Følg os

Forsiden

Tonio Borg ny sundhedskommissionær

DEL:

Udgivet

on

MEP'erne stemmer onsdag den 21. november om Tonio Borgs nominering til kommissionær for sundhed og forbrugerbeskyttelse. I løbet af de sidste par uger blev Maltas udenrigsminister underkastet en omfattende undersøgelse af Parlamentet for at kontrollere, om han var egnet til stillingen. Følg afstemningen i plenarmødet live på vores hjemmeside kl. 12.20 CET onsdag for at finde ud af, om han har formået at overbevise dem.

Som en del af Parlamentets kontrol blev hr. Borg bedt om at svare skriftligt på fem spørgsmål fra MEP'er samt deltage i en tre timers grillning af tre parlamentsudvalg. Vurdering af fremtidige kommissærers egnethed er en vigtig del af Parlamentets tilsynsbeføjelser. Det tjener også til at øge gennemsigtigheden i nomineringsprocessen.

 

Anna van Densky

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.
reklame

trending