Følg os

Generelt

Hvilke færdigheder har du brug for for at være en Forex Trader?

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Forex trading kan være for alle, men et bestemt færdighedssæt - som kan læres - vil hjælpe dig med at træffe velinformerede beslutninger og øge chancerne for succesfuldt at lukke positioner og afbøde høje risici. Det første skridt er at have en klar forståelse af, hvad der præcist er involveret, når man handler på valutamarkedet.

Hvad er Forex Trading?

Hvis du nogensinde har rejst til udlandet og vekslet valuta, har du allerede spillet din rolle i en strømlinet Forex handel. Forex er en forkortelse for valutamarkedet, nogle gange forkortet til FX.

Når virksomheder køber varer eller tjenester fra et andet land, skal de have den lokale valuta, på samme måde som turister gør, når de rejser til udlandet. Den største forskel er, at de ofte har brug for at udveksle meget store mængder kapital.

Ved at foretage store udvekslinger øger disse virksomheder efterspørgslen efter målvalutaen og dermed prisen bevæger sig. Valutakurserne bevæger sig konstant på grund af de samlede internationale handler, og valutakurserne kan derfor bevæge sig med store marginer.

Handel på Forex-markedet involverer simpelthen at købe et beløb af en valuta og holde fast i det, mens valutakursen bevæger sig, forhåbentlig til din fordel og derefter ændre det tilbage for at opnå en fortjeneste. En succesfuld Forex-handler har simpelthen en stærk idé om, hvornår de rigtige tidspunkter er at købe og sælge for at maksimere deres afkast.

Derivater er blevet den største aktivklasse i verden. De er en finansiel kontrakt, der 'afleder' sin værdi fra et underliggende aktiv – som kan være alt fra aktier og obligationer til markedsindekser og valutaer – endda et andet derivat.  Handel med CFD'er eller spread betting på GBP/USD-parret, for eksempel ville vedrøre en kontrakt mellem to eller flere parter om at købe et forudbestemt beløb på GBP i USD på en bestemt dato, med eller uden valgfrie forbehold – afhængigt af handelsmetoden.

reklame

Forskellene mellem CFD og Forex handel

Contract For Difference (CFD) og Forex er de to mest populære valg for handlende. De udføres begge Over The Counter (OTC) uden overvågning af en børs og bærer lignende transaktionsomkostninger og provisioner.

Den største forskel mellem CFD-handel og Forex er det CFD'er dækker en bred vifte af markeder som aktier og råvarer, hvorimod Forex kun refererer til valutamarkedet. Det er vigtigt at huske, at når man handler med både CFD og Forex, ejer investorerne ikke det underliggende aktiv, der handles, de spekulerer kun i, om prisen vil stige eller falde.

Forex Trader-kompetencen

● Computerkendskab

Forex handel online involverer brug af en mæglers tjenester, da privatpersoner ikke har tilladelse til selv at udføre handler. Derfor er det et anbefalet udgangspunkt at have en god grundlæggende forståelse for IT. Online valutahandel har mange fordele; du kan arbejde fra hvor som helst i verden og når som helst, da Forex-markedet er åbent 24 timer i døgnet fem dage om ugen.

● En matematisk tilbøjelighed

Handel er afhængig af ens evne til at håndtere tal, nogle gange flere på én gang. Mens al den involverede matematik kan læres, har numerisk tilbøjelige mennesker en tendens til at nyde processen meget mere.

Efterhånden som verden bliver mere automatiseret på alle områder, er behovet for vandtæt hovedregning blevet mindre, men at forstå principperne i spillet skader ikke dine odds. På Forex-markedet vil du være bekymret over valutapar præsenteret som to tal.

Efterhånden som disse tal bevæger sig – styrker eller svækkes mod hinanden – er det afgørende at være klar over, hvad det betyder for din position. Forenklet sagt, jo mere sikker du er til at afkode og finde mening i dataene foran dig, jo mere komfortabel vil du føle dig.

● Et analytisk sind

Meget af de data, som handlende beskæftiger sig med, vil blive præsenteret i diagrammer, og de bedste besidder evnen til ikke kun at analysere og drage konklusioner fra dem hurtigt, men også at genkende tendenser tidligt. En stor del af dette er også at have gode forskningsmetoder. Selvom handel ikke er let, behøver det ikke at være alt for kompliceret, og det betaler sig ofte at lægge benene på sig i forskningsfasen.

● Selvdisciplin

Som med alt andet i livet og især handel, vil du aldrig være konsekvent på toppen. Din succes vil uundgåeligt svinge over tid og have selvdisciplin at ikke overreagere, når tingene ikke går din vej, er kendetegnende for en god forhandler.

Hvis du ønsker at have en handelskarriere med nogen lang levetid, er følelsesmæssig kontrol afgørende - at opretholde en rationel tilgang, når presset stiger. På samme måde vil en støt forbedring af din udholdenhed holde dig opmærksom i længere perioder, så fejl ikke sniger sig ind i dit arbejde.

● Opmærksomhed

Lige så vigtigt er det at holde regelmæssige pauser. Det siges ofte, at markederne aldrig sover med den insinuation, at du heller ikke burde, men det kunne ikke være længere fra sandheden. Tillad regelmæssige pauser væk fra enhver skærm, og sørg for, at du får nok søvn, fordi udbrændthed vil være din værste fjende.

Hvis du har en passion for Forex trading, kan den ekspertise, der kræves for potentielt at få succes, erhverves over tid med en kombination af dedikation og erfaring.

*Spread-væddemål og CFD'er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for at tabe penge hurtigt på grund af gearing. Langt de fleste detailkundekonti taber penge ved spread betting og/eller handel med CFD'er. Du bør overveje, om du forstår, hvordan spread bets og CFD'er fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.

*Markedsføring for CFD'er og spread betting er ikke beregnet til amerikanske statsborgere, da det er forbudt i henhold til amerikansk lovgivning.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending