Slut med os

Generelt

3 ting, som virksomheder skal overveje, når de omfavner en grønnere økonomi

Udgivet

on

Der er en lang række forskellige ting, som virksomheder kan tænke over i disse dage, men et element, der med rette er steget op på dagsordenen i det sidste årti eller deromkring, er miljøet.

Nu har en ny undersøgelse sat fokus på, hvordan små og mellemstore virksomheder i Storbritannien har lyst til at blive grønne, og resultaterne tyder på, at mange generelt er positive til at tage skridtet.

Friske muligheder

Edie rapporterede om afstemningen foretaget af Opinium for Entrepreneurs Network og Enterprise Trust i starten af ​​denne måned. Den fandt, at to tredjedele af SMV'erne i Storbritannien tror, ​​at en grøn økonomi ville skabe positive muligheder.

Det afslørede også, at 54 procent af de 500 undersøgte virksomheder, som omfattede organisationer fra områder, herunder detailhandel og produktion, havde taget skridt til at blive mere miljøvenlige i det sidste halvandet år.

Men hvis du er en del af en virksomhed, der ønsker at blive grønnere i øjeblikket, hvad kan der være nogle af de vigtigste problemer, du skal overveje? Her giver vi kun tre forslag til, hvad du skal gøre.

1. Finansieringsforøgelse

Opinium-undersøgelsen viste, at 61 procent af virksomhederne var optimistiske med, at en grøn økonomi ville være positiv for deres forretning med hensyn til økonomi. Imidlertid kan det kræve finansiering at foretage miljøvenlige ændringer i en organisation, så virksomhederne bliver nødt til at undersøge tilgange til denne sag.

Der er en række muligheder tilgængelige i øjeblikket, men en, der kunne give et løft i tide, er Coronavirus Business Interruption Loan Scheme. Som Finansieringsmuligheder forklarer, initiativet blev lanceret af den britiske regering for at støtte dem, der har været udsat for forstyrrelser på grund af COVID-19. Nu udvidet til slutningen af ​​januar næste år, kunne CBILS være en måde for virksomheder både at styre virkningen af ​​pandemien, uden tvivl et andet stort forestående problem, som virksomheder står over for i dag, og også tage skridt mod at blive grønnere.

2. Få personale engageret

Undersøgelsen af ​​grundene til, at virksomheder vælger at blive grøn, afslørede Opinium-forskningen, at mange sagde, at der var øgede forventninger fra folk, herunder dem, der ansøgte om job.

Med det i tankerne vil det være vigtigt at sikre, at nye rekrutter er fuldt engagerede i din virksomheds indsats relateret til miljøet og andre områder - og det kræver kvalitet ombord. At gøre denne ret kan være massiv, som statistikker udarbejdet af OC garver afslørede, at 69 procent af medarbejderne er mere tilbøjelige til at forblive i en virksomhed i tre år efter en stærk ombord-oplevelse.

3. Fremhæv din indsats

Øgede forventninger blandt forbrugerne blev også betragtet af nogle deltagere i Opinium-undersøgelsen som en driver bag dem, der blev grønne. Så hvis du har taget skridt til at blive mere miljøvenlig, hvorfor ikke fortælle offentligheden om det?

Overvej hvordan du kan arbejde med grønne meddelelser eller casestudier om din indsats i marketingkampagner, da dette kan øge dit omdømme i øjnene på eksisterende og nye kunder.

Gør ændringer

Det er en fascinerende tid for mange virksomheder i øjeblikket, og miljøspørgsmål er uden tvivl vigtigere end nogensinde før.

Opinium-afstemningen har sat et spændende fokus på, hvor mange virksomheder der synes om emnet, og det vil være interessant at se, hvordan sagen udvikler sig i de kommende måneder og år.

 

Continue Reading

Generelt

Det bedste ved 5G er endnu ikke kommet  

Udgivet

on

Ledere fra førende mobiloperatører har opfordret forbrugerne til at være tålmodige med 5G og forklare mere avancerede muligheder og brugssager vil blive tilgængelige efterhånden som teknologien udvikler sig.

