#SpiritsEurope støtter relancering af Parlamentets gruppe

| December 2, 2019

Det organ, der repræsenterer spiritusindustrien på EU-niveau - spiritusEUROPE - siger, at det "stærkt støtter" genoprettelsen af ​​den parlamentariske intergruppe om vin, spiritus og kvalitetsfødevarer.

Denne intergruppe giver mulighed for en bedre forståelse af den kulturelle, traditionelle og økonomiske betydning af spiritus blandt de vigtigste beslutningstagere i Europa-Parlamentet og bør genoprettes.

"Vi opfordrer MEP'er fra alle politiske grupperinger, der sidder i alle udvalg og fra hele medlemsstaterne, til at støtte genoprettelsen af ​​den parlamentariske intergruppe om vin, spiritus og fødevarer af høj kvalitet”, Sagde Ulrich Adam, generaldirektør for spiritsEUROPE.

En talsmand sagde: ”Vi er den næststørste eksport til landbrugsfødevarer for Den Europæiske Union (værd over 11 milliarder euro i 2018), Og vi beskæftiger direkte og indirekte over 1 millioner mennesker, der støtter mange flere inden for sektorer for gæstfrihed, turisme og rekreation. Der er 238 spiritus, der er registreret som geografiske indikationer (GI'er) (blandt dem Scotch og irske whiskyer, Cognac, Brandy de Jerez, polsk vodka, Ouzo eller Genever); denne betegnelse som GI sikrer, at de tilknyttede job forbliver europæiske og forbliver lokale.

”Som i det forrige mandat vil intergruppen skabe et forum til at diskutere og foreslå passende politik og bedste praksis for vores sektor og give mulighed for effektiv kommunikation og informationsdeling med de vigtigste beslutningstagere i Europa-Parlamentet.

”De indgående fem år af dette mandat er helt sikkert interessante for vores sektor. Vores virksomheder bliver nødt til at tilpasse sig og reagere på vores kunders skiftende behov og valg. Vi vil støtte fri handel med vores mange partnere over hele verden og sikre, at vores produkter er af høj kvalitet, når vi arbejder for at begrænse illegal produktion og salg af alkohol. Vi vil sikre, at skattestrukturer på vores produkter er retfærdige, passende og effektive. Vigtigst af alt vil vi bestræbe os på at tilskynde til ansvarlig glæde af vores produkter og fortsætte med at investere i programmer på nationalt niveau, der fremmer dette ideal.

”Vi opfordres til at se bred støtte til den parlamentariske intergruppe om vin, spiritus og kvalitetsfødevarer med tæt på 100 MEP'er, der signaliserede deres interesse i de sidste uger. Vi håber, at dette viser støtte, der kulminerer med genoprettelsen af ​​intergruppen efter denne uges afstemning, og ser frem til vores fortsatte arbejde med dette parlament. ”

Kommentarer

Facebook kommentarer

tags: , , ,

Boligtype: En forsiden, Alkohol, EU, Europa-Parlamentet, Sundhed

Kommentarer er lukket.