Slut med os

Uddannelse

#Skotland akser nedgraderede eksamenskarakterer i forgrund til mulige britiske problemer

Udgivet

on

Skotske studerende vil have nedgraderede eksamensresultater, der bruges til at sikre universitetssteder, der er hævet tilbage til de oprindelige niveauer, der er indstillet af lærere, da Edinburgh står over for vrede over et problem forårsaget af coronavirus-pandemien, som også kunne spille ud i England. Da næsten ingen eksamen fandt sted, klassede lærere elever i nøgleemner, og karaktererne blev derefter modereret af eksamensbestyrelser. Til elevernes og forældres forfærdelse så 75,000 unge mennesker deres karakterer revideret, skriver Costas Pitas.

Lignende spørgsmål kunne begynde at dukke op torsdag (13. august), når studerende i England, Wales og Nordirland får deres A-niveau, som mange universitetssteder bygger på. ”Alle nedgraderede priser vil blive trukket tilbage,” sagde Skotlands uddannelsesminister John Swinney. ”I ekstraordinære tider skal der træffes virkelig vanskelige beslutninger. Det er dybt beklageligt, at vi har foretaget dette forkert, og jeg er ked af det. ”

Mens England og Skotland opererer med forskellige systemer, så begge skoler lukket for de fleste elever fra marts, hvilket tvang aflysning af mange prøver og anmodede om særlige procedurer til at blive implementeret. Tilsynsmyndigheden i England, Ofqual, har sagt, at den vil afveje en række faktorer, da den udsteder markeringer senere i denne uge, herunder at sikre, at karaktererne giver eleverne ret til at konkurrere med tidligere og fremtidige kohorter.

”Vi har indført særlige arrangementer til denne sommer for at sikre, at langt de fleste studerende får beregnede karakterer, så de kan gå videre til yderligere studier eller beskæftigelse som forventet,” sagde det i slutningen af ​​juli.

Voksenuddannelse

#Coronavirus - Britiske universiteter bør ikke genåbnes i september, siger fagforeningen

Udgivet

on

By

Britiske universiteter bør skrotte planer om at genåbne i september for at forhindre, at rejsende studerende fremmer landets koronaviruspandemi, sagde en fagforening, der opfordrede til at undervise i kurser online. Premierminister Boris Johnsons regering er kommet under skud over sine skridt til at genoptage uddannelsen, især efter en række over eksamensresultater for skoleelever og et mislykket forsøg på at bringe alle elever tilbage til deres klasser tidligere på året, skriver Elizabeth Piper.

Johnson har opfordret briterne til at vende tilbage til noget, der mere ligner normalitet efter nedlukningen af ​​coronavirus, og opfordrer arbejdere til at vende tilbage til kontorer for at hjælpe økonomien med at komme sig tilbage efter en 20% -konkurrence i april-juni-perioden.

Men University and College Union (UCU) sagde, at det var for tidligt at sende studerende tilbage til universiteterne og advarede om, at de kunne bebrejdes, hvis tilfælde af COVID-19 steg. ”At flytte en million plus studerende rundt i landet er en opskrift på katastrofe og risikerer at forlade dårligt forberedte universiteter som plejehjem i en anden bølge,” sagde UCU's generalsekretær Jo Grady i en erklæring. ”Det er på tide, at regeringen endelig tager en afgørende og ansvarlig handling i denne krise og beder universiteterne om at opgive planerne for ansigt til ansigt-undervisning,” sagde hun og opfordrede regeringen til at flytte al undervisning online for første periode.

Stephen Barclay, hovedsekretær for finansministeriet (finansministeriet), sagde, at han ikke var enig i argumentet. ”Jeg tror, ​​at universiteter som resten af ​​økonomien skal komme tilbage, og studerende skal være i stand til at gøre det,” sagde han Times Radio. Flere universiteter siger, at de er klar til at genåbne næste måned efter uges forberedelse, og nogle studerende siger, at de allerede har brugt penge på ting som boliger som forberedelse til den nye periode.

Continue Reading

coronavirus

#Coronavirus - # Erasmus + mobiliseret til et stærkt svar på pandemien

Udgivet

on

Kommissionen har vedtaget en revision af Erasmus + 2020 årligt arbejdsprogram, der yder yderligere 200 millioner euro til at styrke digital uddannelse og uddannelse og fremme kompetenceudvikling og inklusion gennem kreativitet og kunst. COVID-19-pandemien har haft en forstyrrende indflydelse på uddannelse og træning, med nye måder at undervise og lære på, som kræver innovative, kreative og inkluderende løsninger.

Fremme af den europæiske livsstil Vicepræsident Margaritis Schinas sagde: ”Det europæiske uddannelsesområde skal fremme digital uddannelse og færdigheder for at afbøde forstyrrelser forårsaget af pandemien og støtte Europas rolle i den digitale overgang. Kommissionen vil offentliggøre ekstraordinære Erasmus + -opkald på 200 millioner euro, der giver flere muligheder for at lære, undervise og dele i den digitale æra. Effektive, innovative og inkluderende løsninger til forbedring af digital uddannelse og færdigheder findes og vil drage fordel af europæisk støtte. ”

Innovation, forskning, kultur, uddannelse og ungdomskommissær Mariya Gabriel sagde: ”Jeg er meget glad for, at Erasmus + -programmet mobiliseres for at støtte nøgleaktører inden for uddannelse, uddannelse og ungdom i disse udfordrende tider. 200 mio. EUR vil være til rådighed til støtte for digital uddannelse og uddannelse, digitalt ungdomsarbejde, men også kreative færdigheder og social integration. Det er et vigtigt skridt, der baner vejen for den handlingsplan for digital uddannelse, som Kommissionen lancerer i efteråret. ”

Erasmus + program vil støtte projekter til forbedring af digital undervisning, læring og vurdering i skoler, videregående uddannelser og erhvervsuddannelse. Det vil også give muligheder for skoler, ungdomsorganisationer og voksenuddannelsesinstitutioner til at støtte kompetenceudvikling, til at øge kreativiteten og til at styrke social integration gennem kunsten sammen med den kulturelle og kreative sektor. Indkaldelse af forslag til projekter på disse områder vil blive offentliggjort i de kommende uger. Interesserede organisationer bør komme i kontakt med deres Erasmus + National Agency.

Continue Reading

coronavirus

#Coronavirus - Storbritannien siger, at det er en national prioritet at få børn tilbage i skolen

Udgivet

on

Det er en national prioritering for børn at vende tilbage til skolen efter måneder væk fra klasseværelset på grund af coronavirus-pandemien, sagde en junior britisk sundhedsminister mandag (10. august), skriv Guy Faulconbridge og Kate Holton.

”Desværre har vi set børn fra mere dårligt stillede baggrunde (er) mere tilbøjelige til at falde bagefter i løbet af denne periode, så det er vigtigt, at vi har børn tilbage i skolen i efteråret,” fortalte Helen Whately til Sky News.

Continue Reading
reklame

Facebook

Twitter

trending