Slut med os

Forretning

Uddannelse i den digitale tidsalder: Digitale færdigheder, der er vigtige for læring og for livet

DEL:

Udgivet

on

Kommissionen har offentliggjort sin årlige Uddannelses- og træningsovervågning, i år med særligt fokus på undervisning og læring i EU-medlemslande i den digitale tidsalder. Coronavirus-krisen demonstrerede vigtigheden af ​​digitale løsninger til undervisning og læring og fremhævede de eksisterende svagheder. Rapporten viser, at der til trods for medlemsstaternes investeringer i digital infrastruktur til uddannelse i de senere år er store forskelle, både mellem og inden for lande.

I modsætning til antagelsen om, at nutidens unge er en generation af 'digitale indfødte', viser undersøgelsesresultaterne, at over 15% af elevpopulationen i de adspurgte lande har utilstrækkelige digitale færdigheder. Derudover rapporterer lærere om et stærkt behov for faglig udvikling i brugen af ​​IKT-færdigheder til undervisning. Rapporten vil blive præsenteret i dag Digital uddannelse Hackathon.

Innovation, forskning, kultur, uddannelse og ungdomskommissionær Mariya Gabriel sagde: "Jeg er meget glad for, at digital uddannelse er hovedtemaet for dette års uddannelsesovervågning, Kommissionens flagskibsrapport om uddannelse i Europa. Vi mener, det er nødvendigt at bringe om dybe ændringer i digital uddannelse, og vi er forpligtet til at øge digital læsefærdighed i Europa. For nylig foreslog Kommissionen en pakke med initiativer, herunder den nye Handlingsplan for digital uddannelse 2021-2027, som vil styrke uddannelsens bidrag til EU's opsving fra coronavirus-krisen og hjælpe med at opbygge et grønt og digitalt Europa. ”

reklame

Uddannelsesovervågningen analyserer de største udfordringer for europæiske uddannelsessystemer og præsenterer politikker, der kan gøre dem mere lydhøre over for samfundets og arbejdsmarkedets behov. Rapporten omfatter en sammenligning på tværs af lande med 27 dybtgående landsrapporter. Flere oplysninger i pressemeddelelse og faktablad.

reklame

Forretning

Hvordan internettet reddede virksomheder og økonomier rundt om i verden

Udgivet

on

Internettet har gjort kloden til en landsby, revolutioneret måder at drive forretning på, dværgede reklameomkostninger, gjort det lettere for borgerne at få adgang til offentlige tjenester og givet forbrugerne et hidtil uset valg af produkter og tjenester til bundpriser. Ifølge Statista ramte det globale e-handelssalg 4.28 billioner dollars i 2020 og forventes at overstige 5.4 billioner dollars i 2022. Det er godt for økonomier overalt.

Hvor internettet skinner lysere, er, hvordan det har reddet små virksomheder fra vrede fra traditionelle ejere af kapital. Det er nu lettere end nogensinde for købmænd at få finansiering af små virksomheder fra online långivere.

6 måder Internettet har reddet virksomheder

Lavbudget annoncering

Borte er de dage, hvor blue chips ejede annoncens værktøjer. Ifølge data fra Adage kan de gennemsnitlige omkostninger ved en tv-reklame på 30 sekunder være så høje som $ 115,000.

reklame

Internettet har demokratiseret reklamescenen med online marketing. Expert Market vurderer, at virksomheder nu kan bruge så lavt som $ 750 -$ 1500 pr. Måned på SEO -kampagner og i gennemsnit 5,500 $ om måneden på kampagner på sociale medier.

Det er en velsignelse for små virksomhedsejere overalt. De kan nu dække deres marketingomkostninger med lån til finansiering af små virksomheder.

Effektiv markedsføring

Internetmarkedsføringsværktøjer har hjulpet virksomheder med at fjerne gæt fra deres marketingindsats. Ved hjælp af CRO-værktøjer (Conversion rate optimization) som Google Analytics, HubSpot og Unbounce kan virksomheder måle effektiviteten af ​​deres digitale marketingstrategier.

reklame

Du kan se, hvor mange mennesker der landede på dine produktsider fra en e-mail, Facebook eller Google-annonce, og hvor mange der endte med at købe dit produkt eller dine tjenester. Således kan du måle konverteringer og bestemme dit investeringsafkast på farten.

