Slut med os

EU

Migration: Præsident von der Leyen opfordrer til et system, der styrer migration på lang sigt, fuldt funderet i europæiske værdier

Udgivet

on

Den 19. november præsident Ursula von der Leyen fra Europa-Kommissionen (billedet) holdt en hovedtale på den interparlamentariske konference om migration og asyl, der var vært for Europa-Parlamentets præsident, David Sassoli og Forbundsdagens præsident, Wolfgang Schäuble, via videokonference. På konferencen mindede præsident von der Leyen om, at "migration altid har været en kendsgerning for Europa - og det vil det altid være", og at den "beriger vores samfund, det bringer nyt talent til vores lande, når det er godt styret". 

Den Europæiske Union står dog stadig over for mange udfordringer: ”Det nuværende system fungerer ikke længere. Vores nye pagt om migration og asyl giver en ny start. ” Præsidenten understregede vigtigheden "for EU at opbygge et system, der styrer migration på lang sigt, og som er fuldt funderet i europæiske værdier", som beskrevet i den nye Pagt om migration og asyl fremsatte Kommissionen i september i år. For at finde en "bæredygtig løsning" opfordrede præsident von der Leyen alle involverede parter - de nationale parlamenter, Europa-Parlamentet og de nationale regeringer - til at arbejde sammen om at anerkende og overvinde eksisterende forskelle.

Hun gentog også behovet for at vise solidaritet med medlemsstaterne ved EU's ydre grænser, hvis bekymring skal høres og drøftes. Du kan se præsidentens tale tilbage : Gå hertil, log ind ved hjælp af den e-mail du bruger til EyeOnWater og klik på “Tilføj et nyt billede”. Følg vejledningen til at uploade, vælge eller tage et nyt billede., og læs den fulde hovedtale online. Find mere information om EU's migrationspolitik : Gå hertil, log ind ved hjælp af den e-mail du bruger til EyeOnWater og klik på “Tilføj et nyt billede”. Følg vejledningen til at uploade, vælge eller tage et nyt billede..

coronavirus

Italien rapporterer 26,323 nye tilfælde af coronavirus, 686 dødsfald

Udgivet

on

Italien rapporterede 686 COVID-19-relaterede dødsfald lørdag (28. november) mod 827 dagen før og 26,323 nye infektioner, ned fra 28,352 fredag ​​(27. november), sagde sundhedsministeriet, skriver .

Der blev udført 225,940 vatpinde den sidste dag sammenlignet med tidligere 222,803.

Italien var det første vestlige land, der blev ramt af virussen og har set 54,363 COVID-19-dødsfald, siden dets udbrud opstod i februar, den næsthøjeste vejafgift i Europa efter Storbritannien. Det har også registreret 1.564 millioner sager.

Mens Italiens daglige dødsfald har været blandt de højeste i Europa i løbet af de seneste dage, er stigningen i hospitalsindlæggelser og intensivplejebevægelse aftaget, hvilket tyder på, at den seneste bølge af infektioner var ved at falde.

Sundhedsministeriet sagde fredag, at det ville lette anti-COVID-19-begrænsningerne i fem regioner pr. 29. november, herunder i landets rigeste og mest folkerige region, Lombardiet.

Continue Reading

coronavirus

Den tyske minister siger, at delvis nedlukning kan vare indtil foråret 2021

Udgivet

on

Tysklands delvise lockdown-foranstaltninger kunne forlænges indtil det tidlige forår, hvis infektioner ikke bringes under kontrol, sagde økonomiminister Peter Altmaier i et avisinterview offentliggjort lørdag (28. november), skriver Caroline Copley.

Fortalte Altmaier World det var ikke muligt at give det klare, mens der var forekomster af mere end 50 infektioner pr. 100,000 indbyggere i store dele af Tyskland.

”Vi har tre til fire lange vintermåneder foran os,” blev han citeret. "Det er muligt, at begrænsningerne forbliver på plads i de første måneder af 2021."

Kansler Angela Merkel blev onsdag enig med lederne i Tysklands 16 forbundsstater om at forlænge og stramme foranstaltningerne mod coronavirus indtil mindst 20. december.

Tyskland indførte et ”lockdown light” i begyndelsen af ​​november, som lukkede barer og restauranter, men tillod skoler og butikker at være åbne. Foranstaltningerne har stoppet den eksponentielle vækst i tilfælde, men infektioner er stabiliseret på et højt niveau.

Der var 21,695 nye bekræftede tilfælde af coronavirus i Tyskland, data fra Robert Koch Institute (RKI) for smitsomme sygdomme viste lørdag, hvilket samlede antal tilfælde siden pandemien begyndte til 1,028,089.

Continue Reading

EU

Storbritannien og Frankrig underskriver en ny aftale for at stoppe ulovlig migration over kanalen

Udgivet

on

By

Storbritannien og Frankrig underskrev en ny aftale om at forsøge at stoppe ulovlig migration over kanalen lørdag (28. november) og opgradere patruljer og teknologi i håb om at lukke en farlig rute, der anvendes af indvandrere for at forsøge at nå Storbritannien med små både, skriver Sarah Young.

Den britiske indenrigsminister Priti Patel sagde, at antallet af officerer, der patruljerer franske strande, ville fordobles under aftalen, og nyt udstyr inklusive droner og radar ville blive brugt.

I år er hundreder af mennesker, herunder nogle børn, blevet fanget ved at krydse til det sydlige England fra midlertidige lejre i det nordlige Frankrig - navigere på en af ​​verdens travleste skibsruter i overbelastede gummibåde. Nogle migranter er druknet.

Patel sagde i en erklæring, at aftalen repræsenterede et skridt fremad i parrets mission om at gøre kanalovergange uvurderlige.

”Takket være flere politipatruljer på franske strande og forbedret efterretningsdeling mellem vores sikkerheds- og retshåndhævende myndigheder ser vi allerede færre migranter, der forlader franske strande,” sagde hun.

Storbritannien og Frankrig planlægger at fortsætte en tæt dialog for at reducere vandrende pres ved den fælles grænse i løbet af det næste år, tilføjede hun.

Patel fortalte britiske medier, at de franske myndigheder havde forhindret 5,000 migranter i at rejse til Storbritannien indtil videre i år. Hun sagde, at Storbritannien i løbet af de sidste ti år havde givet Frankrig £ 150 pund til at tackle indvandring.

Hun sagde, at myndighedernes nylige fokus på at stoppe små både betød, at de nu så flere migranter, der forsøgte at krydse kanalen via lastbiler, og at grænsesikkerheden blev skærpet i Frankrig for at forsøge at stoppe det.

Storbritannien planlægger også at indføre et nyt asylsystem gennem lovgivning næste år, sagde Patel.

Continue Reading
reklame

Facebook

Twitter

trending