Slut med os

Forsiden

FIE træder ind med en plan for at støtte hegnere i COVID-19-krisen

Udgivet

on

Et nyt initiativ bekræfter en tendens til at hjælpe sportsfolk med at overvinde følgerne af COVID-19-pandemien. 

                 Den internationale hegnforening (FIE), ledet af Alisher Usmanov, har annonceret en global støtteplan rettet mod nationale forbund midt i COVID-19-krisen.

”Vores verden har været udsat for coronavirus-pandemien, som har store konsekvenser for fysisk og mental sundhed såvel som økonomien,” sagde Usmanov i en erklæring, der blev offentliggjort sidste fredag ​​af FIE. "Fægtere og deres forbund har pludselig været nødt til at standse deres aktiviteter. I ånden af ​​solidaritet og enhed og for at hjælpe vores hegnfamilie med at overvinde denne vanskelige periode kom vi med en hidtil uset støtteplan, der tildelte 1 million schweiziske franc til dette formål. . "

Alisher Usmanov, foto af TASS

Alisher Usmanov, foto af TASS

I henhold til planen vedtaget af dens eksekutivkomité vil FIE yde økonomisk bistand til sine organisationer, atleter og dommere og fryse medlemskab og organisationsgebyrer. Det sikrer også tilskud til hegnere til at deltage i kommende mesterskaber.

Denne meddelelse kommer på et afgørende øjeblik, når den sportslige verden bliver stoppet af den igangværende suspension af de fleste aktiviteter og omlægningen af ​​begivenheder.

Tilbage i maj oprettede World Athletics og International Athletics Foundation (IAF) en $ 500,000 velfærdsfond til støtte for professionelle atleter, der har mistet en betydelig del af deres indkomst på grund af suspension af internationale konkurrencer.

Verdens Atletikpræsident Sebastian Coe bemærkede, at ”ressourcerne skal fokuseres på atleter, der sandsynligvis vil konkurrere på de olympiske lege i Tokyo næste år, og nu kæmper for at betale for basale nødvendigheder på grund af et indkomsttab under pandemien”.

FIE, der består af i alt 157 forbund, planlægger i øjeblikket at genoptage sine konkurrencer inden næste november. Fangerne 'seniorkvalificering for olympiske kvalifikationer forbliver frosne fra marts 2020, siger det.

FIE var et af de første internationale forbund, der frigav sin globale støtteplan, som nu måske bliver fulgt af andre.

I betragtning af usikkerheden i slutningen af ​​coronavirus-pandemien, er sportsorganisationer nødt til at overveje, hvordan de kan yde yderligere moralsk og økonomisk støtte til deres atleter. Flere initiativer bør forventes fra donorer og forbund i den nærmeste fremtid.

I mellemtiden arbejder FIE, ifølge Usmanov, utrætteligt for at beskytte vores atleter og hele organisationen for at sikre, at fremtidige konkurrencer finder sted sikkert. Som hegnere ser vi fremtiden sammen, vores hoveder op og vores masker på ”.

Usmanov, en tidligere professionel hegn, har ledet FIE siden 2008 og har lagt en bemærkelsesværdig CHF80 millioner (USD 82 millioner) i FIE's balance over tre tidligere olympiske cykler, ifølge Inde i webstedet for nyheder om spil.

To gange, der blev genvalgt til denne stilling, skånte russerne ingen forsøg på at hjælpe med at fremme hegn og til at hjælpe de voksende nationale forbund i Asien, Afrika og andre dele af verden.

Han overbeviste også IOC, som ledes af den tidligere hegnmester Thomas Bach, til at tildele hele medaljetællingen til hegn under det kommende OL i Tokyo.

Da COVID-19-pandemien brød ud, har Usmanov og hans virksomheder hjulpet med at bekæmpe dens indvirkning med store donationer i forskellige lande, især i Rusland og i Uzbekistan.

Sport og sportsbrancher er måske blevet hårdt ramt af COVID-19, men sport menes også at være den bedste medicin mod sygdomme. Aristoteles plejede at sige, at "intet er så dræning og ødelæggelse af menneskekroppen som langvarig fysisk inaktivitet".