Igen gør onlineværktøjer det muligt for virksomheder at få værdifuld information om deres kunders interesser og køre målrettede annoncer, der appellerer til bestemte demografiske grupper, der allerede er interesserede i deres produkter eller tjenester.

Udvid med færre omkostninger

Med internettet kom e -handel, som har gjort det lettere for virksomheder at skalere til nye markeder og vokse deres virksomheder med små omkostninger. I dag kan ejere af små virksomheder sælge deres produkter online i forskellige byer, stater og lande fra et enkelt sted.

Det kræver penge at bygge et virksomhedswebsted, men omkostningerne er små i forhold til de løbende omkostninger ved at leje plads og ansætte nye medarbejdere forskellige steder. Du kan nemt få finansiering af små virksomheder fra en online långiver for at finansiere de forudgående omkostninger ved at tage din forretningsdrift til skyen.

Lettere adgang

Internettet har fjernet alle hindringer for adgang til erhvervslivet. I dag kan alle med en bærbar computer og internetforbindelse starte en virksomhed hjemmefra - også uden lager! Ja, hvis du er teknologikyndig og kan bygge dit eget websted og lave lidt digital markedsføring, er det nu muligt at starte en virksomhed med lidt eller ingen kapital og $ 0 omkostninger i internetalderen.

Det er det, dropshipping handler om. Opret blot en online butik og kontakt med pålidelige tredjeparts opfyldelsespartnere for at liste deres produkter på dit websted, som om de er dine. Når du foretager et salg, pakker og sender din partner produktet direkte til kunden. Hvor godt er det!

Adgang til talent

Virksomheder i alle størrelser kan nu få adgang til on-demand-arbejdsstyrke online fra enhver del af verden uden at skulle ansætte dyre interne fagfolk. Det er det, platforme som Upwork og Fivver handler om. Fra talentfulde programmører, SEO-eksperter og animationsprofessionelle til indholdsskabere og grafiske designere er der ingen mangel på talentfulde freelancere, som virksomheder kan få online til en brøkdel af omkostningerne ved at bygge en hel afdeling internt.

Adgang til finansiering for små virksomheder

Endelig har Internettet spillet en stor rolle i lukningen af ​​traditionelle udlånshuller. At få finansiering af små virksomheder fra traditionelle långivere har været en bane for små virksomhedsejere i mange år. Med stigningen i online långivere, crowdfunding og peer-to-peer-udlånsplatforme lukker finansieringsgabet nu hurtigt.

For eksempel er online långivere som caminofinancial.com nu afgrødens creme, når det kommer til at skaffe finansiering til små virksomheder. De har en simpel ansøgningsproces, giver lån med dårlig kredit og har korte godkendelsesperioder på 1-10 dage.

Læs

Europa-Kommissionen

Fiskeri: EU og Cookøerne er enige om at fortsætte deres bæredygtige fiskeripartnerskab

Udgivet

on

Den Europæiske Union og Cookøerne har aftalt at fortsætte deres vellykkede fiskeripartnerskab som en del af Bæredygtig fiskeripartnerskabsaftale, i en periode på tre år. Aftalen giver EU -fiskerfartøjer, der opererer i det vestlige og centrale Stillehav, mulighed for at fortsætte fiskeriet på Cookøernes fiskepladser. Miljø, oceaner og fiskeri KommissærVirginijus Sinkevičius sagde: ”Med fornyelsen af ​​denne fiskeriprotokol vil EU -fartøjer kunne fortsætte med at fiske en af ​​de sundeste tropiske tunbestande. Vi er særlig stolte over at kunne bidrage til udviklingen af ​​Cookøernes fiskerisektor - en lille ø -udviklingsstat, der ofte er blevet rost for sin effektive og ansvarlige fiskeriforvaltningspolitik, gennem vores sektorstøtte. Sådan fungerer EU's bæredygtige fiskeripartnerskabsaftaler i praksis. ”

