanske regerings sundhedsforskere har rapporteret om nogle vellykkede indikatorer i den første menneskelige test af en malariavaccine. I en undersøgelse, der involverede færre end 60-patienter, klarede vaccinen tre vigtige forhindringer: Det er sikkert for mennesker, det producerer et immunrespons, og det tilbød malariabeskyttelse hos voksne.

Sanaria Inc., et bioteknologifirma i Maryland, har udviklet vaccinen. Det nationale institut for allergi og infektionssygdomme (NIAID) sammen med samarbejdspartnere fra Walter Reed Army Institute of Research og Naval Medical Research Center vurderede Sanaria-produktet ved National Institutes of Health (NIH) nær Washington.

Femogtyve sunde voksne indvilligede i at være i det, der kaldes en fase 1-undersøgelse. Blandt de frivillige modtog 40-deltagere vaccinen, og 17 ikke. At sikre, at en vaccine er sikker, er et af de vigtigste mål i en forsøg på dette tidspunkt, så efter at de frivillige blev vaccineret intravenøst, lod forskerne en uge gå for at se, om der opstod bivirkninger, eller om der blev fremkaldt nogen tegn på malaria af vaccine.

reklame

Forsøgsvaccinen kaldes PfSPZ efter Plasmodium falciparum, den mest dødbringende af de malaria-forårsagende parasitter. PfSPZ er fremstillet af levende, men svækkede sporozoitter, afkom til de infektive malariasporer. NIAID-frivillige patienter viste ingen tegn på selve sygdommen i løbet af den første uge og udviklede forskellige niveauer af antistoffer mod malaria afhængigt af niveauet for PfSPZ-dosis, de modtog.

Tre uger efter, at frivillige fik deres endelige vaccination, lod forskerne de malaria-bærende myg løs, og deltagerne blev bidt af insekterne. Bevidst human malariainfektion under kontrollerede forhold er en standardproces i malariavaccineforsøg, ifølge pressemeddelelsen fra august 8 NIAID om testen.

Tolv af deltagerne, der modtog de højere doser af vaccinen, fik ikke malaria. Tre af frivillige i høj dosis kom med sygdommen, men det sammenlignede med infektion blandt 16 af 17 deltagere i lavdoseringsgruppen.

reklame

En anden 12-deltagere modtog slet ingen vaccine, og 11 af disse frivillige kom ned med malaria.

"I denne undersøgelse viste vi i princippet, at sporozoites kan udvikles til en malariavaccine, der giver høje beskyttelsesniveauer og fremstilles ved hjælp af den gode fremstillingspraksis, der kræves til vaccinelicens," sagde Dr. Robert A. Seder, hovedmanden efterforsker af forsøget ved NIAID Vaccine Research Center.

De frivillige var alle i NIH Clinical Center, da forskere ventede på, at symptomer skulle vises. Deltagerne forblev der gennem diagnose og behandling med anti-malaria medicin. De viste sig alle at være fri for infektion efter afslutningen af ​​forsøget.

Seder sagde, at forsøget er et "lovende første skridt i at skabe beskyttelse på højt niveau mod malaria." Fremtidige undersøgelser, tilføjede han, vil forsøge at finde den bedste dosering, tidsplan og leveringsmetode for PfSPZ. I fase 1-forsøget fik patienter vaccinen intravenøst, ikke en almindelig vaccinationsvej. En vaccine, der kræver injektion i en vene, er mere kompleks at indgive, især i betragtning af nogle af landdistrikterne og underudviklede regioner, hvor malaria påfører den største lidelse.

