#EAPM - Bruxelles centrum for Kommissionen og Kongressen

| December 2, 2019

Det er en stor dag i Bruxelles i dag (mandag, 2 december), da Europa-Kommissionen endelig har sit første arbejdsskifte i Berlaymont, en måned efter, at Ursula von der Leyen-teamet skulle overtage Jean-Claude Junckers tidligere direktør, skriver Europæisk alliance for personlig medicin (EAPM) administrerende direktør Denis Horgan.

Det er også en stor dag, faktisk uge, for European Alliance for Personalised Medicine, der afholder sin tredje årlige kongres ved University Foundation i den belgiske hovedstad. Mere af den anon ...

Nu hvor vdL's hold er på plads, ser det ud til at være et godt tidspunkt at nævne det EU member stater kan consult det Berlaymont om hvordan at forbedre deres borgere' sundhedstilstand

En sundhedsstat rapport, der udstedes hvert andet år, sidste uge tilbød henstillinger om forbedring af mediciners overkommelige priser mens nævnes det 'hjerneflugt' af sundhedsfagfolk. Herudover er vores vigtigste takeaways.

På toppen af ​​dette fandt rapporten, at mmalm eakter europæere dør af forebyggelige årsager, med sgenventbar dødelighed højest i Litauen, Letland og Ungarn. Rapporten inkluderer dødelighed forårsaget af sygdomme, der kunne forhindres gennem vaccination samt sygdomme forårsaget af usund livsstil.

Josep Figueras, direktør for Det Europæiske Observationscenter for sundhedssystemer og politikker, Sagde: ”Op til 1.1 millioner for tidlige dødsfald kunne undgås i Europa gennem bedre forebyggelse og sundhedsvæsen".

Biomarkører i Bruxelles

Mens registration er nu lukket for den tredje årlige Kongres, der er vært for EAPM, du kan læse alt om det efter begivenheden i en speciel rapport, som vi vil sammensætte.

Arrangementet finder sted fra 3-4 december, begyndende kl 15h tirsdag 3 december.

Men enleder af Kongressens åbning, EAPM i dag afholdt en førmøde om at undersøge, hvordan patientadgang til biomarkørtest kan forbedres.

Arrangementet dækket sådanne vigtige spørgsmål som biomarkørernes rolle i diagnosen kræft, testning af biomarkører (inklusive testhastigheder, hastighed af resultater og pålidelighed / nøjagtighed) og tilgængelighed af relaterede terapier.

Også til diskussion var de nuværende begrænsninger af biomarkør-testpraksis, den potentielle anvendelse af centraliserede databaser og rådgivning, der er eller bør gives til patienter, der er knyttet til biomarkør-test.

Disse emner var placeret på baggrund af den forventede udvikling inden for testområdet i de næste fem år.

Hvad er biomarkør-test?

Test af biomarkører - identificering af bestemte biologiske egenskaber - spiller en nøglerolle i personaliseret medicin på hvert trin i behandlingsvejen - vejledende for mange mennesker om, hvordan de kan håndtere deres risiko for at udvikle sygdom (knyttet til deres arvelige gener), hvilket giver information om behovet for behandling patienter' prognose og pålidelig vejledning, der informerer om den optimale behandling for den enkelte patient.

Mødet's fokus was om enighed om en ramme for politisk indsats for biomarkører i Den Europæiske Union. Dette er designet til at vejlede medlemslandene og lette ensartet beslutningstagning, så biomarkørstest bedre kan integreres i EU's forskellige sundhedsvæsen.

This planlagt til udfald is nøgle, ikke smuldre i at levere brede områder, der vil komme videre til diskussion gennem EAPM-kongressen.

Paul Naish, direktør for onkologirådgivning og regeringsanliggender hos AstraZeneca, sagde i dag i Bruxelles: ”Rettidig påvisning af biomarkører gør det muligt for patienter at undgå behandlinger, der vandt't arbejde for dem, og hvor det er relevant drage fordel af de målrettede behandlinger, der er leveret fra fremskridt inden for videnskab.

"Den store udfordring er at sikre, at patienter har adgang til den rigtige test på det rigtige tidspunkt, og dette er ikke tilstrækkelig opmærksomhed i EU-debatten, ”Sagde han og tilføjede:“Europa står bag USA i testning, og fordi fremskridt kan't nå en patient, der ikke er'EU er testet, og EU skal udfylde dette hul. ”

Også ved arrangementet, sopmærksom advokat Barbara Moss sagde: ”Når det gælder værdien af ​​molekylær diagnostik, for patienter, ligger dette i sikrere og mere effektive behandlingsformer samt øget selvtillid og sikkerhed i deres behandlingsbeslutninger.

”Lægerne ville i mellemtiden blive bedre informeret om at tage den bedst mulige individuelle behandlingsbeslutning for deres patienter, og betalere ville se mere omkostningseffektivt sundhedsydelser og bedre budgetfordeling.”

EAPM's administrerende direktør Denis Horgan fortalte deltagerne: ”Et centralt spørgsmål er, hvad kan medlemsstaterne og EU gøre for at forbedre adgangen til test? En anden er, hvilke politiske rammer vi skal opbygge for at lette patientens adgang til biomarkører og molekylær diagnostiske teknologier? ”

”Det, der er helt sikkert, er, at patienter og læger ønsker information, der kan vejlede behandlingsbeslutninger for mere sikre og mere effektive terapier. Og test hjælper med at øge tilliden og sikkerheden, ”tilføjede han.

Kommentarer

Facebook kommentarer

tags: , , ,

Boligtype: En forsiden, EU, Europæisk alliance for Personlig Medicin, Personlig medicin

Kommentarer er lukket.