Følg os

EU

Kan en smart #AI-strategi overbevise EU om, at #Sharebook-indholdsmoderation er op til snus?

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Den 17. februar, mens han mødtes med europæiske beslutningstagere i Bruxelles, administrerede Facebook CEO Mark Zuckerberg (billedet) frigav en hvidbog, der beskrev sin strategi for håndtering af skadeligt indhold på sociale medier-platforme. Som svar på Den Europæiske Unions ønske om at ratchere tilsyn med teknologisektoren gjorde milliardæren en sag om, at industrien skulle reguleres på et globalt, snarere end et lokalt niveau.

Han argumenterede også for, at tech-selskabers ansvarlighed for skadeligt indhold på deres platforme skulle være begrænset - så længe de har effektive indholdsmoderationssystemer på plads. Zuckerbergs forslag modtog imidlertid en bestemt frostmodtagelse i Bruxelles. Selv efter at have mødt Zuckerberg fastholdt EU, at Facebooks nye forslag til moderering af indhold kom kort på mange fronter, især ikke at afgrænse de konkrete skridt platformen ville tage for at bekæmpe ulovligt indhold online. "Det er ikke nok. Det er for langsomt, det er for lavt med hensyn til ansvar og regulering, ”opinerer kommissær for datastrategi, Thierry Breton, efter sit sit-down med Facebooks øverste direktør.

Hvor kommer Facebook's nuværende system til kort?

reklame

Tekniske giganter har et ret snævert vindue til at overbevise europæiske politikere om, at deres egen indsats for at begrænse problematisk indhold er tilstrækkelig. Kommissionens lov om digitale tjenester, den længe ventede revision af EU's 20-årige e-handelsdirektiv, forventes at blive implementeret senere på året. Som Breton bemærkede, "hvis vi ser, at [Facebook's egen proces til moderering af indhold] ikke er det, vi har brug for med vores egne standarder, bliver vi nødt til at regulere og sætte dette i vores [Digital Services Act]".

Facebook er fast besluttet på, at det er i stand til at løse problemet med indholdsmoderation i sig selv - ved at bruge fremskridtene inden for kunstig intelligens (AI) og maskinlæring for at styrke det nuværende system. Den tornefulde opgave med at identificere og fjerne problematisk materiale er i øjeblikket outsourcet til fagpersoner fra tredjepart, der bruger deres skøn til at afgøre, hvorfor et billede eller en video er kritisk.

Tillid til sådan menneskelig tilsyn er problematisk i betragtning af den grusomme karakter af nogle indholdsmoderatorer er tvunget til at sile igennem - det faktum, at medarbejdere, der modererer indhold til Facebook i Lissabon, Dublin og Warszawa, har attesteret, at deres arbejde har givet dem PTSD er sikker på at rejse røde flag i de europæiske institutioner. Derudover er effektiviteten af ​​menneskelig moderering blevet sat i tvivl, efter at Facebook gentagne gange har undladt at hurtigt fjerne skadeligt indhold, som f.eks. Livestreaming fra Christchurch-moskeen i 2019.

reklame

AI kan tilslutte nogle af Facebooks blinde pletter

Kunstig intelligens har potentialet til markant at mindske en sådan afhængighed af menneskelig moderation. Algoritmer, der er trænet af maskinlæring, kan understøtte moderatorer ved ikke kun at reducere deres eksponering for skadeligt onlineindhold, men også ved at øge deres produktivitet og nøjagtighed. Facebook hævder at have set lovende resultater i sine eksperimenter med AI indtil videre - ifølge platformen i løbet af andet halvår af 2019 formået platformen at markere 99.8% af grafisk indhold og 99.5% af nøgenhed og udnyttelse af børn, selv før brugerne signaliserede dem . Naturligvis har teknologien stadig brug for finindstilling - indholdsmoderationsalgoritmer, der er baseret på AI, kæmper stadig især med at anerkende nuancerne i hadudtalelse - et emne, som EU især er bekymret over.

Hvad mere er, EU er på vagt over for at give Facebook en fri regeringstid ved at udnytte en så følsom teknologi som AI. Disse bekymringer stammer primært fra Facebooks dårlige status ved at opfylde Europas gennemsigtighedsstandarder - hvilket hæver spøgelsen om, at virksomheden muligvis udvikler 'black-box-algoritmer', der forhindrer tredjeparts- eller regeringsrevisioner på platformen.

I hjertet af den digitale politik - der blev frigivet i sidste uge af EU's digitale czar og konkurrencechef, Margrethe Vestager - regulerer, hvordan virksomheder bruger kunstig intelligens. Mens EU ønsker, at regeringer skal overvåge de mere risikable aspekter ved det, såsom brugen af ​​ansigtsgenkendelsesteknologi, demonstrerer mange apps i Europas egen baghave, hvordan det kan bruges både sikkert og effektivt. Kan Facebook tage en signal fra dem?

De næste generationer på sociale medier markerer deres mærke ved at bruge AI innovativt

Især en europæisk app har kreativt udnyttet kunstig intelligens for at give sine unge brugere en sikrere og mere behagelig oplevelse. Yubo, en live-streaming-app i alderen 13-25 år, er afhængig af en balance mellem komplekse algoritmer og at uddanne unge om onlineskader for at holde sine 20 millioner brugere sikre på platformen. En omhyggeligt uddannet algoritme registrerer problematisk indhold som nøgenhed eller nogen kun i deres undertøj i en live stream - hvilket er, når Yubos realtidsinterventionssystem går i gang, sender en advarselsmeddelelse til brugerne, der forklarer, hvorfor en sådan adfærd er kritisk. Hvis brugeren ikke korrigerer deres opførsel, kan strømmen lukkes fjernt.

