Slut med os

EU

ERG blandt de første 25 virksomheder, der støtter 'Terra Carta' under ledelse af HRH The Prince of Wales og Sustainable Markets Initiative

Udgivet

on

Eurasian Resources Group (ERG eller The Group), en førende diversificeret naturressourcegruppe med hovedsæde i Luxembourg, var blandt de første 25 verdensledende organisationer, der støttede 'Terra Carta', et initiativ lanceret af HRH The Prince of Wales (billedet). Initiativet giver en køreplan til 2030, der bevæger sig mod en bæredygtig fremtid forankret i naturens transformative kraft og den private sektors energier, ressourcer og innovation.

Annonceret på One Planet-topmødet i Paris er Terra Carta en del af Sustainable Markets Initiative.

Terra Carta skaber en ramme for at tilskynde til og katalysere en nødvendig overgang, og skitserer ti områder til handling, mens omkring 100 handlinger for erhvervslivet danner grundlaget for en genopretningsplan, der sætter natur, mennesker og planet i centrum for global værdiskabelse.

ERG bidrog til drøftelser med HRH Prinsen af ​​Wales som en del af en 'koalition af de villige' blandt globale forretningsledere på tværs af forskellige brancher, hvilket banede vejen for udvikling af chartret for en bæredygtig og ambitiøs fremtid.

Benedikt Sobotka, administrerende direktør for Eurasian Resources Group og medformand for Global Battery Alliance (GBA) sagde: ”Terra Carta er et nødvendigt og vigtigt globalt initiativ - og et, der støtter Paris-klimaaftalen, konventionen om biologisk mangfoldighed og Bæredygtige udviklingsmål. Med en køreplan til 2030 katalyserer den handling og forpligtelser på tværs af brancher og medfører nøjagtigt den type systemisk overgang, der er nødvendig i løbet af dette årti og derefter.

”Vores støtte til prinsens presserende appel er en del af vores større indsats for at sikre en bæredygtig fremtid. Dette spænder fra vores forpligtelse til at fremskynde innovation på tværs af sektorer og hurtigst muligt hjælpe med at eliminere børnearbejde i minesamfund i DRC.

”Som en del af GBA inkluderer et nøgleinitiativ, vi kører fremad, Battery Passport, som vil hjælpe med at hæve ESG-industristandarder, gennemsigtighed og ansvarlighed i den globale batterisektor.

”Vi ser frem til at være en del af Terra Carta og udforske interessante synergier med henblik på at nå de mål, HRH har sat sig.”

SMI har også indledt oprettelsen af ​​en Natural Capital Investment Alliance, der er målrettet mod 10 milliarder dollars inden 2022.

Andre tilhængere af Terra Carta inkluderer: AstraZeneca, Fidelity International, Bank of America, ManyOne, Freuds, Jony Ive / LoveFrom, Refinitiv, Heathrow Airport, Coutts, IIGCC, HSBC, Schroders, EY, BP, Macquerie, State Street, Pollination, Lombard Odier, Mirova, Drax Group, EFI, Compass Group, ReNew Power, Polymateria, CCm Technologies, Lanzatech.

For mere information om Terra Carta, besøg venligst det relevante websted.

EU

EU øger budgettet for humanitær bistand til 2021, efterhånden som behovene stiger

Udgivet

on

Da de globale humanitære behov forværres yderligere på grund af konsekvenserne af coronaviruspandemien og virkningerne af klimaændringerne, har Europa-Kommissionen vedtaget sit oprindelige årlige humanitære budget på 1.4 mia. Euro for 2021. Dette repræsenterer en stigning på mere end 60% sammenlignet med oprindelige humanitære budget på 900 mio. EUR vedtaget sidste år.

Krisestyringskommissær Janez Lenarčič sagde: "Humanitære behov vokser globalt, og vi har brug for et budget, der skal matche. Vores øgede budget vil give EU mulighed for fortsat at spille en førende global rolle i at reagere på nye og eksisterende kriser. I sidste ende handler humanitær bistand om redder liv. Alligevel vokser kløften mellem donorernes økonomiske ressourcer og de hastigt voksende humanitære behov i 2021. For at efterlade ingen behøver vi derfor flere internationale partnere til at træde op for at udfylde dette hul. Vi bør ikke glemme, at kun en global reaktion vil løse globale problemer, såsom kampen mod coronaviruspandemien, som påvirker alle. ”

Den Europæiske Union har ydet humanitær bistand siden 1992 i over 110 lande og når ud til millioner af mennesker over hele kloden hvert år. EU-bistand leveres gennem humanitære partnerorganisationer, herunder FN-agenturer, ikke-statslige organisationer og Røde Kors-familien. Pressemeddelelsen er tilgængelig online.

