Flight of Fancy - Farhad Azimas bedrag med bedrag

| Januar 14, 2020

Silvertail Books er glade for at meddele, at FLIGHT OF FANCY - FARHAD AZIMA'S WEB OF DECEPTION, den betagende fortælling om en mystisk luftfartsmagnat, vil blive offentliggjort globalt senere i år senere på året. FLIGHT OF FANCY kortlægger livet og tiderne for Farhad Azima, en iransk-amerikansk forretningsmand, der har kæmpet for kontrovers i hele sin lange forretningskarriere.

Azima's er en rejse, der kan prale af imponerende højder - smukke kvinder, en omfattende kontaktbog i Washington DC og berømte besøgende på hans luksusyacht i Sydfrankrig - opvejet af et nylige fald fra nåde efter hacking og lækker af hans følsomme personlige information bly til ham sagsøgt for svig i den britiske højesteret.

Azima opkaldte først sit navn som en pludselig fragtflyselskabsoperatør i de sidste dage af Shah i Iran og kørte mejeriforsyninger ind i det daværende mælkestroppede land. Mælk vendte sig derefter mod våben efter opkomsten af ​​Ayatollah, med Azimas fly, der kører våben ind i Iran og andre globale hotspots. Azimas blanding af officielt og uofficielt arbejde for den amerikanske regering i 1980'erne, 1990'erne og 2000'erne gav ham en formue på flere millioner dollars, selvom han var knyttet til 1980'erne US Savings and Loan Scandal.

Azimas rige faldt ned under den globale finansielle krise efter en introduktion til Dr. Khater Massaad, en schweizisk-libanesisk statsborger i spidsen for Ras-al-Khaimah Investment Authority (RAKIA). I løbet af de sene begivenheder brugte Massaad Azima til at mægle en række kontroversielle aftaler, herunder flere mellem RAKIA og tre iranske forretningsmænd med bånd til det iranske Revolutionary Guard Corps, der havde til opgave at undgå det amerikanske sanktionsregime. Massaad ville til sidst blive fundet skyldig i en svindel på milliarder dollars af Ras al Khaimah, idet efterfølgende undersøgelser fra Emiratet også landede Azima i lovlig fare. Azimas onde blev derefter forværret, da hans spurnerede iranske forretningspartnere tilbageholdt og slå Afsaneh Azadeh, en af ​​Azimas ansatte.

At bringe Azimas fascinerende historie til live er Humfrey Hunter, den tidligere journalist vendte forfatter. På toppen af ​​sit eget arbejde driver Hunter et blomstrende litterært agentur med kunder, der inkluderer fodboldlegenden Kenny Daglish, tidligere politisk redaktør af Sunday Times og medforfatter til overskriftens biografi om David Cameron, Isabel Oakeshott og BBC-journalisten / tv-stationen, der tidligere var positioneret i Afghanistan og Sydøstasien, Matt Potter.

Silvertail Books har sat en udgivelsesdato for marts 2020. En talsmand for Silvertail sagde: “Farhad Azimas liv skinner et lys på den mørke kunst, der nu bruges til at smøre globale anliggender og om faldgruberne ved at spille begge sider mod midten, når regeringer er involveret. FLIGHT OF FANCY vil være en spændende og fascinerende læsning, der bruger Azimas liv til at vise læserne, hvordan verden virkelig fungerer. ”

Det førende uafhængige forlag med base i Det Forenede Kongerige opkaldte navn ved at samarbejde med første gang forfattere og prisvindende efterforskende journalister. De er fortsat det eneste udgiver i England, der udgiver bøger, der er kritiske over for den berygtede Scientologi kirke. Et vellykket 2019 for Silvertail blev fremhævet af løsladelsen af ​​'Murder on the Malta Express', en "fængslende og enormt vigtig" undersøgelse af døden af ​​antikorruptionsjournalisten Daphne Caruana Galizia, der blev dræbt på Malta i oktober 2017.

FLIGHT OF FANCY - FARHAD AZIMA'S WEB OF DECEPTION vil blive offentliggjort af Silvertail i marts 2020.

Kommentarer

Facebook kommentarer

tags: , , , ,

Boligtype: En forsiden, Politik

Kommentarer er lukket.