For at sikre sig, at appen er forbeholdt teenagere og unge voksne, har Yubo i mellemtiden samarbejdet med den populære UK-baserede digitale identitetsudbyder, Yoti, der matcher uploadede identifikationsdokumenter til brugerens selfies ved hjælp af ansigtsgenkendelsessoftware. Yotis teknologi - som også bruges i supermarkeder for at sikre, at under 18-erne ikke køber begrænsede varer som cigaretter eller alkohol - kan bruges af andre sociale medie-apps til at "aldersgrænse" deres samfund eller for at sikre, at brugerne er hvem de siger, de er.

Yubos forsøg på at nippe problematisk online indhold i knoppen - ved at kombinere computerassisteret moderation med at følsomme unge brugere om doets and don'ts med god online-protokol - har skabt en plask i tech-sektoren. De bør også give et opmuntrende eksempel til både teknikgiganter som Facebook og regulatorer som EU, at sociale medieplatforme kan skabe en sund balance mellem at være alt for afhængige af enten AI eller menneskelig tilsyn.

Kunstig intelligens er ikke en kur for alle de udfordringer, som sociale medieplatforme står overfor. Da Facebook forsøger at overbevise EU om, at det er i stand til at moderere sit eget indhold, vil det imidlertid være godt tjent ved at tage et signal fra den nye generation af apps, der har formået at udvikle en helhedsstrategi, der inkorporerer AI, til at holde deres brugere i sikkerhed .

Europa-Kommissionen

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 231 mio. EUR i forfinansiering til Slovenien

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 231 mio. EUR til Slovenien i forfinansiering, svarende til 13% af landets tildelingstilskud under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil bidrage til at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Sloveniens plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Sloveniens plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage € 2.5 mia., Bestående af € 1.8 mia. I tilskud og € 705 mio. I lån, i løbet af planens levetid. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. EUR i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU.

RRF er kernen i NextGenerationEU, som vil yde 800 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne. Den slovenske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Cypern

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 157 mio. EUR i forfinansiering til Cypern

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 157 mio. EUR til Cypern i forfinansiering, svarende til 13% af landets finansielle tildeling under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil hjælpe med at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage 1.2 milliarder euro i løbet af planens levetid, med 1 milliard euro i tilskud og 200 millioner euro i lån. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. Euro i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU. En del af NextGenerationEU vil RRF yde 723.8 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne.

Den cypriotiske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Belgien

EU's samhørighedspolitik: Belgien, Tyskland, Spanien og Italien modtager 373 mio. EUR til støtte for sundheds- og socialtjenester, SMV'er og social inklusion

Udgivet

on

Kommissionen har bevilget 373 mio. EUR til fem Europæiske Socialfond (ESF) og Europæiske Fond for Regionaludvikling (EFRU) operationelle programmer (OP'er) i Belgien, Tyskland, Spanien og Italien for at hjælpe landene med beredskab og reparation af coronavirus inden for rammerne af REACT-EU. I Belgien vil ændringen af ​​Wallonia OP stille yderligere 64.8 mio. EUR til rådighed for anskaffelse af medicinsk udstyr til sundhedstjenester og innovation.

Midlerne vil støtte små og mellemstore virksomheder (SMV'er) i udviklingen af ​​e-handel, cybersikkerhed, websteder og onlinebutikker samt den regionale grønne økonomi gennem energieffektivitet, miljøbeskyttelse, udvikling af smarte byer og lavemission offentlige infrastrukturer. I Tyskland, i forbundsstaten Hessen, vil 55.4 mio. EUR støtte sundhedsrelateret forskningsinfrastruktur, diagnostisk kapacitet og innovation på universiteter og andre forskningsinstitutioner samt forskning, udvikling og innovationsinvesteringer inden for klima og bæredygtig udvikling. Dette ændringsforslag vil også yde støtte til SMV'er og midler til opstart via en investeringsfond.

I Sachsen-Anhalt vil 75.7 mio. EUR lette samarbejdet mellem SMV'er og institutioner inden for forskning, udvikling og innovation, og tilvejebringe investeringer og arbejdskapital til mikrovirksomheder, der er ramt af coronavirus-krisen. Desuden vil midlerne muliggøre investeringer i virksomheders energieffektivitet, støtte digital innovation i SMV'er og erhverve digitalt udstyr til skoler og kulturinstitutioner. I Italien modtager den nationale OP 'Social Inklusion' 90 mio. EUR til fremme af social integration af mennesker, der oplever alvorlig materiel afsavn, hjemløshed eller ekstrem marginalisering, gennem 'Housing First' -tjenester, der kombinerer levering af umiddelbare boliger med mulighed for social- og arbejdsformidling .

reklame

I Spanien tilføjes 87 mio. EUR til ESF OP for Castilla y León for at støtte selvstændige og arbejdstagere, der fik deres kontrakter suspenderet eller reduceret på grund af krisen. Pengene vil også hjælpe hårdt ramte virksomheder med at undgå fyringer, især i turistsektoren. Endelig er midlerne nødvendige for at give vigtige sociale tjenester mulighed for at fortsætte på en sikker måde og for at sikre uddannelseskontinuitet under hele pandemien ved at ansætte yderligere personale.

REACT-EU er en del af NæsteGenerationEU og yder 50.6 mia.EUR ekstra finansiering (i løbende priser) til samhørighedspolitiske programmer i løbet af 2021 og 2022. Tiltag fokuserer på at understøtte arbejdsmarkedets modstandsdygtighed, job, SMV'er og lavindkomstfamilier samt etablere fremtidssikret grundlag for de grønne og digitale overgange og et bæredygtigt socioøkonomisk opsving.

reklame

Læs
reklame
reklame
reklame

trending