Inden for rammerne af den nye protokol vil EU og skibsejere bidrage med i alt op til cirka 4 mio. EUR (6.8 mio. NZD) i de næste tre år, heraf 1 mio. initiativer inden for den sektorielle fiskeri- og havpolitik. Samlet set har indtægterne fra denne aftale, udover forbedringer i fiskerisektoren, tidligere givet Cookøernes regering mulighed for at forbedre sit sociale velfærdssystem. Flere oplysninger findes i nyhed.

reklame

Læs

Luftfart / flyselskaber

Kommissionen godkender en italiensk ordning på 800 mio. EUR til at kompensere lufthavne og ground handling-operatører for den skade, der er lidt på grund af koronavirusudbruddet

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har i henhold til EU-reglerne for statsstøtte godkendt en italiensk ordning på 800 millioner euro til kompensation for lufthavne og ground handling-operatører for den skade, der er lidt på grund af koronavirusudbruddet og de rejsebegrænsninger, som Italien og andre lande måtte gennemføre for at begrænse spredning af virussen.

Koncerndirektør Margrethe Vestager med ansvar for konkurrencepolitikken sagde: "Lufthavne er blandt de virksomheder, der er hårdt ramt af udbruddet af coronavirus. Denne ordning på 800 mio. € vil gøre det muligt for Italien at kompensere dem for den skade, der er lidt som et direkte resultat af rejsebegrænsninger, som Italien og andre lande måtte gennemføre for at begrænse spredningen af ​​virussen. Vi arbejder fortsat i tæt samarbejde med medlemslandene for at finde brugbare løsninger til at afbøde den økonomiske virkning af koronavirusudbruddet i tråd med EU-reglerne. ”

Den italienske ordning

reklame

Italien underrettede Kommissionen om en støtteforanstaltning til at kompensere lufthavne og operatører af terrænhåndtering for den skade, der blev lidt i perioden mellem 1. marts og 14. juli 2020 på grund af coronavirusudbruddet og de gældende rejsebegrænsninger.

Under ordningen vil støtten have form af direkte tilskud. Foranstaltningen vil være åben for alle lufthavne og ground handling-operatører med et gyldigt driftscertifikat leveret af den italienske luftfartsmyndighed.

En claw-back-mekanisme vil sikre, at enhver offentlig støtte, som modtagerne modtager ud over den faktiske skade, skal betales tilbage til den italienske stat.  

reklame

Kommissionen vurderede foranstaltningen under Artikel 107 (2) (b) i traktaten om Den Europæiske Unions funktionsmåde (TFEU), der gør det muligt for Kommissionen at godkende statsstøtteforanstaltninger, der ydes af medlemsstaterne for at kompensere specifikke virksomheder eller specifikke sektorer for skader, der direkte er forårsaget af usædvanlige begivenheder, såsom koronavirusudbruddet.

Kommissionen finder, at udbruddet af coronavirus kan betragtes som en usædvanlig begivenhed, da det er en ekstraordinær, uforudsigelig begivenhed med en betydelig økonomisk indvirkning. Som følge heraf er ekstraordinære indgreb fra medlemslandene for at kompensere for skaderne forbundet med udbruddet berettigede. 

Kommissionen fandt, at den italienske foranstaltning vil kompensere for skader, der er direkte forbundet med koronavirusudbruddet, og at den er proportional, da erstatningen ikke overstiger det, der er nødvendigt for at udbedre skaden, i overensstemmelse med artikel 107, stk. 2, litra b) ) TEUF.

På dette grundlag godkendte Kommissionen foranstaltningen i henhold til EU's statsstøtteregler.

Baggrund

Finansiel støtte fra EU- eller nationale fonde, der ydes til sundhedstjenester eller andre offentlige tjenester til at tackle koronavirus-situationen, falder uden for anvendelsesområdet for kontrol med statsstøtte. Det samme gælder for enhver offentlig økonomisk støtte, der gives direkte til borgerne. Tilsvarende er offentlige støtteforanstaltninger, der er tilgængelige for alle virksomheder, f.eks. Løntilskud og suspension af betalinger af selskabsskat og merværdiafgift eller sociale bidrag, ikke under statsstøttekontrol og kræver ikke Kommissionens godkendelse i henhold til EU's statsstøtteregler. I alle disse tilfælde kan medlemsstaterne handle med det samme.