Tale på den nylige branchekonference CES 2021 fortalte Drew Blackard, VP for produktadministration hos Samsung Electronics America (SEA), et panel, at mange aktuelle tjenester, herunder videostreaming, kun er "bedre på 5G".

Men han tilføjede mere avancerede "kun 5G-oplevelser" bliver mainstream "mere og mere, når infrastrukturen udvikler sig" og teknologien bliver mere udbredt.

Blackard bemærkede, at SEA havde "lavet en masse udvikling med partnere for at udbygge, hvordan disse kan se ud", idet de pegede på et samarbejde med AT&T om at tilbyde AR-oplevelser for sportsfans.

Ice Mobility-formand og medstifter Denise Gibson tilføjede "der er et element af tålmodighed" for at realisere 5Gs potentiale.

Hun sagde, at 5G "er en platform, der vil udvikle sig" og forklarer, "det handler ikke kun om" geografisk rækkevidde, men også levering af avancerede funktioner og tjenester på netværk og enheder.

Blackard tilføjede "partnerskaber er åbenlyst essentielle" og bemærkede, at 5G krævede "en gruppe, en industri for at bringe dette frem. Det er ikke en enkelt spiller, der kan gøre det ”.

Kommenterer spørgsmålet Abraham Lui, Huaweis hovedrepræsentant for EU-institutionerne, sagde "I Europa er det bedste af 5G endnu ikke kommet. Efterhånden som 5G-implementeringen samles på tværs af kontinentet, vil brugerne sætte pris på fordelene ved denne spilskiftende teknologi i den nærmeste fremtid ". 

Continue Reading

Generelt

Investering i lokale ressourcer til Europas strategiske autonomi

Udgivet

on

Dagens (14. januar) Forum Europe-debat, som var vært af MEP'erne García del Blanco (S&D), Eva Maydell (PPE), Alexandra Geese og Anna Cavazzini (Grønne / EFA), drøftede de praktiske, tekniske og politiske spørgsmål, der vil bestemme fremtid for teknologi og data i Europa.

Huaweis hovedrepræsentant for EU-institutionerne Abraham Liu skitserede virksomhedens bidrag til dette mål i dag under online-debatten "Europa i den digitale tidsalder: globale partnerskaber for at fremme europæisk lederskab", arrangeret af Forum Europe.

Huawei chefrepræsentant for EU-institutionerne Abraham Liu

"Vi kan styrke Europas digitale suverænitet ved at hjælpe det med at udvikle og beskytte strategiske ressourcer - men åbenhed og fælles standarder vil være nøglen til at komme derhen," siger Huaweis Abraham Liu. "Hvordan kan man frigøre digital suverænitet for Europa? Ved at beskytte den ledende rolle, der gør det muligt for den at sætte globale standarder gennem åbenhed og innovation, og ved at investere i de aktiver, der beskytter dens strategiske interesser."

“Huawei bidrager til EU's digitale suverænitet på tre vigtige måder: ved at fungere som en stor investor i og partner i den europæiske industri; ved at hjælpe med at sikre, at data og innovation forbliver i Europa og ved at bidrage til et åbent og sikkert europæisk digitalt økosystem, ”understregede Liu under begivenheden. "Vi ønsker, at europæiske borgere skal have den bedste teknologi, det bedste privatliv og den bedste sikkerhed uden at skulle stole på tillid eller blive hæmmet af manglende valg eller omkostninger."

Liu fremhævede den vigtige rolle for Europa i skabelsen af ​​en lovgivningsmæssig ramme, der muliggør sikkerhed baseret på fælles standarder og fakta snarere end blot tillid: ”Jeg er overbevist om, at Europa bør fastsætte reglerne. Det skal også forblive åbent, så alle multinationale virksomheder, som vores, kan følge disse regler, ”sagde han.

Huawei har investeret stærkt i europæisk industriproduktion med fremtidige prioriteter, herunder investering i bygning af faciliteter til 5G-produktion og avancerede tekniske forskningsfaciliteter inden for cybersikkerhed og gennemsigtighed. I løbet af de næste fem år har virksomheden forpligtet sig til at investere 100 mio. € i udviklingen af ​​et robust AI-økosystem i Europa og samarbejde om at forbinde branchens ledere med mindst 200,000 udviklere.