"Den globale byrde af malaria er ekstraordinær og uacceptabel," sagde NIAID-direktør Dr. Anthony S. Fauci. ”Forskere og sundhedsudbydere har opnået betydelige gevinster med at karakterisere, behandle og forebygge malaria; en vaccine er dog fortsat et undgåeligt mål. Vi bliver opmuntret af dette vigtige skridt fremad. ”

I 2010 forekom der omkring 219 millioner tilfælde af malaria og et anslået 660,000-malaria-relateret dødsfald globalt ifølge statistikker fra Verdenssundhedsorganisationen (WHO), der blev udsendt tidligere på året. Størstedelen af ​​malariadødsfald forekommer blandt afrikanske børn, 5 år og yngre.

NIAID-vaccineundersøgelsen er kun en af ​​mange aktiviteter, der støttes af den amerikanske regering for at mindske byrden ved denne sygdom. Præsidentens Malaria-initiativ (PMI) arbejder i 19-fokuslande i Afrika syd for Sahara og Asiens Greater Mekong-underregion. I de sidste syv år har PMI samarbejdet med de nationale regeringer; Den globale fond til bekæmpelse af aids, tuberkulose og malaria; Verdensbanken og andre donorer for at reducere forekomsten af ​​sygdommen, hvilket forskning har vist, bidrager til en generationscyklus af fattigdom. WHOs 2012 World Malaria Report bød bevis på succes i den anti-malariale kampagne, hvor det anslåede årlige antal globale dødsfald faldt med mere end en tredjedel siden 2000.

Økonomi

Udstedelse af grønne obligationer vil styrke euroens internationale rolle

Udgivet

on

Eurogruppens ministre drøftede euroens internationale rolle (15. februar) efter offentliggørelsen af ​​Europa-Kommissionens meddelelse af (19. januar), 'Det europæiske økonomiske og finansielle system: fremme styrke og modstandsdygtighed'.

Formand for Eurogruppen, Paschal Donohoe sagde: ”Målet er at reducere vores afhængighed af andre valutaer og styrke vores autonomi i forskellige situationer. Samtidig indebærer øget international brug af vores valuta også potentielle afvejninger, som vi fortsat vil overvåge. Under drøftelsen understregede ministrene potentialet ved udstedelse af grønne obligationer til at forbedre markenes anvendelse af euroen, samtidig med at de bidrog til at nå vores klimatransitionsmål. ”

Eurogruppen har drøftet spørgsmålet flere gange de seneste år siden Eurotopmødet i december 2018. Klaus Regling, administrerende direktør for den europæiske stabilitetsmekanisme, sagde, at overdreven tillid til dollaren indeholdt risici, hvilket gav Latinamerika og den asiatiske krise i 90'erne som eksempler. Han henviste også skråt til "nyere episoder", hvor dollarens dominans betød, at EU-virksomheder ikke kunne fortsætte med at arbejde med Iran i lyset af amerikanske sanktioner. Regling mener, at det internationale monetære system langsomt bevæger sig mod et multipolært system, hvor tre eller fire valutaer vil være vigtige, herunder dollar, euro og renminbi. 

reklame

Europakommissionær for økonomi, Paolo Gentiloni, var enig i, at euroens rolle kunne styrkes gennem udstedelse af grønne obligationer, der forbedrede markternes anvendelse af euroen, samtidig med at det bidrog til at nå vores klimamål for Next Generation EU-midler.

Ministrene var enige om, at der var behov for en bred indsats til støtte for euroens internationale rolle, som omfatter fremskridt inden for bl.a. Den Økonomiske og Monetære Union, bankunionen og kapitalmarkedsunionen for at sikre euroens internationale rolle.

reklame

Læs

EU

Europæisk menneskerettighedsdomstol støtter Tyskland over Kunduz-luftangrebssagen

Udgivet

on

By

En undersøgelse foretaget af Tyskland om et dødbringende luftangreb i 2009 nær den afghanske by Kunduz, der blev beordret af en tysk kommandør, overholdt dens forpligtelser med hensyn til livsret, fastslog Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol tirsdag den 16. februar skriver .

