Følg os

EU

#EBA frigiver sin årlige vurdering af konsistensen af ​​interne modelresultater

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Den Europæiske Bankmyndighed (EBA) har offentliggjort to rapporter om konsistensen af ​​risikovægtede aktiver (RWA'er) på tværs af alle EU-institutioner, der har tilladelse til at anvende interne fremgangsmåder til beregning af kapitalkrav. Rapporterne dækker kreditrisiko for høje og lave standardporteføljer (LDP'er og HDP'er) samt markedsrisiko. Resultaterne bekræfter, at størstedelen af ​​risikovægte (RW'er) -variabilitet kan forklares med fundamentale forhold. Disse benchmarkingøvelser er et grundlæggende tilsyns- og konvergensværktøj til at tackle uberettigede uoverensstemmelser og gendanne tillid til interne modeller.

Kreditrisikoøvelse

Rapporten om kreditrisiko undersøger de forskellige drivkræfter, der fører til den observerede spredning på tværs af bankers modeller. Resultaterne er stort set i tråd med tidligere øvelser, hvor 50% af forskellen i variabilitet er forklaret med enkle risikodrivere ("top down-analyse"), en RW-afvigelse på LDP'er under 10 procentpoint ("fælles modpartsanalyse") og estimater for HDP'er generelt på den konservative side sammenlignet med empirisk observerede målinger ("backtesting analyse").

Endvidere gennemførte EBA i år for første gang på HDP'er en sammenligning med den standardiserede tilgang (SA) risikovægte. Den samlede observerede variation under SA er på et lignende niveau end det, der blev observeret på IRB. I denne forbindelse følger variationen under IRB-metoden på en konservativ måde inden for en enkelt eksponeringsklasse den empiriske variation af risiko (observeret via standardrater). På den anden side er det værd at bemærke, at variationen af ​​RWA'er i SA er mindre knyttet til den empiriske risikovariabilitet.

reklame

Som i tidligere år suppleres den kvantitative analyse med en kvalitativ analyse for bedre at forstå den kvantitative måling af øvelsen. Foruden et spørgeskema udfyldt af vejledere og interviews, der blev gennemført med syv institutioner, blev der foretaget en undersøgelse blandt institutionerne for bedre at vurdere variationen i praksis med hensyn til vurderingsskalaer. Denne undersøgelse fremhæver variationen i praksis på typen af ​​kalibrering af sandsynligheden for standard (PD'er).

Markedsrisikoøvelse

Rapporten præsenterer resultaterne af tilsyns benchmarking i 2019 og opsummerer konklusionerne fra en hypotetisk porteføljeøvelse (HPE), der blev foretaget af EBA i løbet af 2018/19.

Øvelsen i 2019 er den første øvelse med det nye sæt hypotetiske instrumenter og porteføljer. Det nye sæt instrumenter består hovedsageligt af vaniljeinstrumenter og er mere omfattende med hensyn til antallet af instrumenter, der skal modelleres med hensyn til de tre tidligere benchmarkingøvelser. Sammenlignet med de foregående øvelser viser 2019-analysen en betydelig reduktion i form af spredning i den indledende markedsvurdering og en vis reduktion i risikomål, især for de samlede porteføljer. Denne forbedring var forventet og skyldes sandsynligvis forenklingen i benchmarkinginstrumenterne for markedsrisiko. Den resterende spredning er sandsynligvis resultatet af nye benchmarkinginstrumenter, der blev brugt af banker for første gang

reklame

Med hensyn til spredningen er hovedparten af ​​den blevet undersøgt og berettiget af bankerne og de kompetente myndigheder. En mindre del af de tidligere observationer forbliver uforklarlig og forventes at være en del af den igangværende tilsynsaktivitet.

Den kvantitative analyse, der er blevet udvidet med hensyn til omfang i forhold til de foregående øvelser, blev også suppleret med et spørgeskema til de kompetente myndigheder. Selvom hovedparten af ​​årsagerne blev identificeret, og handlinger, der blev indført for at reducere den uønskede variation i de hypotetiske RWA'er, kan effektiviteten af ​​disse handlinger kun evalueres med en løbende analyse.

