#Huawei 'er en betroet allieret i Europa'

| December 2, 2019

Som svar på udtalelsen fra den amerikanske udenrigsminister Michael R. Pompeo offentliggjort i dag (2 december) i Politico Europe Huawei udsender følgende udsagn:

”Huawei afviser kategorisk de ærekrænkende og falske beskyldninger, der er spredt af USA's regering. Dette er ondsindede og veltegnede beskyldninger. Alt hvad de gør er at undergrave De Forenede Staters omdømme. Desuden er de en fornærmelse mod Europas suverænitet og for teleoperatørernes tekniske ekspertise. ”

Vi ønsker at gøre det helt klart:
Huawei er et privatejet selskab af 100%. Vi kontrolleres ikke af nogen arm fra den kinesiske stat.

Huawei modtager ikke gunstige tilskud fra nogen regering. Bestemt er Huawei ikke særlig favoriseret af den kinesiske regering. Og der er bestemt ingen "massiv statsstøtte".

Huawei er ikke og har aldrig været involveret i spionage af nogen art.

Vi har et ekstraordinært ry: Huawei fører Cybersecurity og har en ren track record uden en eneste større dataovertrædelseshændelse i de sidste 30 år. Som Huawei-grundlægger Ren Zhengfei har understreget: snarere end at overdrage kundedata til en regering, ville vi lukke virksomheden.

Huawei hilser og opmuntrer EU's faktabaserede tilgang til sikkerheden ved 5G-netværk. Dette er faktisk den model, som både den tyske kansler Angela Merkel og den franske præsident Emmanuel Macron har godkendt som guldstandarden for 5G-verifikation.

Huawei er Europas naturlige partner til at implementere 5G sammen og til at støtte Europa i at nå sin digitale suverænitet.

Huaweis 5G-løsning er sikker og innovativ. Det er en vigtig bidragyder til at mindske virkningerne af klimaændringer og forbinde verden. Og det er et centralt element for at beskytte Europas værdier og den europæiske livsstil for fremtidige generationer.

Kommentarer

Facebook kommentarer

tags: , , , ,

Boligtype: En forsiden, Kina, EU, Teknologi, Telekommunikation

Kommentarer er lukket.