Gennemgang af roamingmarkedet: brugen af ​​mobiltelefoner i udlandet er steget siden slutningen af ​​#EURoamingCharges

| December 2, 2019

Europa-Kommissionen har offentliggjort første fulde anmeldelse af roamingmarkedet, hvilket viser, at rejsende i hele EU har haft stor fordel af afslutningen af ​​roamingafgifter i juni 2017.

Brugen af ​​mobildata, mens du rejser i EU er steget ti gange sammenlignet med året før roam-lignende-der-hjemme. Kommissionær for digital økonomi og samfund, Mariya Gabriel, sagde: ”Gennemgangen viser igen, hvor vellykket afskaffelsen af ​​roamingafgifter har været. Europæere drager stort set fordel af muligheden for at bruge deres mobile enheder frit under rejsen. På samme tid kan vi også tydeligt se, at EU's roamingmarked fortsætter med at fungere godt. I modsætning til frygt for højere indenlandske priser på grund af afslutningen på roamingafgifter, er indenlandske priser for mobiltjenester faktisk samlet set faldet i hele EU.

Brugen af ​​roamingdata inden for EU og Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde toppede i ferieperioden sommer 2018 (tredje kvartal) med 12 gange højere brug af mobildata i udlandet sammenlignet med før alle detail roamingomkostninger blev skrotet. I samme periode var mængden af ​​telefonopkald, der blev foretaget under roaming, næsten tre gange højere. Yderligere detaljer findes i pressemeddelelse.

Kommentarer

Facebook kommentarer

tags: , , ,

Boligtype: En forsiden, EU, Europa-Kommissionen, Roamingtakster, Telekommunikation

Kommentarer er lukket.