Forhåbentlig vil FIE's initiativ til at støtte fægtere i denne tid med fortsat turbulens bringe os tættere på at afslutte den nuværende pause i verdens sportslige liv.

 

 

 

EU

Enighed mellem EU og USA vil bekræfte samarbejdet med åbne samfund

Udgivet

on

I dag (30. november) samles ambassadører i Bruxelles for at forberede sig til næste uges Råd for Udenrigsanliggender og Det Europæiske Råd for regeringschefer. Toppen af ​​listen vil være fremtiden for forbindelserne mellem EU og USA.

Diskussionerne vil fokusere på fem byggesten: Bekæmpelse af COVID-19; styrkelse af økonomisk genopretning bekæmpelse af klimaændringer opretholdelse af multilateralisme og fremme fred og sikkerhed. 

Et strategidokument lægger vægt på samarbejdet mellem åbne demokratiske samfund og markedsøkonomier som en måde at tackle den strategiske udfordring, som Kinas voksende internationale assertivitet giver.

Det Europæiske Råds præsident Charles Michel vil høre ledere i løbet af den næste uge og vil også koordinere med NATO for at planlægge et topmøde i første halvdel af 2021.

Continue Reading

coronavirus

Italien rapporterer 26,323 nye tilfælde af coronavirus, 686 dødsfald

Udgivet

on

Italien rapporterede 686 COVID-19-relaterede dødsfald lørdag (28. november) mod 827 dagen før og 26,323 nye infektioner, ned fra 28,352 fredag ​​(27. november), sagde sundhedsministeriet, skriver .

Der blev udført 225,940 vatpinde den sidste dag sammenlignet med tidligere 222,803.

Italien var det første vestlige land, der blev ramt af virussen og har set 54,363 COVID-19-dødsfald, siden dets udbrud opstod i februar, den næsthøjeste vejafgift i Europa efter Storbritannien. Det har også registreret 1.564 millioner sager.

Mens Italiens daglige dødsfald har været blandt de højeste i Europa i løbet af de seneste dage, er stigningen i hospitalsindlæggelser og intensivplejebevægelse aftaget, hvilket tyder på, at den seneste bølge af infektioner var ved at falde.

Sundhedsministeriet sagde fredag, at det ville lette anti-COVID-19-begrænsningerne i fem regioner pr. 29. november, herunder i landets rigeste og mest folkerige region, Lombardiet.

Continue Reading

coronavirus

Den tyske minister siger, at delvis nedlukning kan vare indtil foråret 2021

Udgivet

on

Tysklands delvise lockdown-foranstaltninger kunne forlænges indtil det tidlige forår, hvis infektioner ikke bringes under kontrol, sagde økonomiminister Peter Altmaier i et avisinterview offentliggjort lørdag (28. november), skriver Caroline Copley.

Fortalte Altmaier World det var ikke muligt at give det klare, mens der var forekomster af mere end 50 infektioner pr. 100,000 indbyggere i store dele af Tyskland.

”Vi har tre til fire lange vintermåneder foran os,” blev han citeret. "Det er muligt, at begrænsningerne forbliver på plads i de første måneder af 2021."

Kansler Angela Merkel blev onsdag enig med lederne i Tysklands 16 forbundsstater om at forlænge og stramme foranstaltningerne mod coronavirus indtil mindst 20. december.

Tyskland indførte et ”lockdown light” i begyndelsen af ​​november, som lukkede barer og restauranter, men tillod skoler og butikker at være åbne. Foranstaltningerne har stoppet den eksponentielle vækst i tilfælde, men infektioner er stabiliseret på et højt niveau.

Der var 21,695 nye bekræftede tilfælde af coronavirus i Tyskland, data fra Robert Koch Institute (RKI) for smitsomme sygdomme viste lørdag, hvilket samlede antal tilfælde siden pandemien begyndte til 1,028,089.

Continue Reading
reklame

Facebook

Twitter

trending