Continue Reading

EU

Nye alliancer til nye løsninger: Præsident von der Leyen ved Davos Agenda Week 2021

Udgivet

on

Den 26. januar holdt præsident von der Leyen en særlig tale ved Davos dagsorden uge 2021 under en session om 'statens verden' via videokonference. Præsidenten opfordrede til, at "vi skal lære af denne krise." Hun understregede: ”Vi har talt meget om sammenhængen mellem tab af biodiversitet og COVID. Nu skal vi gå til handling. Vi beskytter mindst 30% af land og hav her i Europa. Vi er klar til at formidle den samme ambition på globalt niveau på det næste FN-topmøde om biodiversitet i Kunming. Dette skal være som COP21 var for klimaet. Fordi vi har brug for en aftale i Paris-stil for biodiversitet. ”

Præsident von der Leyen talte om digitalisering og stormen af ​​det amerikanske Capitol: ”Vi skal tage fat på de mørkere sider af den digitale verden. Vi skal pleje vores demokrati hver dag og forsvare vores institutioner mod den ætsende kraft af hadetale, desinformation, falske nyheder og tilskyndelse til vold. ”

Om forretningsmodellen for onlineplatforme sagde præsidenten: ”Det har ikke kun indflydelse på fri og fair konkurrence, men også på vores demokratier, vores sikkerhed og kvaliteten af ​​vores information. Vi er nødt til at indeholde denne enorme styrke fra de store digitale virksomheder. Vi vil have det klart fastlagt, at internetfirmaer tager ansvar for den måde, hvorpå de formidler, promoverer og fjerner indhold. ”

I en tale til deltagere fra hele verden mindede Ursula von der Leyen om den bedrift, der producerede den første COVID-19-vaccine på få måneder. Nu, sagde hun, er det tid til at levere: ”Europa investerede milliarder for at hjælpe med at udvikle verdens første COVID-19-vacciner. At skabe et virkelig globalt fælles gode. Og nu skal virksomhederne levere. De skal overholde deres forpligtelser. Dette er grunden til, at vi vil oprette en gennemsigtighedsmekanisme for vaccineeksport. Europa er fast besluttet på at bidrage. Men det betyder også forretning. ”

Præsidenten opfordrede især til nye alliancer mellem offentlige og private partnere for at tackle de mange globale udfordringer, vi står over for: ”Det er kun ved at arbejde sammen - på tværs af grænser og på tværs af sektorer - at vi kan tackle vores globale udfordringer. Ingen privat virksomhed eller offentlig myndighed kan gøre det alene. Vi har brug for denne nye offentlig-private tilgang til at opdage tidligere, udvikle os sammen og fremstille hurtigere i målestok. Dette gælder ikke kun for pandemier eller sundhed. Det gælder for alle større samfundsmæssige udfordringer. Nye alliancer til nye løsninger. Dette er hvad vi vil arbejde for. ”

Talen er tilgængelig online i Engelsk og snart ind fransk og sort tysk. Du kan se det : Gå hertil, log ind ved hjælp af den e-mail du bruger til EyeOnWater og klik på “Tilføj et nyt billede”. Følg vejledningen til at uploade, vælge eller tage et nyt billede..

Continue Reading

Økonomi

EU godkender 2.9 mia. € i statsstøtte til batteriprojekt, der tiltrækker 9 mia. €

Udgivet

on

Kommissionen har godkendt statsstøtte på op til 2.9 mia. Euro i finansiering til et 'vigtigt projekt af fælles europæisk interesse' (IPCEI) til støtte for forskning og innovation i batterikædekæden. De tolv involverede EU-lande vil yde offentlig finansiering, der forventes at frigøre yderligere 9 mia. € i private investeringer.

Projektet, kaldet ”European Battery Innovation”, blev forberedt og underrettet i fællesskab af Østrig, Belgien, Kroatien, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Italien, Polen, Slovakiet, Spanien og Sverige.

Eksekutiv vicepræsident Margrethe Vestager med ansvar for konkurrencepolitikken sagde: ”For de enorme innovationsudfordringer for den europæiske økonomi kan risikoen være for stor til, at kun en medlemsstat eller en virksomhed kan tage alene. Dagens projekt er et eksempel på, hvordan konkurrencepolitikken fungerer hånd i hånd med innovation og konkurrenceevne. Med betydelig støtte kommer også ansvar: offentligheden skal drage fordel af sin investering, hvorfor virksomheder, der modtager støtte, skal skabe positive spillovereffekter i hele EU. ”

Da Vestager blev spurgt, om virksomheder uden for EU, såsom Tesla, kunne drage fordel af denne finansiering, sagde hun, at dette var muligt, og viste, at EU var forpligtet til at åbne strategisk autonomi og hilser ikke-EU-virksomheder velkommen, når de har de rigtige projekter.

Næstformanden for fremsyn, Maroš Šefčovič, sagde: ”Kommissionen har givet grønt lys til et andet vigtigt projekt af fælles europæisk interesse inden for batterier. Teknologi er afgørende for vores overgang til klimaneutralitet. Tallene viser, hvor enormt dette er. Det involverer tolv medlemsstater fra nord, syd, øst og vest, der tilfører op til 2.9 mia. Euro i statsstøtte til støtte for 46 projekter designet af 42 virksomheder, hvilket igen vil generere tre gange så mange private investeringer. "

Projektet vil dække hele batteriets værdikæde: udvinding af råvarer, design og fremstilling af battericeller, genbrug og bortskaffelse. Det forventes at bidrage til udviklingen af ​​et helt sæt nye teknologiske gennembrud, herunder forskellige cellekemikalier og nye produktionsprocesser, og andre innovationer i batteriets værdikæde, ud over hvad der opnås takket være det første batteri IPCEI.

 

Continue Reading
reklame

Twitter

Facebook

trending