Høj repræsentant / næstformand Josep Borrell deltager i # G5SahelSummit i #Pau

| Januar 14, 2020

Mandag (13. januar) Højt repræsentant / næstformand Josep Borrell (billedet) og Det Europæiske Råds præsident Charles Michel deltog også i arbejdsmiddagen, der lukkede G5 Sahel-lederens topmøde i Pau, Frankrig, på invitation af den franske republiks præsident, Emmanuel Macron.

De sluttede sig til præsidenten for den franske republik og statsoverhovederne for medlemslandene i G5 Sahel: præsidenten for Republikken Mali, Ibrahim Boubacar Keita, præsidenten for Burkina Faso, Roch Marc Christian Kabore, republikens præsident fra Niger, Mahamadou Issoufou, præsidenten for den islamiske republik Mauretanien, Mohamed Ould Ghanzouani og præsidenten for Republikken Tchad, Idriss Deby. Denne middag er en mulighed for den højtstående repræsentant / næstformand Borrell til at bekræfte EU's urokkelige støtte til sikkerhed, stabilisering og udvikling i Sahel samt dens tilknytning til et tæt samarbejde med landene, der er medlemmer af G5 Sahel. António Guterres, De Forenede Nationers generalsekretær, Moussa Faki, præsident for Kommissionen for Den Afrikanske Union, og Louise Mushikiwabo, generalsekretær for den internationale organisation i La Francophonie vil også deltage i drøftelserne. For mere information om G5 Sahel, se webstedet for G5 Sahels permanente sekretariat.

Kommentarer

Facebook kommentarer

tags: , , , , , , , , , , , , ,

Boligtype: En forsiden, EU, Europa-Kommissionen, Frankrig, Topmøder

Kommentarer er lukket.