Dommen fra den Strasbourg-baserede domstol afviser en klage fra den afghanske statsborger Abdul Hanan, der mistede to sønner i angrebet, om at Tyskland ikke opfyldte sin forpligtelse til effektivt at undersøge hændelsen.

I september 2009 kaldte den tyske chef for NATO-tropper i Kunduz en amerikansk kampfly til at slå to brændstofbiler nær byen, som NATO mente var blevet kapret af Talibans oprørere.

Den afghanske regering sagde på det tidspunkt, at 99 mennesker, herunder 30 civile, blev dræbt. Uafhængige rettighedsgrupper anslået mellem 60 og 70 civile blev dræbt.

reklame

Dødstallet chokerede tyskerne og tvang i sidste ende sin forsvarsminister til at træde tilbage på grund af beskyldninger om at dække over antallet af civile tab i opløbet til Tysklands valg i 2009.

Tysklands føderale anklagemyndighed havde fundet ud af, at kommandanten ikke påtog sig strafferetligt ansvar, hovedsageligt fordi han var overbevist om, da han beordrede luftangrebet, at der ikke var nogen civile til stede.

For at han kunne holdes ansvarlig i henhold til international lov, ville han skulle have fundet ud af, at han havde handlet med den hensigt at forårsage overdrevne civile tab.

reklame
Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol overvejede effektiviteten af ​​Tysklands efterforskning, herunder om den fastslog en begrundelse for dødelig magtanvendelse. Det overvejede ikke lovligheden af ​​luftangreb.

Af 9,600 NATO-tropper i Afghanistan har Tyskland den næststørste kontingent bag USA.

En fredsaftale i 2020 mellem Taliban og Washington opfordrer udenlandske tropper til at trække sig tilbage den 1. maj, men den amerikanske præsident Joe Bidens administration gennemgår aftalen efter en forværring af sikkerhedssituationen i Afghanistan.

Tyskland forbereder sig på at udvide mandatet til sin militære mission i Afghanistan fra 31. marts til slutningen af ​​dette år med troppsniveauer på op til 1,300 ifølge et udkast til dokument set af Reuters.

Læs

EU

Digitalisering af EU-retssystemer: Kommissionen indleder offentlig høring om grænseoverskridende retligt samarbejde

Udgivet

on

Den 16. februar lancerede Europa-Kommissionen en offentlig høring om modernisering af EU's retssystemer. EU sigter mod at støtte medlemslandene i deres bestræbelser på at tilpasse deres retssystemer til den digitale tidsalder og forbedre dem EU grænseoverskridende retligt samarbejde. Justiskommissær Didier Reynders (billedet) sagde: “COVID-19-pandemien har yderligere understreget vigtigheden af ​​digitalisering, også inden for retfærdighed. Dommere og advokater har brug for digitale værktøjer for at kunne arbejde hurtigere og mere effektivt sammen.

Samtidig har borgere og virksomheder brug for onlineværktøjer til en lettere og mere gennemsigtig adgang til domstolene til en lavere pris. Kommissionen stræber efter at skubbe denne proces frem og støtte medlemslandene i deres bestræbelser, herunder med hensyn til at lette deres samarbejde i grænseoverskridende retslige procedurer ved hjælp af digitale kanaler. " I december 2020 vedtog Kommissionen en kommunikation skitserer de handlinger og initiativer, der skal fremme digitaliseringen af ​​retssystemer i hele EU.

Den offentlige høring vil samle synspunkter om digitaliseringen af ​​EU's grænseoverskridende civile, kommercielle og strafferetlige procedurer. Resultaterne af den offentlige høring, hvor en bred vifte af grupper og enkeltpersoner kan deltage, og som er tilgængelige her indtil den 8. maj 2021 vil indgå i et initiativ om digitalisering af grænseoverskridende retligt samarbejde, der forventes ved udgangen af ​​dette år, som annonceret i 2021 Kommissionens arbejdsprogram.

Læs
reklame
reklame
reklame

trending