Fire præsidenter markerer ti års #LisbonTreaty i House of European History

| November 28, 2019

Ved middagstid søndag får præsident Sassoli sammen med Europa-Kommissionens præsident Ursula von der Leyen, Det Europæiske Råds præsident Charles Michel og Den Europæiske Centralbanks præsident Christine Lagarde for at markere 10-årsdagen for Lissabontraktatens ikrafttræden. Samme dag begynder et nyt kapitel for Europa, som den 1 december starter Europa-Kommissionen og dens præsident Ursula von der Leyen deres mandat, ligesom den nye præsident for Det Europæiske Råd, Charles Michel.

Efter et privat besøg i udvalgte udstillingsområder på House of European History, de fire præsidenter afgiver hver en kort erklæring omkring 12h30 (åben for medierne). Herefter præsenterer Sassoli og Michel præsident von der Leyen med en kopi af Lissabontraktaten. Et detaljeret program følger.

Akkreditering og adgang

Journalister, der har et interinstitutionelt badge eller en årlig badge leveret af parlamentet, kan komme ind i House of European History til begivenheden fra 10h.

De, der ikke har et badge, skal anmode om kortvarig akkreditering gennem Parlamentets registreringswebstedaf 20h fredag ​​29 november. Badges kan indsamles ved indgangen til House of European History fra 11h på søndag.

Kommentarer

Facebook kommentarer

tags: , , ,

Boligtype: En forsiden, EU, Europa-Parlamentet, Udvalgte artikel

Kommentarer er lukket.