Europa kan stole på #Huawei mere end nogensinde, siger Ken Hu i Bruxelles

| December 2, 2019

”Det er klart, at verden i øjeblikket har et alvorligt tillidsproblem, og at den er nødt til at arbejde sammen for at opbygge mere gensidig forståelse og styre forskelle,” kommenterede Huawei formand og administrerende direktør Ken Hu på en førende konference i Bruxelles i dag.

”Vi er nødt til at opdele det komplicerede problem i specifikke spørgsmål,” sagde Hu. ”Overlad handel til handel, overlad politik til politik og teknologi til teknologi. Hvis alt er sammenblandet, er det umuligt at løse. ”Hu talte her til morgen (2 december) på det 10th FT-ETNO-topmøde i Bruxelles, med titlen“ Pionerer og beskytter: Ser frem til et nyt årti ”, der indeholder en topbesætning undersøge politiske og samfundsmæssige holdninger til teknologi, herunder de vigtige temaer for tillid, ansvar og bæredygtig udvikling. ”For at finde en løsning er vi nødt til at arbejde sammen,” fortsatte han. ”Fordi vi lever i en superforbundet verden, især inden for handel og teknologi. Vi er nødt til at opbygge en gensidig forståelse af, hvad tillid betyder. Vi har brug for gennemsigtighed, fælles standarder, verifikation. Fakta. Alle betingelser for tillid. Vi er nødt til at finde ud af, hvordan vi bygger delte interesser, mens vi håndterer vores forskelle. Det vil ikke ske natten over. Så vi er nødt til at holde samtalen igang. ”

Digital suverænitet

Huawei ønsker at hjælpe Europa med at opnå teknologisk lederskab og samtidig gøre det muligt for det at nå sin digitale suverænitet ved at beskytte databeskyttelse og privatlivets fred og forbedre cybersikkerhed.

Huawei deler Europas vision om teknologi til gavn for forbrugere og borgere. Siden virksomheden blev grundlagt for 30 år siden, har det arbejdet for at bringe digitalisering og forbindelse til alle. Nu er verden i centrum af en 4th industriel revolution drevet af 5G-teknologi, kunstig intelligens og teknologisk innovation - og Huawei er godt placeret til at bidrage til denne enorme ændring. Huawei startede første gang i Europa for 20 år siden. I løbet af disse to årtier har det:

  • Oprettet næsten 170,000 job i Europa direkte eller indirekte;
  • mindskede kløften mellem byerne og landdistrikterne;
  • øget Europas forsknings- og innovationsøkosystem.

Virksomheden har 23-forskningsfaciliteter og samarbejder med førende universiteter over hele kontinentet.

Sidste år bidrog Huawei med € 12.8 milliarder til Europas BNP og € 5.6bn til skat. Arbejde med den nye Europa-Kommission - som en etableret del af det europæiske økosystem og verdens 5G-leder - ønsker Huawei at hjælpe med at gøre Europa ”egnet til den digitale tidsalder”.

Grøn 5G

5G-teknologi, når den anvendes overalt, vil medføre store fordele for samfundet, ikke mindst fordi 5G er grøn. Ikke kun er 5G meget mere energieffektiv end tidligere generationer af mobil kommunikationsteknologi - det bruger bare 10% af elektriciteten 4G har brug for til at overføre den samme mængde data - men det vil også føre til løsninger, der reducerer CO2-emissioner, hvilket hjælper regeringerne med at møde deres miljømål som fastlagt ved Parisaftalen.

Europa er helt klart førende i kampen mod klimaforandringer - og takket være sine banebrydende løsninger er Huawei allerede i spidsen for at få et grønnere Europa. Huawei har lovet at skære kulstofemissioner pr. Forbindelse med 80% med 2025. Hvis det opnås, ville dette gøre ikt til en af ​​verdens mest energieffektive industrier.

5G Lastbil

Huaweis 5G-lastbil besøger Bruxelles i anledning af FT-ETNO-konferencen. Det er udstyret med et levende 5G-netværk, som journalister og konferencemedarbejdere vil kunne prøve, ved hjælp af en række Cloud PC, Gaming og VR / AR applikationer.

Virksomhedens 5G-eksperter vil være tilgængelige på stedet hele dagen for at diskutere centrale spørgsmål omkring 5G-installation og sikkerhed og for at give indsigt i Huawis bidrag til at få 5G til at ske i Europa.

Kommentarer

Facebook kommentarer

tags: , , , ,

Boligtype: En forsiden, Kina, EU, Teknologi, Telekommunikation

Kommentarer er lukket.