Når reglerne om statsstøtte er gældende, kan medlemsstaterne udforme rigelige bistandsforanstaltninger til støtte for bestemte virksomheder eller sektorer, der lider under konsekvenserne af coronavirusudbruddet i overensstemmelse med de eksisterende EU -statsstøtterammer.

Den 13. marts 2020 vedtog Kommissionen en Kommunikation om et koordineret økonomisk svar på COVID-19-udbruddet angiver disse muligheder.

I denne henseende for eksempel:

  • Medlemsstaterne kan kompensere bestemte virksomheder eller specifikke sektorer (i form af ordninger) for den skade, der er forvoldt og direkte forårsaget af ekstraordinære hændelser, såsom dem forårsaget af coronavirus-udbruddet. Dette er forudset i artikel 107, stk. 2, litra b), TEUF.
  • Regler for statsstøtte, der er baseret på artikel 107, stk. 3, litra c), TEUF gør det muligt for medlemslandene at hjælpe virksomheder med at tackle likviditetsmangel og har behov for hurtig redningsstøtte.
  • Dette kan suppleres med en række yderligere foranstaltninger, f.eks. I henhold til de minimis -forordningen og den generelle gruppefritagelsesforordning, som også kan indføres af medlemsstaterne med det samme uden inddragelse af Kommissionen.

I tilfælde af særlig alvorlige økonomiske situationer, f.eks. Den situation, som alle medlemsstater i øjeblikket står over for på grund af coronavirus -udbruddet, tillader EU's statsstøtteregler medlemsstaterne at yde støtte til at afhjælpe en alvorlig forstyrrelse af deres økonomi. Dette er fastsat i artikel 107, stk. 3, litra b), TEUF i traktaten om Den Europæiske Unions funktionsmåde.

Den 19. marts 2020 vedtog Kommissionen en Midlertidig ramme for statsstøtte baseret på artikel 107, stk. 3, litra b), i TEUF for at sætte medlemsstaterne i stand til at udnytte den fulde fleksibilitet, der er fastsat i statsstøttereglerne, til at støtte økonomien i forbindelse med koronavirusudbruddet. Den midlertidige ramme, som ændret den 3 April, Maj 8, 29 juni, 13 oktober 2020 og 28 januar 2021, indeholder bestemmelser om følgende typer støtte, som kan ydes af medlemsstaterne: (i) Direkte tilskud, kapitalindskud, selektive skattefordele og forskud; (ii) statsgarantier for lån optaget af virksomheder (iii) Subventionerede offentlige lån til virksomheder, herunder ansvarlige lån iv) garantier for banker, der kanaliserer statsstøtte til realøkonomien (v) Offentlig kortsigtet eksportkreditforsikring vi) Støtte til coronavirusrelateret forskning og udvikling (F&U) vii) Støtte til opførelse og opskalering af testfaciliteter (viii) Støtte til produktion af produkter, der er relevante for at håndtere coronavirusudbruddet (ix) Målrettet støtte i form af udsættelse af skattebetalinger og / eller suspension af socialsikringsbidrag (x) Målrettet støtte i form af løntilskud til medarbejdere (xi) Målrettet støtte i form af egenkapital og / eller hybrid kapitalinstrumenter (xii) Støtte til afdækkede faste omkostninger for virksomheder, der står over for et fald i omsætningen i forbindelse med coronavirus -udbruddet.

Den midlertidige ramme vil være på plads indtil udgangen af ​​december 2021. For at sikre retssikkerhed vil Kommissionen inden denne dato vurdere, om den skal udvides.

Den ikke-fortrolige udgave af beslutningen vil kunne findes under sagsnummer SA.63074 i statsstøtte register om Kommissionens konkurrence hjemmeside, når der er blevet løst nogen fortrolighedsproblemer. Nye publikationer af statsstøttebeslutninger på internettet og i De Europæiske Fællesskabers Tidende er opført i Konkurrence ugentlige e-nyheder.

Mere information om den midlertidige ramme og andre foranstaltninger, som Kommissionen har truffet for at tackle den økonomiske virkning af coronavirus-pandemien, kan findes her.

Læs
reklame
reklame
reklame

trending