Continue Reading

Generelt

'Jeg er bekymret for, at russerne køber sig ind i Storbritannien'

Udgivet

on

Arbejdskammerat Lord Judd advarede Det Forenede Kongeriges indvandringssystem om manipulationer med "køb af statsborgerskab". Lord Judd, en tidligere regeringsminister, gav udtryk for sin bekymring over Storbritanniens ry som "en bastion af retfærdighed" er truet, hvis udenlandske enkeltpersoner effektivt får automatisk ophold på grund af deres ekstreme rigdom. Tidligere havde han indgivet en anmodning til House of Lords om ansøgning om statsborgerskab hos den kontroversielle russiske bankmand Georgy Bedzhamov (billedet), skriver Louis Auge.

Ifølge medierapporter gemmer sig Bedzhamov nu i London og indgav en ansøgning om et britisk statsborgerskab for at garantere hans sikkerhed fra russisk retfærdighed. Ifølge kilder tæt på det britiske indenrigsministerium vil det sandsynligvis ikke lykkes.

”Vi har fået oplysninger om, at han i øjeblikket ansøger om statsborgerskab i Antigua og Barbuda”, sagde EU-reporterens kilde. Højkommissæren for Antigua og Barbuda i London har ikke reageret på EU Reporter's anmodninger.

Russiske myndigheder forfølger Bedzhamov siden 2016 over sammenbruddet af Vneshprombank, der skylder ham i svig, beløb sig til omkring 2.5 mia. £. Hans søster Larisa Markus blev idømt ni års fængsel i 2017 efter at have indrømmet tyveri på £ 1.4 mia.

Lord Judd (billedet) spurgte den britiske regering “hvilken vurdering de har foretaget af anklagerne om bedrageri og korruption mod Georgy Bedzhamov i forbindelse med hans ansøgning om britisk statsborgerskab”.

"Pointen er, at ja, jeg er bekymret for, at russere køber sig ind i Storbritannien, og det synes for mig at være meget uheldigt på det tidspunkt, hvor vi er så fjendtlige og vanskelige over så mange mennesker med så mange problemer."

”Som en, der er dybt engageret i retfærdighed og en oplyst og retfærdig indvandringspolitik, tror jeg, at det ikke bliver noget, du køber at blive britisk statsborger. Det er noget, du skal være værdig til. Der skal være mere gennemsigtighed. ”, Sagde han.

I Storbritannien er Bedzhamov også begrænset i sine økonomiske rettigheder. Forskellige domstole har begrænset hans bevægelse mellem London og Wales. Han har forbud mod at bruge mere end £ 10,000 om ugen, mens han lejer en penthouse i Londons luksusdistrikt Mayfair for £ 35,000.

”Jeg er bekymret over hele indvandrings- og asyloperationen i dette land. Det forekommer mig, at det skal være åbent og gennemsigtigt, retfærdigt og ærligt, og det skal være frit for enhver overvældende økonomisk bias.

”Jeg tror, ​​at det (rige individer får statsborgerskab uden behørig kontrol) sætter spørgsmålstegn ved hele objektiviteten, retfærdigheden og gennemsigtigheden af, hvad vi laver med andre mennesker. Vi er i en meget dårlig fase i vores historie.

”Men nu er vi virkelig blevet et ærligt, defensivt og pengeorienteret samfund af den forkerte art.

Sidste december kørte et mobilskilt med et foto af parret uden for Harrods i Knightsbridge, London. Det tilbød også en "belønning for information".

High Court i London meddelte angiveligt en frysebekendelse på £ 1.34 mia. På hans aktiver i april sidste år.

Afgørelsen siges at have givet sagsøgerne mulighed for at søge i et byhus, som Bedzhamov havde brugt som kontor.

Bedzhamov siges at have nægtet strafferetlige anklager mod ham i Rusland.

Han bor efter sigende stadig i hjem i både London og Monaco.

Continue Reading
reklame

Twitter

Facebook

trending