 

Europa-Kommissionen

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 231 mio. EUR i forfinansiering til Slovenien

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 231 mio. EUR til Slovenien i forfinansiering, svarende til 13% af landets tildelingstilskud under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil bidrage til at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Sloveniens plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Sloveniens plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage € 2.5 mia., Bestående af € 1.8 mia. I tilskud og € 705 mio. I lån, i løbet af planens levetid. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. EUR i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU.

RRF er kernen i NextGenerationEU, som vil yde 800 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne. Den slovenske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Cypern

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 157 mio. EUR i forfinansiering til Cypern

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 157 mio. EUR til Cypern i forfinansiering, svarende til 13% af landets finansielle tildeling under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil hjælpe med at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage 1.2 milliarder euro i løbet af planens levetid, med 1 milliard euro i tilskud og 200 millioner euro i lån. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. Euro i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU. En del af NextGenerationEU vil RRF yde 723.8 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne.

Den cypriotiske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Belgien

EU's samhørighedspolitik: Belgien, Tyskland, Spanien og Italien modtager 373 mio. EUR til støtte for sundheds- og socialtjenester, SMV'er og social inklusion

Udgivet

on

Kommissionen har bevilget 373 mio. EUR til fem Europæiske Socialfond (ESF) og Europæiske Fond for Regionaludvikling (EFRU) operationelle programmer (OP'er) i Belgien, Tyskland, Spanien og Italien for at hjælpe landene med beredskab og reparation af coronavirus inden for rammerne af REACT-EU. I Belgien vil ændringen af ​​Wallonia OP stille yderligere 64.8 mio. EUR til rådighed for anskaffelse af medicinsk udstyr til sundhedstjenester og innovation.

Midlerne vil støtte små og mellemstore virksomheder (SMV'er) i udviklingen af ​​e-handel, cybersikkerhed, websteder og onlinebutikker samt den regionale grønne økonomi gennem energieffektivitet, miljøbeskyttelse, udvikling af smarte byer og lavemission offentlige infrastrukturer. I Tyskland, i forbundsstaten Hessen, vil 55.4 mio. EUR støtte sundhedsrelateret forskningsinfrastruktur, diagnostisk kapacitet og innovation på universiteter og andre forskningsinstitutioner samt forskning, udvikling og innovationsinvesteringer inden for klima og bæredygtig udvikling. Dette ændringsforslag vil også yde støtte til SMV'er og midler til opstart via en investeringsfond.

I Sachsen-Anhalt vil 75.7 mio. EUR lette samarbejdet mellem SMV'er og institutioner inden for forskning, udvikling og innovation, og tilvejebringe investeringer og arbejdskapital til mikrovirksomheder, der er ramt af coronavirus-krisen. Desuden vil midlerne muliggøre investeringer i virksomheders energieffektivitet, støtte digital innovation i SMV'er og erhverve digitalt udstyr til skoler og kulturinstitutioner. I Italien modtager den nationale OP 'Social Inklusion' 90 mio. EUR til fremme af social integration af mennesker, der oplever alvorlig materiel afsavn, hjemløshed eller ekstrem marginalisering, gennem 'Housing First' -tjenester, der kombinerer levering af umiddelbare boliger med mulighed for social- og arbejdsformidling .

reklame

I Spanien tilføjes 87 mio. EUR til ESF OP for Castilla y León for at støtte selvstændige og arbejdstagere, der fik deres kontrakter suspenderet eller reduceret på grund af krisen. Pengene vil også hjælpe hårdt ramte virksomheder med at undgå fyringer, især i turistsektoren. Endelig er midlerne nødvendige for at give vigtige sociale tjenester mulighed for at fortsætte på en sikker måde og for at sikre uddannelseskontinuitet under hele pandemien ved at ansætte yderligere personale.

REACT-EU er en del af NæsteGenerationEU og yder 50.6 mia.EUR ekstra finansiering (i løbende priser) til samhørighedspolitiske programmer i løbet af 2021 og 2022. Tiltag fokuserer på at understøtte arbejdsmarkedets modstandsdygtighed, job, SMV'er og lavindkomstfamilier samt etablere fremtidssikret grundlag for de grønne og digitale overgange og et bæredygtigt socioøkonomisk opsving.

reklame

Læs
reklame
reklame
reklame

trending